Сърбите MOTORCHARGE свирят с ГРАНУЛОМ на 19 януари в София

17 яну 2019, 06:29 ч. 599 / 5 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Metal Force HMC и RTR Records имат честта да Ви поканят на една вечер на спийд-хеви метъла на 19.01.2019 в клуб "3 Уши", гр. София. Спийд-рокерите MOTORCHARGE от гр. Крагуевац, Сърбия ще представят наскоро излeзлезия си едноименен дебют на винил от RTR Records. Бандата е сформирана от познатия на българската ъндърграунд публика Милош Стосич, вокал на трашърите Deadly Mosh, взели участие на Running Free Festival 2016. Музиката на MOTORCHARGE е силно повлияна от Motorhead, Saxon, WASP, Judas Priest и Krokus.

Специални гости на вечерта са група Гранулом. Бандата създадена още през 1994г. е добре позната, както на българската публика, така и извън граница. Специалният сет подгтовен от софийските металяги, ще наруши спокойствието на зимната вечер в клуб "3 Уши".

Motorcharge - speed 'n' roll - Крагуевац, Сърбия

ГРАНУЛОМ GRANULOM - heavy/speed - София, България

Начало: 20:00

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Дидо 17.01.2019 08:35:11 отговори + 5 7
Трол2 - В такъв случай се чувствайте напълно непоканен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 17.01.2019 10:49:49 + 3 4
Аз да не съм луд да си развалям слуха, че да идвам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 17.01.2019 07:50:18 отговори + 10 4
Гранулом и Трите уши са ужасни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".