Вдовицата на Chris Cornell казва, че се подготвя втора част на албума с кавъри на певеца

31 яну 2021, 08:55 ч. 516 / 7 3
пред./следв.

   В скорошно интервю Vicky Cornell - вдовицата на Chris Cornell (SOUNDGARDEN, AUDIOSLAVE) - разкрива, че има още неиздаван материал на музиканта и се подготвя втора част на диска с кавъри "No One Sings Like You Anymore", който излезе през декември миналата година.

   Vicky коментира и че първата част е била специална, защото песните са били мастерирани и подредени от самия певец. Композициите за следващия албум също са мастерирани от вокалиста, но не са подредени. Тъй като той е бил изключително креативен творец, е оставил и друг материал в незавършана форма. Възможно е парчетата да бъдат довършени на по-следващ етап, като Vicky уверява, че всички те носят "подписа на Chris Cornell".

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Петроханко Брат 1.02.2021 23:23:32 отговори + 2 0
Много гладна тази вдовица. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ревматизъм 31.01.2021 18:46:40 отговори + 4 1
Мен повече ме интересува тая харпия кога ще позволи на Soundgarden да си довършат албума... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Angry chair 1.02.2021 13:17:00 + 3 0
Гъркиня, какво да правиш? Money first! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".