SCORPIONS ще издадат 19-ия си албум през февруари 2022 г.

29 сеп 2021, 12:35 ч. 987 / 8 7
пред./следв.

   Германските хард рок легенди SCORPIONS определиха "Rock Believer" за заглавие на 19-ия си дългосвирещ албум, който ще излезе през февруари 2022-ра.

   Материалът е композиран и записан в родния на групата германски град Хановер по време на изолацията заради пандемията. Основните автори на песните традиционно са вокалистът Klaus Meine и китаристът Rudolf Schenker.

   През март догодина започва и световно турне на SCORPIONS, на което те ще промотират бъдещия диск. Датите за Европа са от месец май до началото на юли. На някои от концертите съпорт ще бъде новата банда на Wolfgang Van Halen MAMMOTH WVH.

 

klaus meine

още за:

ScorpionsMammoth Wvh


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Andi 29.09.2021 12:57:47 отговори + 12 7
ОГРОМНА новина ! След разочароващите нови албуми на Хелоуин, Мейдън, Аксепт, наистина тука много се надявам Скорпиънс поне да ни изненадат приятно ! И разбира се - концерт в България Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Умен гущер 29.09.2021 13:07:42 + 7 6
Новият албум на Мейдън не е чак толкова лош, поне според мен. Но другите изброени определено се поизложиха, с изключения на 2-3 песни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 29.09.2021 13:51:24 + 9 4
Според мен новият албум на Accept е страхотен. Не знам с какво те е разочаровал?! За другите си прав. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

afsas 29.09.2021 16:27:28 + 5 7
също може да спрете да живеете в преди 50 години, пренормално е старчоците да издъхват креативно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 29.09.2021 17:48:45 + 3 5
То си е малко въпрос на вкус, но като изключим Iron Maiden, които разочароват не от вчера, така че неостаналите изброени от теб са доста добри. А какъв ти е зорът с новия албум на Helloween, не мога да разбера! И тогава ти четох токсичните коментари, и общо взето без да казваш нещо по същество, се въртиш като глист на буца пръст около идеята, че си разочарован. Песните са нови, авторски, разнообразни, Киске и Хансен се върнаха, Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анди Дерис 29.09.2021 20:35:53 + 2 2
Време е май да спреш с "умните" си квалификации! Не знам кое ти дава право въобще да даваш оценки!?
Всяка банда си има фенове и те определят кое е добро и кое - не.
Все едно чета ревю в Тудейсметъл - пъпчиви тийнове оценяват...примерно Диркшнайдер с...3!!! А не знаят въобще КОЙ е той...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 29.09.2021 21:20:38 + 4 0
Пъпчив тийнейджър бях отдавна, а за примера с Диркшнайдер съм съгласен с теб, всъщност. Добре знам кой е той, гледал съм го на живо седем пъти, засега, изтървах само концертът в Пловдив, по други причини. Та, кое ми дава правото, питаш - същото, което и на теб. Това, че съм фен, който си обича любимите групи. Но докато Accept и Helloween са доста трудолюбиви и смели да продължат напред и да изследват територии, доколкото стилът им го допуска, мейдън издават едни и същи протяжни неща последните 20 години и със Senjitsu продължиха. Не ми харесва. Изброените от теб групи ги обичам, включително мейдън, в течение съм с всичко, което се случва с тях и изобщо не смятам, че са разочароващи новите им издания.

И всъщност се радвам за Скорпиънс. Просто си извади главата откъдето си я пъхнал и се опитвай да отсъждаш малко по-обективно. Знам, че е трудно
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".