SATYRICON взимат басиста на ANTHRAX Frank Bello за предстоящите си концерти

28 май 2024, 14:47 ч. 744 / 20 4
пред./следв.

   Норвежките блек метъл легенди SATYRICON обявиха изненадващо ново попълние за предстоящите си концерти през тази година. Това е басистът на американските траш/груув/алтърнатив метъл звезди ANTHRAX Frank Bello.

   Датите са на редица европейски фестивали. Обиколката започва на "Sweden Rock" и "Mystic Festival". Продължава с "Hellfest", "Tons of Rock", "ARTmania Festival", "Grieghallen"/"Beyond the Gates" (две вечери поред), "Brutal Assault", "Hellsinki Metal Festival", "Alcatraz Festival", "Bloodstock Open Air" и завършвас "Naestved Metal Fest".

 

Frank Bello

още за:

SatyriconFrank Bello


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


borknagar 28.05.2024 15:13:34 отговори + 1 0
И преди се е случвало норвежка блек група да вземе легендарен щатски басист. Крайният резултат не беше добър. За него...за жалост Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 28.05.2024 19:48:29 + 1 0
Кой? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 28.05.2024 21:14:48 + 1 0
Frank Watkins в Gorgoroth Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 28.05.2024 21:18:23 + 2 0
Frank Watkins който от Obituary премина съвсем неочаквано в редиците на Gorgoroth.За жалост почина от рак докато беше при норвежците.Да почива в мир... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".