SCAR SYMMETRY се разделят с вокалиста си

11 сеп 2008, 16:34 ч. 139 / 3 5
пред./следв.
SCAR SYMMETRY са се разделили с вокалиста Christian Alvestam заради редица противоречия и различия по отношение дейността на бандата. Нежеланието на певеца да пътува по турнета е била единствената причина групата да не изнася концерти след издаването на новия си албум "Holographic Universe" през юни.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Д-р Тарибо 12.09.2008 02:53:34 отговори + 0 0
Анонимен,що не вземеш да се поразровиш из алибитата на членовете от тази група,и най-вече за вокалиста?
Значи по твоята шибана логика незнаеш и за MNEMIC,
незнаеш и за проекта на напусналия китарист Peter Wichers на SOILWORK заел се с продоцентската си дейност в "Nuclear blast". Нима не знаеш за гостуването на Christian в изданието "Aut of the darck"? Сигурно простата ти тиква се чуди защо съм споменал MNEMIC? Еми не забравяй,че след като Tony напусна бандата сега участва в групата ANGEL BLACKE където китарист е самият Christian.....даже май ще продължи с тази банда след напускането му от SCAR SYMMETRY и може би ще продължи дейността си на мъжка медицинска сестра,както един от членовете на групата каза че работи извън бандата като такъв.Жалко все пак за шведите бяха страхотна магнетична банда.Надали ще се накери подходящ заместник,тъй като група като тях не би звучала страхотно без Крис,но неможем да им се сърдим....решението е на Крис,все пак всеки си има право на личен живот!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.09.2008 22:35:40 отговори + 0 0

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

whatever 11.09.2008 22:21:57 отговори + 0 0
ми ... FUCK! тъкмо се зарибих много по тея.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

feather 11.09.2008 17:19:55 отговори + 0 0
Е това вече е прекалено. Ебаси тъпотията! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.09.2008 16:54:22 отговори + 0 0
Тия пък какви са бе дееба
и кой го боли
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".