Започва нов музикален конкурс - "Силата на неизвестните"

14 фев 2020, 10:23 ч. 888 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Радио Тангра Мега Рок и звукозаписна компания Аудиослот започват операция по издирване на най-новите и интересни музиканти и автори в България.

Те със сигурност са около нас! Дори ние още не знаем техните имена, но сме сигурни в тяхното съществуване.

“Убеден съм, че има десетки хора, които имат музикални идеи и някои от тях сигурно са страхотни!” – обяснява смисъла на операцията Васко Райков – вокалист на ODD CREW, продуцент и звукоинженер в Аудиослот и водещ в радиото.

Това не е рок конкурс за “най-добра млада група”, нито битка за “най-жесток инструменталист” или “реалити за музикални таланти” - интересува ни вашата музикална идея!

Изпратете ни своята песен – записана дори и по най-базисния начин с телефона ви – на office@radiotangra.com заедно с кратко ваше представяне - на вас или на групата ви (ако имате такава)!

Смисълът – ето нещата, които можете да спечелите:

- Супер професионален запис на парчето;
- Смесване и мастериране;
- Видеоклип на парчето (от звукозаписния процес);
- Асистиране в аранжимента (ако желаетe);
- Мега яки музиканти за записа (ако нямате група, а сте вълк единак);
- Ще научите, като видите отблизо и от първа ръка, как се случва целият процес!

Всичко това ще бъде направено в Аудиослот - най-новото звукозаписно студио в София – с продуценти Васко Райков (ODD CREW) и Николай Берберов (URBAN GREY, LEEPRA DE LUXE).

Участието ви не е ограничено от ваши музикален стил или вашата възраст! И все пак, е важно песните ви да не са били издавани никога!

Ако спечелите – ще имате една готова, напълно завършена песен и видео към нея, както и безценното знание, как да продължите следващия път. Ще работите в компанията на много доброжелателни към вас професионалисти и творци, които нямат търпение да споделят точно с вас своя опит!

Самото участие ви дава възможност суровият вид на песента ви да бъде излъчван в предаването ‘Пришълецът 2112’ на Васко Райков – всяка седмица по Тангра Мега Рок, както и да участвате в интервюта по радиото.

Изпратете ни своята песен – записана дори и по най-базисния начин с телефона ви – на office@radiotangra.com заедно с кратко ваше представяне - на вас или на групата ви (ако имате такава)!


- Песните ще бъдат одобрявани от водещите на радио Тангра Мега Рок и екипа на студио Аудиослот!
- Победителят ще бъде обявен на 21 май 2020!

Чакаме ви, успех!

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".