S.A.R.S. с концерт в София на 29 август, билетите са вече в продажба

16 фев 2015, 04:25 ч. 4029 / 6 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Една от най-популярните съвременни сръбски поп-рок групи ще гостува отново в София и през настоящата година. На 29 август, събота, традиционно по покана на Строежа, S.A.R.S. готвят голям концерт в клуб Маймунарника, Борисовата градина. Билетите за събитието са вече в продажба в мрежата на Eventim.bg.

S.A.R.S. набират все повече популярност, като от изминалата година насам, особено на териториите на Сърбия и Хърватска, често публиката в залите наброява между 8-10 хиляди души. Също през 2014-та, в началото на месец април, бандата на два пъти пълни клуб Терминал 1, правейки две поредни, напълно разпродадени шоута, привличайки интереса на над 1000 души и още повече желаещи, неуспели да се снабдят с нужните билети. Година по-рано сърбите, отново в Борисовата градина, бяха аплодирани от близо 1500 фена. Датата 29-ти август бележи рекорди в историята на Маймунарника, като най-силна досега е била посещаемостта на миналогодишния концерт на Dubioza Kolektiv, събрал около 2500. И тази година Строежа и S.A.R.S. готвят подобна офанзива, специално за което отново ще бъдат предприети нужните за очакваното качество и комфорт мерки и подобрения – допълнително сценично оборудване, повече барове и улеснен пропусквателен режим.

Билети за събитието вече се разпространяват на касите на Eventim.bg, както и онлайн през сайта на компанията. Каси - Строежа, Маймунарника, Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Строежа и Маймунарника. Първата партида от 300 броя е на промо-цена от 15 лв., като предложението важи до 1 юни или до изчерпване на количествата. Регулярните билети са с цена от 20 лв., а на самата дата и място – 25 лв. Препоръчва се предварителното им закупуване!

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


drZ 16.02.2015 22:14:52 отговори + 0 3
Този тип групи и популярността им по нашите земи са една от причините да обмислям дали да не се обърна и аз към радикалния ислям... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

балканец 16.02.2015 18:25:35 отговори + 3 0
миналата година на 29,08 дубиоза, тази S.A.R.S - няма лошо :д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

3443 16.02.2015 16:30:09 отговори + 0 2
''най-популярните сръбски поп рок'' направо си кажете поп фолк Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 16.02.2015 13:54:56 отговори + 0 1
Строежа е ужасно място! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".