THIN LIZZY ще издадат новия си албум като BLACK STAR RIDERS

22 дек 2012, 11:39 ч. 291 / 5 0
пред./следв.
Преди време ви съобщихме, че настоящата реинкарнация на THIN LIZZY ще издаде нов студиен албум и в последствие е взела решение той да не излезе с това име на групата. Сега бандата, включваща Ricky Warwick (вокаби), Scott Gorham (китара), Damon Johnson (китара), Marco Mendoza (бас) и Jimmy DeGrasso (барабани), ще се казва BLACK STAR RIDERS. Музикантите влизан в студио през януари с продуцента Kevin Shirley (LED ZEPPELIN, IRON MAIDEN, AEROSMITH, RUSH), за да започнат записи за бъдещата творба. Дискът се очаква да излезе през месец май 2013 г. чрез "Nuclear Blast Records".
black star riders


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".