Scott Weiland казва, че бившите му колеги от VELVET REVOLVER прикриват истината

2 апр 2008, 18:04 ч. 244 / 1 7
пред./следв.
По повод съобщението от останалите членове на VELVET REVOLVER, че те ще продължат без вокалиста Scott Weiland (прочети), певецът е изпратил до "MTV News", изявление, в което се казва следното:

   След като прочетох коментарите на Duff, Matt, Dave и знаменития "китарен герой" Saul Hudson, a.k.a. Slash, намирам за забавно, че т. нар. "членове-основатели" на VELVET REVOLVER по-добре познати на самите себе си като "Проектът", преди аз да дам официалното име на бандата, са решили да продължат без мен, след като аз вече обявих, че групата е мъртва на 20 март в Глазгоу. В отговор на мнението на Slash за моята отдаденост [на групата], трябва да кажа, че това е безочлив и неумел опит да се покрие истината. А тя е, че от известно време групата не се развива на няколко нива. На музикално ниво имаше моменти на удоволствие, вдъхновение, забавление... навремето. Но нека не забравяме многото отбивания в клиниките, които всеки музикант направи (с изключение на един, чието име няма нужда да се споменава).
   Говорейки от свое име, избирам да гледам напред и да излизам на сцена с група приятели, които съм познавал през целия си живот и които винаги са имали подкрепата ми. Това е по отношение на отговорността ми към моите другари [STONE TEMPLE PILOTS] и към феновете, които смятам, че биха предпочели да гледат музиканти, които изпитват удоволствие да са заедно, вместо сбирщина недоволни хора, които някога са се наричали банда.


   В заключение Scott Weiland предупреждава феновете да не се поддават на "подли измами" и пожелава на VELVET REVOLVER всичко най-добро. "Наслука, момчета - мисля че Sebastian Bach ще бъде фантастичен избор".


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Axl_Rose 3.04.2008 10:35:44 отговори + 0 0
понеже много хора слушат блек метъл,та затова нали, "Хитлерина"
хахаха
притрябвал му е на съвременния свят още блек метъл...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

detritus 3.04.2008 10:25:29 отговори + 0 0
Тоз младеж да си ходи, където му е мястото - групата, в която не е нужно гласът ти да е мощен и може да си мрънкаш депресарски куплетчета под напудрения нос...
Gwendolin, не става въпрос за травестита от чието **************************
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хитлерина 3.04.2008 09:19:52 отговори + 0 0
Точно така, Blood_Anarki! Повече блек метъл групи трябва да има! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blood_Anarki 3.04.2008 00:21:16 отговори + 0 0
Гънс са динозаври, от които никой вече няма нужда и още по-малко помни. Дайте път на младите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GNR 2.04.2008 23:41:47 отговори + 0 0
Тоя Скот да ходи да се ******** Време е за Sebastian.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Axl_Rose 2.04.2008 21:55:29 отговори + 0 0
леле колко забавен пост си пуснал,браво,чакай,че още малко и ще се разсмея
тц-тц-тц,колко спрели хора има :Х :Х :Х
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gwendolin 2.04.2008 19:46:46 отговори + 0 0
Ама кой Себастиан Бах,Йохан или травеститът? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".