Съставът на GREEN CARNATION се разпуска

23 авг 2007, 07:57 ч. 230 / 6 1
пред./следв.
Последният състав от музиканти на норвежката банда GREEN CARNATION официално се разделя. Основната причина е катастрофалното американско турне, организирано и в крайна сметка провалено от "The End Records", които за да покрият своите загуби, са обрали всички приходи, включително и от мърчандайза, а самите GREEN CARNATION са били оставени на произвола, често пъти пристигайки в някой клуб, където се оказва, че е насрочено друго шоу за същата дата, тъй като местният промоутър не е получил окончателно потвърждение от лейбъла. Бандата няма сили да продължи в бъдеще и след издаването на DVD-то "A Night Under the Dam", което се счита за особено успешно, предпочита да сложи край. Лидерът на GREEN CARNATION Tchort ще продължи да прави музика под името на групата, но вероятно никога повече няма да свири на живо с нея.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Leprosy 23.08.2007 15:01:32 отговори + 0 0
Жалко, момчетата бяха добри... RIP Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".