"Sofia Live Club" празнува рожден ден с Васко Кръпката, Б.Т.Р. и др.

10 май 2021, 08:30 ч. 1667 / 4 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Тази седмица, най-добрият клуб за жива музика в София - Sofia Live Club ще отбележи подобаващо 12-тия си рожден ден с поредица от концерти.

Макар и с ограничен капацитет сме запланували 4 разностилни събития, за да има за всеки по нещо. Започваме на 12-ти май с Васко Кръпката и ПОДУЕНЕ БЛУС БЕНД, които ще представят новия си албум „30 год. на път Live“. На 13-ти май продължаваме с 8-мото издание на Music Elevator, когато LA MIGRA ще се качат на нашата сцена с музика на световно ниво, а Swing society и музикантите Jack Hughes, Isaac Benbasat и Alexandre Merancienne ще направят не просто урок по танци, а потапяне в 30-те на автентичния джаз и най-популярния Swing танц - Lindy Hop.

Кулминацията идва в петък вечер, 14-ти май с взривоопасните ЪПСУРТ LIVE BAND, Maria Dragneva, Ballet Nova и DJ Cass, които обещават да няма „Мрън Мрън“ и празникът да бъде незабравим.

В съботната вечер, 15-ти май пък ще се лее истински рок с легендите Б.Т.Р., които освен най-големите си хитове, ще изпълнят за първи път на живо и пилотния сингъл „Пъзел“, от едноименния предстоящ 13-ти студиен албум.

Билети за ЪпсурТ Live Band и Б.Т.Р. в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена 25 лева. В дните на концертите и на място ще са 30 лева.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".