Sebastian Bach, DOKKEN и STRYPER във втория ден на "Kavarna Rock"

15 юли 2012, 12:27 ч. 989 / 14 56
пред./следв.
14 юли - втори ден на фестивала "Kavarna Rock 2012", последвал първия - 13 юли. Време - слънчево и горещо. Това беше и причината българското участие в лицето на D2 да се осъществи пред цифром и словом 39 души. 39 обаче с такъв ентусиазъм посрещнаха групата, сякаш там имаше стотици. D2 излязоха с Дидо, който след няколко нови и не толкова нови песни, отстъпи място на предшественика си Дичо. Композициите от миналото звучаха по-твърдо от студийните записи, а самите музиканти се държаха като рок звезди на сцената. Самият Дичо беше с фланелка на AVENGED SEVENFOLD. Двамата вокалисти дори си спретнаха вокален дуел. Часът, отреден за съпорта, отмина бързо и публиката започна да се струпва на оградата. Защото предстоеше изявата на още една супергрупа. Първият ден това бяха Michael Schenker и DIO DISCIPLES. За вторите е ясно. Но китаристът, който е основал SCORPIONS и е сочен като влияние от Kirk Hammett и James Hetfield (METALLICA), Dave Mustaine (MEGADETH), Adrian Smith (IRON MAIDEN), Randy Rhoads (Ozzy Osbourne, QUITE RIOT), Michael Amott (ARCH ENEMY), доведе със себе си ритъм секцията от най-успешния период на SCORPIONS - Francis Buchholz и Herman Rarebell. През вторият ролята на супергрупа се падна на BIG NOIZE. Проект за удоволствие, както сподели Vinny Appice. Останалите, които се забавляват в тази банда, са Carlos Cavazo (QUIET RIOT, RATT), Phil Soussan (Ozzy Osbourne, Vince Neil) и сексимволът Sebastian Bach. Относно последните новини около него, вокалистът сподели, че може да се събере със старите си дружки от SKID ROW, но само заради феновете. А те искат реюниън, така че повторното обединяване на силите е напълно възможно. BIG NOIZE направиха букет от класически композиции, писани или записвани от членовете на групата. Всичко започна с "Crazy Train" и продължи с "Mob Rules". Феновете чуха още соловата "Kicking and Screaming" на Bach, както "Bang Your Head" на QUIET RIOT. Имаше още DIO ("Last in Line" и "Rainbow in the Dark"), още Ozzy ("Killer of Giants" и "Shot in the Dark") и едно от най-великите парчета, създавани някога "Long Live Rock and Roll". Музика и песни за купон. Така се чувстваха и музикантите на сцената, както и публиката пред нея.
01. Crаzy Train - Ozzy Osbourne
02. Mob Rules - BLACK SABBATH
03. Kicking and Screaming - Sebastian Bach
04. Rainbow in the Dark - DIO
05. Killer of Giants - Ozzy Osbourne
06. Shot in the Dark - Ozzy Osbourne
07. I remember You - SKID ROW
08. Last in Line - DIO
09. Bang Your Head - QUIET RIOT
10. Youth Gone Wild - SKID ROW
11. Long Live Rock and Rоll - RAINBOW
Sebastian Bach

