Съставът на STRATOVARIUS от "Dreamspace" издава албум през януари

25 апр 2011, 12:17 ч. 354 / 8 3
пред./следв.
Бившият лидер на STRATOVARIUS и настоящ китарист на SYMFONIA Timo Tolkki обединява отново сили с бившите членове на STRATOVARIUS Tuomo Lassila (ударни), Anti Ikonen (клавишни) и Jari Kainulainen (бас) за записите на нов албум със заглавие "Return To Dreamspace". Той ще види бял свят през януари 2012 г., ознаменувайки 30-годишнината на STRATOVARIUS, а музикантите са същите от издадената през 1994 г. класика "Dreamspace". По юридически причини планираното име на проекта PROJECT STRATO ще бъде променено, а на този етап квартетът има написани над 20 песни. Заглавията на някои от тях са "Return To Dreamspace", "Digital Jesus", "Santiago", "Chevaliers De Sangreal", "Full Circle" и "Farewell No. 2". Вокалните партии ще бъдат изпълнени от самия Timo Tolkki, така че феновете на по-стария период на STRATOVARIUS няма да бъдат разочаровани.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


алиса лайт глуз 30.04.2011 15:16:47 отговори + 0 0
много хубава песен!!! бравооо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

haho 25.04.2011 16:16:02 отговори + 0 0
Чакам с нетърпение! Още повече след това, което чух от Symfonia. Повечето "разбирачи" казват, че Толки се е самокопирал с последното си творение и не е направил нищо кой-знае-какво, но на мен не ми пука, след като ми доставя удоволствие при слушане. Dreamspace и Twilight Time са ми едни от любимите албуми и с удоволствие ще слушам албума, който ще издаде Project Strato, или там както ще се нарича. А това, че Тимо ще застане отново зад микрофона... нямам думи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.04.2011 13:59:45 отговори + 0 0
Тези си изпяха песента, да се завират нейде... ! Без Тимо Котипелто са 0 ;д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".