SCAR SYMMETRY ще издадат трилогия концептуални албуми

20 яну 2014, 20:48 ч. 156 / 1 3
пред./следв.
Шведските прогресив/детметъли SCAR SYMMETRY, които гостуваха у нас през юли 2012-а в рамките на фестивала "Sofia Rocks", съобщават, че са стартирали най-амбициозния си проект - трилогия от концептуални албуми. Първата от творбите ще се казва "The Singularity (Phase I: Neohumanity)", като по-долу може да гледате неин трейлър. Скоро ще бъдат разкрити обложката, списък с песните и датата на издаване на диска.



SCAR SYMMETRY

още за:

Scar Symmetry


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Stakkata 22.01.2014 21:47:08 отговори + 0 0
Жалко, че Кристиан напусна. НО да се надяваме за нов албум на групата му Solution .45. Предният просто разцепваше от всякъде. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

schnapi 21.01.2014 00:39:00 отговори + 0 0
Дам, без Christian Älvestam са трагедия! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

к 20.01.2014 23:09:08 отговори + 0 0
що за тъпотия е тоя 'трейлър', тия откакто станаха с двама вокали само надолу.. да не говорим колко са смешни на живо в момента Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".