   Последваха DOKKEN! Ако има музикант, който да знае как се владеят феновете - това е именно Don Dokken. И отново нещо като супергрупа - барабаните на DOKKEN налагаше Jimmy DeGrasso - свирил с MEGADETH, SUICUDAL TENDENCIES, Y&T Alice Cooper. Сетът - само класики, а на Don отвреме на време помагаше Sebastian Bach, защото първият имаше здравословни проблеми, гърлото му не беше наред, макар и след операция и на моменти вокалистът звучеше много немощно. Seb Bach изпълни "Alone Again" и се появи отново на сцената за хита "In My Dreams". "Too High to Fly" беше превърната в трибют на THE DOORS и преля в "The End". Don Dokken не спря да хвали публиката, да подхвърля шеги и закачки към феновете и музикантите, които бяха с него на сцената и да благодари на български за посрещането сега, и за предишния концерт в Ловеч. Блусът и фънкът буквално раздираха нощта - защото "всички обичат блус", както обобщи Don. Sean McNabb направи показно на баса, съпроводено от машината Jimmy DeGrasso. Jon Levin не спря да шета от единия до другия край на сцената. Гвоздеите на изпълнението бяха откриващия хит "Just Got Lucky" и вечната "Tooth and Nail", без да се поставя по-малко ударение на "Kiss of Death" или "Breaking the Chains". В края на сета последва една специална песен, която не беше предвидена от америкнаците - "Dream Warriors" от саундрака на култовия хорър "Elm Street 3". След като се прибраха Don се върна и отправи своето послание към българската публика - "In my dreams - it's still the same..."
01. Just Gоt Lucky
02. The Hunter
03. Kiss of Death
04. This Fire
05. Into the Fire
06. Breaking the Chains
07. Alone Again - feat. Sebastian Bach
08. Too High to Fly
09. It’s Not Love
10. Heaven Comes Down
11. Tooth and Nail
12. In My Dreams - feat. Sebastian Bach
Бонус:
13. Dream Warriоrs
Dokken

   Вечерта закри християнската глем банда STRYPER - още история - това е групата, от която тръгва цяло ново течение в музиката - християнския рок. Момчетата, облечени в традиционните си носии - на жълти и черни райета - изпълниха най-доброто, с което разполагат - ударно начало с "Sing Along Song", "Loud and Clear" и "Rock Makes Me Roll". Звукът беше невероятен, може би най-добрият постиган на открито у нас. Вокалните хармонии на групата бяха кристално ясни, както и инструментите им. Но това се отнася и за двата дни на фестивала. STRYPER направиха и няколко кавъра като посветиха "Heaven and Hell" на Ronnie James Dio, а за "Tie Your Mother Down" на QUEEN поканиха на сцената българския зет Jeff Scott Soto. Останалите почетени групи бяха KISS ("Shout it Out Loud") и JUDAS PRIEST ("Breaking The Law"). Китаристът Oz Fox постоянно се шегуваше с Michael Sweet, като не спираше да повтаря на развален български мантрата "шопска салад", а вокалистът не спираше да обяснява колко много му харесва в Каварна. Братята Sweet останаха верни на себе си и към публиката полетяха джобни издания на "Новия завет". Оказа се обаче, че STRYPER не са особено познати у нас, макар че имаше фенове с техни тениски. Публиката след DOKKEN лека-полека започна да напуска игрището, а тези които останаха до края няма за какво да съжаляват. Те видяха една страхотна група, която по нищо не отстъпваше на златните си години от средата на 80-те. След троен бис "Abyss", "To Hell With The Devil" и буйната "Soldiers Under Command", момчетата благословиха публиката и си пожелаха още един концерт в България.
01. Sing Аlong Song
02. Loud and Clear
03. Rock Makes Me Roll
04. Reach Out
05. Calling On You
06. Free
07. More Than a Man
08. Shout it Out Loud
09. Tie Your Mother Down (feat. Jeff Scott Soto)
10. Breaking The Law
11. Heaven and Hеll (BLACK SABBATH)
Stryper

   Днес публиката ще утъпче тревата на стадион "Калиакра" заради RHAPSODY OF FIRE, KAMELOT и шок рок иконите LIZZY BORDEN.


