SCAR SYMMETRY с ново лирик-видео - "Limits To Infinity"

22 авг 2014, 17:43 ч. 320 / 5 3
пред./следв.

    Шведските прогресив/детметъли SCAR SYMMETRY ще издадат първия от трилогия концептуални албуми "The Singularity (Phase I: Neohumanity)"  на 3 октомври чрез "Nuclear Blast". Текущо ви съобщавахме подробности за предстоящата творба. Сега, по-долу, може да видите лирик-видеото на една от песните в нея. Заглавието на парчето е "Limits To Infinity".

scar-symmetry-2014-the-singularity-1

още за:

Scar Symmetry


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Stakkata 25.08.2014 11:32:38 отговори + 0 0
Много напомня на Holographic Universe. Почитател съм на групата от както издадоха албума през 2008. Тогава за пръв път чух гласа на Кристиан и не смятам, че без него групата е тръгнала надолу, даже напротив върви си стабилно напред. Но просто гласът на самият Кристиан беше едно от основните неща, които ме грабнаха. Да продължават напред ще бъде много добър албума, ще чакаме и останалите два след него. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TheDeadClown 22.08.2014 20:52:08 отговори + 0 0
Върви слушай Cannibal Corpse, те имат по-простички текстове, като това ти допада. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfa 22.08.2014 18:23:20 отговори + 0 0
Ебахти помпозния малоумен текст. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".