SATIVA откриват концерта на BLACK RAINBOWS

1 окт 2015, 12:41 ч. 594 / 4 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Sativa ще е българската банда, която ще забие преди BLACK RAINBOWS в клуб "Mixtape 5" на 20 октомври. А най-якото в случая е, че нашите момчета бяха избрани лично от италианците, с които се запознаха в рамките на Fuzztastic Planet Festival в Драма на 1 и 2 август тази година. Black Rainbows остават до толкова впечатлени от бандата, че държат именно Sativa да свирят с тях в София.

Сайкъделик фъз триото Black Rainbows пристига в София на 20 октомври по покана на Rawk'n'Roll и Threechords Record Store. Бандата е всичко онова, което може да се нарече Rawk'n'Roll: тежки и психеделични китари, със задължителните и неприкрити корени в музиката на легендарните Hawkwind, MC5, Black Sabbath и Monster Magnet.

С над 300 концертни участия зад гърба си (от които можем да споменем Duna Jam, Lake on Fire, Desertfest, Up In Smoke и т.н.), Black Rainbows ще увеличат бройката с още едно, не къде да е, а в чудесната B-Side на клуб "Mixtape 5". Тази есен, в пика на ривайвъла на седемдесетарската тежка блус психеделия, след три дългосвирещи албума, два сплита (с имена като Farflung, Naam, White Hills и The Flying Eyes) и най-вече изстрелялото ги сред стоунър рок силните на деня страхотно EP "Holy Moon", триото от Рим добавя София към турнето в подкрепа на новата тава с ключовото заглавие "Hawkdope".

Запишете си датата 20 октомври и следете за подробности относно цени на билетите и награди от Threechords.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".