"Sea of Black Festival 2021" ще бъде на 7 август

10 май 2021, 13:32 ч. 3097 / 11 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

След дългите празници дойде време да обявим и тазгодишния Sea Of Black Festival. Деветото поред издание на фестивала ще се състои на 7-ми август (събота) по традиция в летния театър на град Бургас. И тази година благодарение на Община Бургас събитието ще е с вход свободен.

Въпреки ограничения бюджет и трудностите по задгранично пътуване, организаторите ще се постараят да има и чуждестранни гости, може би не от голяма величина, но все пак международно участие.

Очаквайте обявяването на групите които ще забият скоро!

 

още за:

Sea Of Black Festival


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Опърпан 10.05.2021 21:23:40 отговори + 3 0
Феста е много як. Бях на пет издания. Неприятното е, че започва в ранния следобед и на мен една дузина групи за един ден ми идват много. Освен това, през 2019 съвпадна с Вълчата пътека.
През 2020, разбираемо, беше малко по-слабичък, гвоздеят бяха Gwendid, които, според мен, скриха топката на хедлайнъра.
Би било добре да се провежда в два дни, но не съм наясно с организацията на такива събития, така че не критикувам, само изказвам мнение.
Живот и здраве, на седми август съм там.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 10.05.2021 23:39:21 + 2 0
Бях там през лятото, в неделя ще отида да видя Гуендид отблизо, има нещо добро в тая банда Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MrUncleslayer 10.05.2021 13:39:54 отговори + 1 0
Супер!
???????????
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".