Captain Flint

още за:

Kavarna Rock


Коментари   (56)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Metal 18.07.2012 13:05:26 отговори + 0 0
До Vince и др - освен траш и МАНОВАР са любимците тук ... Докън и Страйпър са супер известни банди .. а тук се слушат разни супер неизвестни скандинавси чекии...ама съдба - кво да правиш. Евала на Цонко - да е жив и здрав, че има ентусиазъм в тази криза да продължава.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 17.07.2012 10:09:50 отговори + 1 0
Абе важното е жлъч да има - кои са бандите са подробности.
Ей, такива експерти в областите на плюене и оплюване има, че ако имаше такъв спорт - Бългерия Уърлд Чемпиън Форевър...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.07.2012 21:35:08 отговори + 1 0
Vince - 2012-07-16 13:19:21
Много жалко, че българските фенове говорят така за легендарни банди, които все още пълнят зали и фестивали в Европа и USA, за разлика от нецивилизованата БГ.
Ако живеехте в Лос Анджелис ще разберете за какво говоря.

точно така..и аз това се опитах да кажа в някои от по долните коментари и изобщо на новините свързани с Каварна, но кво да ти кажа...на българина дай му траш само и да праска главата напред назад и тва е..пълна простотия е в тука и е пълно с хора дето представа си немат какво е истинска музика
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vince 16.07.2012 13:19:21 отговори + 1 0
Много жалко, че българските фенове говорят така за легендарни банди, които все още пълнят зали и фестивали в Европа и USA, за разлика от нецивилизованата БГ.
Ако живеехте в Лос Анджелис ще разберете за какво говоря.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.07.2012 11:27:10 отговори + 0 0
Истината за втория ден е сменена с локуми и хвалебствия.
http://kavarna.pro-rock.net/cgi-bin/index.pl?o=0&_state=CMSWindow&Table=news&ID=8955&Field=Content
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


loco 16.07.2012 11:22:54 отговори + 0 0
Е ще се намери ли кой да поправи сетлиста на Stryper, или щом не е от любимите групички на Катехизис, ще си караме през пръсти? Пък после се чудим, защо промоутърите ни се подиграват с тези фестове?!? Явно цялата ни работа си е такава и си заслужаваме точно такова отношение? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Klinghoffer 16.07.2012 11:16:35 отговори + 0 0
@ I - 2012-07-16 00:41:03
"Каква е разликата между Жокер медия и Лауд? Оборудването винаги е било на Жокер медия до миналата година, а дори и сега на Лауд в София."

А дали пък не е защото Жокер Медия се трансформира в Лауд?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.07.2012 09:45:24 отговори + 1 0
newsted - 2012-07-16 09:42:57
абе това да не е било Каварна Кавър Фест

хаха да имаше нещо такова..повечето песни на групите бяха кавъри...въпреки това изпълнението си беше на ниво....много съм доволен
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 16.07.2012 09:42:57 отговори + 0 1
абе това да не е било Каварна Кавър Фест Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.07.2012 06:56:08 отговори + 1 0
Е, няма такъв дебилизъм в коментарите! Сетът бил сбъркан - голям праз, че били разменени местата на пет песни, Цонко бил не знам къв си - сякаш ставате и лягате с него, та го познавате много добре, групите не ставали, щото само тези, които харесвате, правят велика музика и т.н., т.н. - Пичове, имате не сериозен, а огромен проблем със себе си... Някой му викат - Комплекс за малоценност... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 16.07.2012 02:50:00 отговори + 1 0
KAMELOOOOOOT! Изкъртиха отвсякъде ! А всички плювачи да си седят в дупките и да си ядат ушите ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ххх 16.07.2012 00:59:18 отговори + 0 0
Некой не е следил сета на Докън и е писал отвън на кебапчетата- първата песен беше кис ъф дет. Така е като гледате какво ви праща пиара и пишете наизуст Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

I 16.07.2012 00:41:03 отговори + 0 0
Каква е разликата между Жокер медия и Лауд? Оборудването винаги е било на Жокер медия до миналата година, а дори и сега на Лауд в София. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.07.2012 00:12:19 отговори + 1 0
@Peter Steele fan - вземи се скрий с тия смешни коментари!

