Саунд-инженерът на AC/DC потвърждава, че "Power Up" е бил готов още през 2018 г.

8 дек 2020, 08:55 ч. 1110 / 8 0
пред./следв.

   В интервю за "BraveWords" дългогодишният саунд-инженер и продуцент на AC/DC Mike Fraser коментира подробности около създаването на албума на завръщането на групата "Power Up", който излезе през миналия месец.

   Fraser разкрива, че папарашките снимки на музиканти от бандата до студиото във Ванкувър, Канада, са подсказали на феновете, че нещо предстои. Но първоначално самите AC/DC не са знаели със сигурност какво ще се получи и дали ще могат да запишат цял албум със завърналия се след здравословни проблеми вокалист Brian Johnson.

   Записите са приключили още през 2018 г. и докато групата е подготвяла творбата за издаване е дошла пандемията от коронавируса COVID-19, поради която бандата е отложила с месеци излизането на диска. Той е вече факт и традиционно за групата постигна челни места в класациите на различни държави.

   В други новини, утре (9 декември) се очаква да се появи и нов видеоклип от "Power Up". Той ще е към песента "Demon Fire".

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".