SCOTOPIA от Велико Търново спечелиха конкурса "Силата на неизвестните - 2"

28 май 2021, 10:42 ч. 468 / 6 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

SCOTOPIA от Велико Търново с песента 'Thumsucker' са победителите в музикалния конкурс 'Силата на неизвестните'.

Той се организира за втора поредна година от радио Тангра Мега Рок и студио Audioslot с идеалната цел – намиране на новия музикален талант.

Новото издание на конкурса предизвика дори по-голям интерес от първото преди година.

“Получихме 349 заявки, а след преброяване на гласовете, журито от водещите на нашето радио и мениджърите на звукозаписна компания Audioslot се оказа, че победители са SCOTOPIA.” – съобщи Васко Райков, след като обяви на живо резултатите в своето радиопредаване.

“Очаквайте най-интересните участници в предавания на нашето радио...” – завърши Васко и подчерта, че вече се работи по третото издание на 'Силата на неизвестните'.

И така – SCATOPIA ще получат:

- Супер професионален запис на парчето;
- Смесване и мастериране;
- Видеоклип на парчето (от звукозаписния процес);
- Асистиране в аранжимента (ако желаят);
- Ще научат, като видите отблизо и от първа ръка, как се случва целият процес!

Всичко това ще бъде направено в Аудиослот - най-новото звукозаписно студио в София – с продуценти Васко Райков (ODD CREW) и Николай Берберов (URBAN GREY, LEEPRA DE LUXE).

SCOTOPIA ще имат една готова, напълно завършена песен и видео към нея, както и безценното знание, как да продължите следващия път. Ще работят в компанията на много доброжелателни към тях професионалисти и творци, които нямат търпение да споделят точно с тях своя опит!

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".