И към човека с удивителните - леко си се объркал на УАСП в Каварна да имаше само 500 човека ("цигани") ;-). Имаше си обичайният налазил безплатно местен контингент, но и доволно фенове на групата...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.07.2012 23:33:34 отговори + 0 0
Правеха, но други. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ГНР 15.07.2012 22:53:28 отговори + 1 0
Уважавайте това което правят в Каварна! Стари риби няма... криза и плюнки има
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.07.2012 22:29:44 отговори + 0 0
Фестивала в началото го правеше Жокер Медия, след това Лауд. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.07.2012 22:12:11 отговори + 0 0
Тази статия е премахната от концертния портал на община Каварна, вероятно да се позамаже тоталния провал:

Противоречив втори ден на Kavarna Rock
Публикувано на: 2012-07-15


Вторият ден на Kavarna Rock протече пред забележимо по-малобройна публика от първия (около 600-800 души), въпреки че участие взеха банди имена като Dokken и Stryper. След като пропуснахме D2, които въпреки, че са най-сносната БГ банда на фестивала в случая далеч не са адекватен съпорт, станахме свидетели на приличния сет на Big Noize, по време на който Sebastian Bach изпъкваше и се представи великолепно. Последва страхотно разочарование от Dokken, което донякъде бе компенсирано от култовите християнски метъли Stryper, които не пропуснаха да хвърлят няколко библии в публиката и да дадат интервю за Про-РОК.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 15.07.2012 21:47:22 отговори + 0 0
Промоутъра е провалилия се pic@more същите разбирачи дето навремето докараха уасп пред 500 цигани у каварна без никаква реклама. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.07.2012 21:40:29 отговори + 1 0
Анонимен - 2012-07-15 20:32:54
Въпроса не е кой го е правил, а кой е давал парите! Тази година пари немаше иначе групите и от преди 6 години всеки може да ги докара
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 15.07.2012 20:32:54 отговори + 0 1
Винаги досега Мартин е правил фестивала! Той го е създал, но селянина Цонко обираше лаврите. Сега стана ясно кой го може и кой не. Много е вредно да си повярваш Цоньо! Колкото и да не ти се иска, си пълна нула без Мартин! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Райна Княгиня 15.07.2012 20:16:16 отговори + 0 1
Цонко, Цонко, не те знам на каква дрога си, ама явно е много силна. Изтърва свестните промоутъри един по един и сега ти остана само кухата глава, старата слава и селяндурския ти манталитет. А с рок музиката всички сме наясно колко си на ВИЕ. ...Не че оня чифут от ЛАУД е стока... ама сега ТИ хубаво лъсна на мегдана Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.07.2012 19:38:42 отговори + 1 0
Анонимен - 2012-07-15 16:35:39
Вие луди ли сте?Тея умрели хеви-рок групи,дето ги няма в хилядата отдавна,щели да заместят Годсмак.Ей,ама си и вярвате.На втория ден можеше да заменят тея дето отпаднаха,че и те са същата история,отдавана ги няма на картата на рок-а и метъла по белия свят.

И да не пишеш ник, и да пишеш, пак е пределно ясно кое си, ментално убито нищожество. Аз съм ти обещал нещона тебе.Не заради жалките ти, нелепи опити за обида или нещо подобно, не. Просто към такива жалки плюнки, смеещи да се гаврят с рока,трябва да се отнасяме подобаващо!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

