Състоянието на Jason Becker се влошава

6 апр 2021, 07:32 ч. 1813 / 14 8
пред./следв.

   Виртуозният китарист Jason Becker, който страда от амиотрофична латерална склероза и живее с болестта вече над 30 години, в момента е във видимо влошаващо се състояние.

   Тревожната новина съобщава майката на музиканта в социалните мрежи. Тя е в непрекъснат контакт с лекарите, които се опитват да стабилизират Becker. По думите на майка му, той има силно учестен пулс и изпитва недостиг на въздух. Тя призовава всички фенове да се молят за китариста и уверява, че той ще "усети" подкрепата им.

   Много от загрижените за музиканта негови почитатели даряват средства за лечението му, а наскоро над 40 световноизвестни китаристи обявиха благотворително онлайн събитие, с което ще подпомогнат семейството на Jason.

 

още за:

Jason Becker


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ariel 7.04.2021 15:05:34 отговори + 10 0
Възхищавам се на силата на човешкия дух на сина и неговата майка...Поклон. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ревматизъм 7.04.2021 11:58:56 отговори + 0 3
Колкото и цинично да звучи, ако имах близък в подобно състояние, щях да се моля ДА умре, не обратното. Това си е чист садизъм. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 6.04.2021 18:10:37 отговори + 8 2
Любим музикант и ГОЛЯМ ЧОВЕК С БЕЗГРАНИЧНА ВОЛЯ ЗА ЖИВОТ И ТВОРЕНИЕ НА МУЗИКА!РЕСПЕКТ И ДАНО ПРОДЪЛЖИ ДА ЖИВЕЕ въпреки състоянието си! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 6.04.2021 18:40:15 + 12 8
Дано се оправи човекът, ама я кажи ти нещо за ПРЕДАТЕЛЯ Джон Шейфър Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 6.04.2021 19:51:12 + 6 11
Не смяташ ли,че точно под тази новина е най-малко уместно за заяждания на дребно...Бъди жив и здрав! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

traviata 6.04.2021 19:53:03 + 7 12
Типичен и жалък пример за това колко по-ужасно и необратимо осакатяващи от физическите са други болести на човешкия род, щом и под такава новина не се устоява на извратен копнеж за чесане на незадоволен сърбеж... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 6.04.2021 20:14:31 + 6 9
Не,просто за жалост твърде голяма част от човешката популация вече от доста години е затънала в своята духовна нищета.Но за радост на останалата има ЛИЧНОСТИ като JASON BECKER от КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ПОУЧИМ И ДА СЕ ОПИТАМЕ да достигнем поне до малка част тяхната ВСЕЛЕНА въплътила ВОЛЯ И СИЛА... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 7.04.2021 06:37:25 + 12 10
Човекът не е умрял за щастие.
Вече благодарих на Шейфър, а сега благодаря и на вас.
Подметнах само с половин ред (без обиди) да се покажете като такива, каквито твърдите че сте, а вие изляхте по няколко коментара и в пъти повече помия. В същата тази новина, където е много лошо да се прави така.
Значи сте много по-кофти хора от мен. Не че това не го знаем.
И ето на - продължавате гък да не казвате в новината, че Шейфър става ПРЕДАТЕЛ. Не ви изнася нали? Каква повече от прекрасна Ирония на съдбата.
150 коментара изписахте колко велик бял мъж е той, а накрая се оказа бъзлив празнодумец и страхливец. Също като вас.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".