S.A.R.S. със специален концерт на крепостта Хисаря на 16 септември

8 сеп 2017, 13:19 ч. 1170 / 6 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Най-новият и свеж музикален фестивал у нас - Love Change Music Festival, който този уикенд събра хиляди фенове в Ловеч продължава и на 16 септември с много специален концерт на любимците от Сърбия - S.A.R.S. Мястото, където ще се състои е едно от най-красивите в града - средновековната ловешка крепост “Хисаря”. Началото е в 19.30ч.

Билети за събитието се пускат в продажба от днес, а цената им е 15 лв. Те могат да се закупят от касата на на Ловчанско читалище „Наука “, в Туристическия информационен център на Покрития мост /от 9.00 до 17.00 ч/ и с онлайн резервация на info@lovechange.bg. Билети ще се продават и на място в деня на концерта.

Важно: Всички фенове, които пазят билетите и/или гривните си за вход от Love Change Music Festival - ще могат да влязат с тях на концерта на S.A.R.S. на 16 септември на крепостта “Хисаря” в Ловеч.

Огромното количество дъжд, който се изля в града в неделя вечер, силната буря и ураганнен вятър, които доведоха до затвяряне на пътища в района и много паднали дървета възпрепятстваха участието на S.A.R.S. в първото издание на иначе прекрасното събитие. Новият специален концерт на S.A.R.S. на 16 септември в Ловеч ще бъде факт благодарение на бързите и адекватни усилия на организаторите от община Ловеч, мениджмънта на бандата и не на последно място на огромното желание на самите музиканти да се срещнат с многобройните си фенове в Ловеч. Очакваме S.A.R.S. в пълен блясък, със страхотна енергия и настроение, за един уникален концерт в края на лятото, като част от свежия Love Change Music Festival 2017.

 

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мария С. 8.09.2017 15:12:44 отговори + 6 1
Ще пропусна. Много слаб и зле направен фестивал. Разочаровах се! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".