PETER STEELE FAN 15.07.2012 19:36:42 отговори + 1 0
Той за тва бяга, щото е на метадон, монстър, водка финландия и зомби прах а настроението никак не го вдигнаха, но както и да е, въпрос на вкус проблема е там, че за ъгли кид джоу повечето хора бяха случайни и крещяха металика, поне на предните редове и показваха horns up знака, който е най позиорския символ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Страбоняц Гоголак 15.07.2012 19:01:44 отговори + 0 0
PETER STEELE FAN - ти с тях ли си се боцкал? Те щото се боцкат, затова Уит Крейн пробяга половината стадион пеейки, и точно Ъгли Кид и Клоуфингър вдигнаха най-много настроението (явно на другите 2/3 от хората). А Питър Стийл щото не се боцкаше, взе че умря...
Що говорите глупости, за които няма как да знаете.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 15.07.2012 18:51:22 отговори + 0 1
Анонимен - 2012-07-15 18:24:59
Ей го Бах! Все още си го бива милият!
Истината е, че всички плюят, защото не могат да се забавляват. Ако хората наистина са фенове ще се изкефят максимално. Аз като ида на концерт не ми пука колко хора има, не ми пука от нищо- важното е да излезе любимата ми група или изпълнител и аз да се разчекна от кеф. Въпросните фенове са май повече фенове на себе си, отколкото на музиката...Били дърти групи, елеци и дядовци...Музиката си е музика и си има слушатели...

Мина това време, когато българските фенове се кефеха на какво да е при всякакви условия. Това трябва да е ясно на всички, които се заемат да организират концерти и фестивали. Трябва да отчитат още кризата, идването на нови поколения, повечето информация за хората от всякакви поколения, смяна на мода, вкусове, конкуренцията на чуждестранните фестове и т.н.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.07.2012 18:33:36 отговори + 0 0
тия разговори за наркомани много весели станаха... ами тогава да направят фестивала за православно и католическо хорово пеене... може би там ще има "чиси" хора. в рок групите да търсиш не употребяващи и не вдъхновяващи се от такива неща е трудно и наивно. а и ако ме питате мен вмерисани кебапчета и прокиснала бира е също толкова гнусно, само дето е разрешено... изпийте по един аулин и си мислете че не сте неркомани селянчета прости Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.07.2012 18:24:59 отговори + 1 0
Ей го Бах! Все още си го бива милият!
Истината е, че всички плюят, защото не могат да се забавляват. Ако хората наистина са фенове ще се изкефят максимално. Аз като ида на концерт не ми пука колко хора има, не ми пука от нищо- важното е да излезе любимата ми група или изпълнител и аз да се разчекна от кеф. Въпросните фенове са май повече фенове на себе си, отколкото на музиката...Били дърти групи, елеци и дядовци...Музиката си е музика и си има слушатели...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.07.2012 18:21:40 отговори + 0 0
Да ме прощаваш, Питър Стийл фен, но Ъгли Кид Джо се представиха достойно, направиха шоу, ние се изкефихме, те се изкефиха, беше приятно...но нека подчертаем, че към Ъгли Кид Джо нямаше особени очаквания, очакванията бяха към Гънс, които не се представиха на ниво! Донякъде заради озвучаването, донякъде заради Аксел, но аз очаквах повече от Гънс! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГНР 15.07.2012 18:17:53 отговори + 1 0
От къде тази злоба към феста в Каварна? Верните фенове бяхме там... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


PETER STEELE FAN 15.07.2012 18:14:28 отговори + 1 0
Айде бе залезли музиканти - залезли са пропаднални наркомани като Клоунфигър, които убиха настроението на 1/3 от феновете на софия рокс, залезли са музиканти като ъгли кид джоу, които заедно с горните се боцкат, благодарение на парите на хора, които искаха да гледат годсмак.. феста в Каварна е бил страхотен като атмосфера, съвсем приличен рок фест, жалко, че нямаше как да отида.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.07.2012 18:08:41 отговори + 1 0
Дидо от Д2 правеше ли инфалтилни коментари относно отпаднали групи, или груши по принцип. Единствения недостатък на този фестивал е в българските банди, в частност Д2, как не ги е срам организаторите да канят банди, които записват песни с наркомани като ДЕО и които се гавртя с публиката си, те дори не са рок.. те са просто смешни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.07.2012 17:41:04 отговори + 0 1
тоя трябваше да бъде на площада
безплатен - за да се напълни поне там
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Каце 15.07.2012 17:31:23 отговори + 0 0
Много се кефя, когато човек без капчица обща култура натвърдва неща от които си няма и понятие. Ако крисчън рокът тръгва от Страйпър, значи аз съм създателят на пържените яйца! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kavarna 15.07.2012 17:23:56 отговори + 0 0
http://www.youtube.com/watch?v=jsqTLAv_qVA&feature=youtu.be Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 15.07.2012 16:48:47 отговори + 1 0
Анонимен - 2012-07-15 16:35:39
Вие луди ли сте?Тея умрели хеви-рок групи,дето ги няма в хилядата отдавна,щели да заместят Годсмак.Ей,ама си и вярвате.На втория ден можеше да заменят тея дето отпаднаха,че и те са същата история,отдавана ги няма на картата на рок-а и метъла по белия свят.

