Барабанистът на PUNGENT STENCH дава своята гледна точка за кризата в групата

22 авг 2007, 23:43 ч. 252 / 8 3
пред./следв.
Барабанистът на PUNGENT STENCH Alex Wank (a.k.a. Rector Stench, Mr. Stench, Sex Slave) разпространи следното съобщение във връзка с настоящата ситуация в групата, намираща се пред разпадане (прочети):

   Стигна се до внезапен и тъжен край между мен и Cochino и в следствие на разговор по електронната поща, който водехме повече от месец, аз не виждам смисъл да продължаваме да работим заедно. И за да се изяснят нещата, ето накракто и точно представена моята лична гледна точка.

   Още от началото през 1988 г. аз работех усилено във всяко едно отношение, за да се случват нещата. През годините създадох имиджа и концепцията на групата, дадох идеите за всички фотосесии, обложки, дизайн на тениски, сценарии на видеоклипове, написах половината от текстовете и т. н. - дадох на бандата "лице", както и самото й име! Грижех се и за търговската част. Споразумявах се с лейбъли, издатели, мърчандайз компании, промоутъри, агенти, направих разписанията на стотици концерти, понякога цели турнета и т. н. Правех всичко, работех безкрайно, за да вървят нещата напред и групата да заеме позицията, която заслужава. Списъкът е буквално безкраен и може да продължава още и още.
   Изброявам тези неща, защото ги правех за бандата, винаги без пари, често и без да се споменава името ми. Cochino си стоеше вкъщи и чакаше информация накъде ще се отправим - дали за шоу, турне или издание и оставяше хората да вярват, че това е "наша" работа. И, ако щете вярвайте, дори не беше благодарен за това.
   През годините е имало много омразни и отвратителни постъпки от негова страна към мен. В него имаше и има много мъка, омраза и злоба към мен по неизвестни причини. Опитвах се да оставя личните отношения извън групата, но през последните месеци стана невъзможно да ги разделям, твърде много бе казано от него срещу мен.
   Съобщих на Cochino с имейл, че е казано достатъчно и трябва да престане незабавно. Също така го информирах, че не виждам никакво бъдеще за бандата, ако неговото отношение към мен не се промени. Казах му и че моят принос и работа за бандата повече няма да бъдат безплатни. Нямам намерение да мисля за бъдещи концепции, насрочване на концерти и турнета, да преговарям с лейбъли, всъщност да върша цялата работа за човек, който не ми помага по никакъв начин и реално ревнува моята работа за STENCH. Той ми каза, че трябва да спра да се оплаквам и да създавам напрежение или ще престане да работи по новия албум. След като не сполучи с тази тактика, ми каза да отменя всички концерти, тъй като той няма да промени нищо и не иска да прави повече концерти.
   И сега, Mr. Cochino се преобръща отново и се опитва да обвини мен, че съм против издаването на албума? Да ме обвини за разпадането на групата? Че го изнудвам?
   Това момче си променя позицията, тъй като аз не правя каквото иска и сега отношението му става гадно!
   Бъдещето ще покаже дали записът ще бъде издаден. Но аз мисля, че групата стигна до своя край и повече няма да има концертни изяви, което е тъжно. Това винаги е било най-важното нещо за PUNGENT STENCH, поне според мен, и мисля, че нашите почитатели го показваха идвайки на шоутата ни и карайки ни да се чувстваме добре.
   Ужасно съжалявам, че този уникален проект приключи и искам да благодаря на всички за помощта, работата, подкрепата и приятелството през годините. Без вас нямаше да мога да създам STENCH и да правя всичко това толкова дълго.



   PUNGENT STENCH гостуваха два пъти у нас и изнесоха общо четири концерта в България през 2005 и 2006 г.

още за:

Pungent Stench


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Хорст Фукс 25.08.2007 11:09:43 отговори + 0 0
Адски тъпо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 23.08.2007 11:54:00 отговори + 0 0
:*( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxa 23.08.2007 09:58:11 отговори + 0 0
:*( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".