Scott Gorham (THIN LIZZY): "Вече знам къде е България на картата"

5 окт 2008, 12:23 ч. 146 / 4 3
пред./следв.
След запомнящия се концерт на THIN LIZZY в София на 3 октомври (репортаж, снимки), китаристът на бандата Scott Gorham разпространи следното съобщение:

   Приземявайки се на летището в България, нямах идея какво да очаквам. Сега се срамувам, че нямах представа от София, нито знаех нещо за държавата България. Това беше нашето първо посещение тук и бях нетърпелив да науча повече за страната и за рок феновете, които живеят тук. Открих, че няма да бъда разочарован.
   Първото нещо, което забелязвате е, че всички са приятелски настроени и ако ви трябва помощ, това не е проблем. Изглежда, че всички говорят добър английски и имат страхотно чувство за хумор... Защо не сме били тук преди?
   Свирихме в голям театър [НДК], който е красив отвъртре. Сценичните работници действаха заедно и мястото имаше великолепна сцена и звук. Нямам никакви оплаквания.
   Както казах, никога преди това не сме били в България и не знаехме дали някой знае кои сме. Дали някой знае нашата музика? Показаха ни, че знаят. Те знаеха всяка песен, която им поднесохме, и знанието им за музиката бе толкова впечатляващо, колкото и чистата енергия, която ни демонстрираха.
   Предполагаше се това да бъде кратко, загряващо шоу за нас, но на практика публиката в София загря нас. И благодаря за това, хора, вие бяхте фантастични.
   Сега знам къде точно е България на всяка карта, заедно с най-големия й град - София. Прекарахме страхотно и се надявам повече групи да идват да свирят за вас и нека не правим повече грешки - SOFIA ROCKS!!!!"


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 6.10.2008 09:22:35 отговори + 0 0
Абе българи сме супер бе, кой кат нас Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:)) 5.10.2008 19:13:01 отговори + 0 0
дано наистина са се израдвали... пък и да не нали ние достатъчно се радваме Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.10.2008 12:37:04 отговори + 0 0
Поне си казва човека,че е нямал идея за китната ни държава.Има някои,които само обясняват колко много били чували за розите и киселото мляко,а 2 минути преди интервюто някой им го е казал или са проверили из интернет. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".