Пък "заместниците" дето им бяха намерили бяха много "живи". А Камелот и Рапсоди изобщо не са 80-тарски.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.07.2012 16:35:39 отговори + 0 1
Вие луди ли сте?Тея умрели хеви-рок групи,дето ги няма в хилядата отдавна,щели да заместят Годсмак.Ей,ама си и вярвате.На втория ден можеше да заменят тея дето отпаднаха,че и те са същата история,отдавана ги няма на картата на рок-а и метъла по белия свят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.07.2012 16:15:35 отговори + 0 1
emilrocker - 2012-07-15 16:04:59
Анонимен - 2012-07-15 15:52:17
the stupid - 2012-07-15 14:36:04
При толкова много концерти няма как да има пълчища от метъли в Каварна! Обаче публика под 1000 души е направо трагедия! Страхотни сетове, толкова ме е яд, че такива групи се представят под шапката на Каварна рок!

+1
Някои от тези групи биха привлекли много повече публика и направили пъти по-добър първия ден на София Рокс.

+1 Наистина групи като Камелот, Лизи Бодрън, МСГ, че дори и Страйпър- доста биха разбнообразили първия ден на София Рокс, п аи повечко публика можеха да привлекат.

Страйпър с тия библии не ми де нравят, Лизи Б.- също, но Камелот, МСГ, Рапсоди, Докън, Себастиян Бах, Глен Хюз - щяха да направят София рокс уникален и да компенсират достойно отпадналите Годсмак и т.н.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!@! 15.07.2012 16:10:37 отговори + 0 1
Тази година името на феста трябваше да е 5К Фестивал - К(р)аварна Кавър Клош Кучешко-Кебапче Фестивал...
Авантата и авантюрата на Цоньо Кметъл Президенто май приключи безславно...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

emilrocker 15.07.2012 16:04:59 отговори + 0 0
Анонимен - 2012-07-15 15:52:17
the stupid - 2012-07-15 14:36:04
При толкова много концерти няма как да има пълчища от метъли в Каварна! Обаче публика под 1000 души е направо трагедия! Страхотни сетове, толкова ме е яд, че такива групи се представят под шапката на Каварна рок!

+1
Някои от тези групи биха привлекли много повече публика и направили пъти по-добър първия ден на София Рокс.

+1 Наистина групи като Камелот, Лизи Бодрън, МСГ, че дори и Страйпър- доста биха разбнообразили първия ден на София Рокс, п аи повечко публика можеха да привлекат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


разочарован 15.07.2012 16:02:01 отговори + 0 1
Ужасно малко публика...ужасно ...
Според мене и доста от истинските фенове на некои от бандите ги немаше по различни причини- неясен промоутър, много късно обявяване на феста, липса на сериозни хедлайнери, недобра реклламна и ПР кампания, пренаситена концертна програма, липса на кунти и т.н.
За жалост първия ден имаше доста проблеми с озвучаването , добре,че втория ден беше по-добре.
Организацията и атмосферата на феста беше монг по -слаба и вяла в сравнение с предните години-чакахме като луди за бира и хапване, липсваха абе все по-кофти атмопсфера се създава на феста в Каварна - ясно забележимо в низходяща тенденция от полседните му три издания, особено последното...
Разбира с еи самото место е прекалено далече и не особеон подходящо., ама ако има големи банди идват и повече хора и по-друга атмосфера се усеща...
Тва като,ч ели е последната Каварна , на която присъствам-а съм пропуснал едва два-три концерта от началото на концертите и фестивалите там1
Мног съм разочарован- от миналата година още ,а тази направо затвърждава това

