SATYRICON ремастерират албумите "Dark Medieval Times" и "The Shadowthrone"

21 яну 2021, 09:12 ч. 567 / 6 3
пред./следв.

   Норвежките блекметъли SATYRICON разкриха, че в момента работят по ремастерирането на първите си два албума - "Dark Medieval Times" и "The Shadowthrone", датиращи от 1994 година.

   Дебютът е и първото издание на култовия ъндърграунд лейбъл "Moonfog Productions", основан в началото на 90-те години от миналия век от фронтмена на бандата Satyr и Tormod Opedal. Новите версии на албумите ще се появят на музикалния пазар вероятно по-късно през тази година. Предстои да бъдат разпространени повече подробности.

 

още за:

Satyricon


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цезар 24.01.2021 20:09:36 отговори + 0 0
Старите версии са добри, но може и по-яки да станат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сепултур 22.01.2021 10:14:01 отговори + 2 0
Е, че те ако оправят звука, съвсем нема да стават за слушане. Аз заради звука си ги пускам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Металист 21.01.2021 09:36:57 отговори + 3 14
ОМГ! Най-после новина в този сайт, която си струва и вълнува! Омръзна ми да чета основно за дегенерати като оня от ледената земя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".