SAXON издават бокс-сет с девет албума на винил

18 яну 2016, 16:38 ч. 598 / 6 0
пред./следв.

   "Demon Records" ще изадат на 18 март бокс-сет, под общо название "Eagles And Dragons", който съдържа девет албума на SAXON на винил. Включени са творби между 1991 и 2009 г., които досега са били издавани само в някои държави, като Германия, Италия, Великобритания, в много ограничени тиражи. Обложката на бокс-сета е дело на художнника Paul Gregory. Изданието включва 500 специални копия с рисунката от обложката в рамка и подписани от фронтмена на SAXON Biff Byford, които ще могат да се закупят само от "D2C" магазина на "Demon Records".

   Включените в бокс-сега албуми са:

"Solid Ball Of Rock" (1991)
"Forever Free" (1992)
"Dogs Of War" (1995)
"Unleash The Beast" (1997)
"Metalhead" (1999)
"Killing Ground" (2001)
"Lionheart" (2004)
"The Inner Sanctum" (2007)
"Into The Labyrinth" (2009)

 

saxon-eagles-boxset

още за:

Saxon


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".