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.07.2012 15:52:17 отговори + 0 0
the stupid - 2012-07-15 14:36:04
При толкова много концерти няма как да има пълчища от метъли в Каварна! Обаче публика под 1000 души е направо трагедия! Страхотни сетове, толкова ме е яд, че такива групи се представят под шапката на Каварна рок!

+1
Някои от тези групи биха привлекли много повече публика и направили пъти по-добър първия ден на София Рокс.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Shvepsa 15.07.2012 15:11:39 отговори + 1 0
"Специалисти" и разбирачи много.Който обича музиката от 80-те,може само да съжалява че не е в Каварна.Ако е лошо или срамно Себастиан Бах или Джеф или останалите да пеят легендарни песни на легендарни творци,едва ли биха го правили.Точно това прави нещата още по-специални. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.07.2012 14:47:52 отговори + 0 1
Каварна - рай за всички залезли рок музиканти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the stupid 15.07.2012 14:36:04 отговори + 1 0
При толкова много концерти няма как да има пълчища от метъли в Каварна! Обаче публика под 1000 души е направо трагедия! Страхотни сетове, толкова ме е яд, че такива групи се представят под шапката на Каварна рок! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 15.07.2012 13:43:55 отговори + 0 0
Време - слънчево и горещо. Това беше и причината българското участие в лицето на D2 да се осъществи пред цифром и словом 39 души.

Даааа, бе, тооочно това е причината
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.07.2012 13:40:31 отговори + 1 0
И що да е тъжно? Щото няма мрънкалници ли? Или щото хората, дето са там, се кефят на макс? Кво като са малко - още по-добре - иначе се спъваш във всякакви елементи, които си нямат идея, кво правят там. Фестът си е много як - спокойно, яки банди, всичко се случва по график. Организацията е на ниво... Е, няма кал, ама се преживява... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.07.2012 13:27:01 отговори + 0 1
Кавърите продължават и днес...тъжно наистина!!!
Само Камелот и Рапсоди си заслужават,но и те вече с тези състави...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.07.2012 13:12:08 отговори + 1 0
фистивалчето си го бива и това лето. нямаше бира и храна като минали години нямаше и толкова много праведни, беше си и доста жежко ама въпреки всичко си беше добре. музичаката си беше на ниво хората също. майна д2 ме изкъртиха не ги бях слушала никога казвам това не е българска група, яки много! иначе себ бах е къртач докен ги знаете трябваше и вие да сте тук Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Емил 15.07.2012 13:05:12 отговори + 0 1
Това трябва да се прекръсти на

КАВЪР РОК ФЕСТ 2012
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 15.07.2012 13:03:10 отговори + 0 1
Анонимен - 2012-07-15 12:51:01
Като ви е толко тъжно, да бяхте дошли. Аман от мрънкалници.

Няма как да отида на концерт/фестивал, който смчтам за пълна трагедия, фестивал-кавър, което е Каварна в момента
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.07.2012 12:51:01 отговори + 1 0
Като ви е толко тъжно, да бяхте дошли. Аман от мрънкалници. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.07.2012 12:46:37 отговори + 0 0
Анонимен - 2012-07-15 12:33:35
колко хора имаше?

В коментарите за първия ден го пише - 500 души.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.07.2012 12:39:42 отговори + 1 0
Като чета - тъжно, много, много тъжно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дио 15.07.2012 12:34:37 отговори + 0 0
по-малко от първия ден Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 15.07.2012 12:33:35 отговори + 0 0
колко хора имаше? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".