Семейството на Chris Cornell се споразумя с лекаря, предписал медикаментите на певеца преди смъртта му

7 май 2021, 08:30 ч. 564 / 9 0
пред./следв.

   Наследниците на фронтмена на SOUNDGARDEN Chris Cornell са постигнали "поверително споразумение" с д-р Робърт Коблин - лекарят, за когото се предполага, че е предписал неправилни дози медикаменти на музиканта, довели до самоубийството му през 2017 г.

   След години на съдебни битки вдовицата на певеца Vicky и децата му Toni Cornell и Christopher Nicholas Cornell са се споразумели извънсъдебно с лекаря. Твърдеше се, че той дълго време е предписвал антидепресанти, успокоителни и др. на вокалиста, без да го предупреди, че те могат да имат опасни странични ефекти върху психиката му при продължителна употреба.

   Според Vicky Cornell, музикантът не е имал никакви проблеми и даже е планирал да издаде нови песни, така че няма причина той съзнателно да е сложил край на живота си.

   Каквато и да е истината, няма връщане назад, а съдебните дела на Vicky ще станат с едно по-малко. Както ви съобщихме, в момента тя се съди с останалите музиканти от SOUNDGARDEN по няколко различни направления. Предмет на споровете са авторските отчисления, правата на останалите записи на Chris Cornell, както и официалните профили на групата в социалните мрежи.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".