Съпругът на Sean Reinert коментира кончината му

27 яну 2020, 09:01 ч. 2445 / 5 7
пред./следв.

   На 24 януари на 48-годишна възраст този свят напусна бившият барабанист на CYNIC и DEATH Sean Reinert. Причините за преждевременната му кончина все още се изясняват.

   По-късно съпругът на музиканта Thomas Snyder разпространи изявление, с което споделя как се чувства след трагедията:

Съсипан съм. Както мнозина от вас знаят, моят съпруг Sean почина снощи. На някои от най-близките успях да се обадя по телефона снощи и тази сутрин, за да се опитам да им обясня какво се случи, преди новината да е стигнала до социалните мрежи. Съжалявам, че с някои не успях да се свържа.

Все още се опитвам да сглобя картината на събитията от последните 24 часа. След като се прибрах от работа снощи, намерих Sean в безсъзнание на пода, оказах му първа помощ с указания от оператор на 911 и той бе откаран с линейка в болница. Не бе установена причината за смъртта и ще бъде направена аутопсия. 

Sean и аз преминахме през годишните си профилактични прегледи преди три седмици и двамата бяхме в добро здравословно състояние. Sean не злоупотребяваше с наркотици и аз все още не мога да повярвам какво се случи. Все още не мога да започна да осъзнавам как светът ми беше разстърсен, както и на близките и семейството на Sean.

Това е всичко, което искам да кажа засега.

Чувствам се странно, че трябва да говоря за тези толкова лични неща, но разбирам, че Sean беше публична фигура и беше обичан от много хора по света.

От мое име, от името на семейството и близките на Sean, моля да ни дадете малко време за тъгата ни. Феновете, които той обичаше толкова много, загубиха влиятелен и феноменален барабанист. Някои от нас загубиха своя съпруг, син, брат, чичо и най-добър приятел.

Благодаря ви.

 

Sean Reinert



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Грибоедов 27.01.2020 14:18:50 отговори + 30 5
Съветвам ви да правите разлика между човека-музикант и човека в личния му живот, където може да си бъде какъвто иска. Отдавна съм фен на Cynic и когато преди години Пол и Шон признаха, че са двойка, това по никакъв начин не промени моето отношение към музиката им. Какво значение има, мамка му? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dr.Gore 27.01.2020 15:28:19 + 15 3
Много точно казано. И аз не харесвам тези еднополови връзки, но това си е техен свят. Но като музикант си е уникален. То по логиката на Сокол ли, Врабец ли е, и Judas Priest, и Gaal от Gorgoroth, и знам ли още кой, дай да ги пребием. Но явно някои хора харесват жълтото пред музиката. Проблема е техен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 28.01.2020 10:55:40 + 3 2
Dr.Gore, някъде нещо за пребиване да съм написал? Човек не може и да се учуди вече от нещо без да го нападнат, брейй.
И съм фен на Джудас и Горгорот също, а сега де?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Комисар трашър 27.01.2020 13:29:42 отговори + 10 32
Тоя мис. Райнърт призна преди няколко години, че минал на левия бряг "пробит кораб" сега и мъж му блесна бля бля..... докога ще ни занимават с разни педали, резани мюмюни, цигойнери джендери и всякаква гад бляд... Къде отиде хилядолетия райх... О Майн гот. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 27.01.2020 11:10:22 отговори + 15 3
В началото помислих, че е печатна грешка, но не - наистина е съпругът?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 27.01.2020 12:15:57 + 8 2
И аз така?!?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellrider 27.01.2020 14:05:32 + 4 1
Аз пък мислех,че са си гаджета с вокалиста и китарист на Соник.Публично си бяха признали,ама явно си е бил и омъжен освен това. xD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".