Ясен е списъкът от песните на новия албум на Lauren Harris

22 апр 2008, 21:19 ч. 266 / 4 3
пред./следв.
Предстоящият, дебютен албум на Lauren Harris "Calm Before The Storm", който първоначално ще се разпространява в електронен формат от 19 май, ще съдържа следните песни:
01. Steal Your Fire
02. Your Turn
03. Get Over It
04. Like It Or Not
05. From The Bottom To The Top
06. Let Us Be
07. Hurry Up
08. Come On Over
09. Hit Or Miss
10. See Through
11. You Say
12. Natural Thing (UFO cover) (bonus track)
   Както ви съобщихме вчера, в някои от парчетата ще гостува именитият татко на Lauren и басист на IRON MAIDEN Steve Harris. Това ще е първи случай в музикалната му кариера, когято той ще участва в запис на банда, различна от IRON MAIDEN.

още за:

Lauren Harris


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Filthy 23.04.2008 10:13:54 отговори + 0 0
еееее като отворих новината се надявах да има и нейна снимка ама уви...иначе само цака баща си по тоя начин Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormcrow 23.04.2008 01:50:37 отговори + 0 0
Едва ли.
Между другото тази песен "Steel Your Fire", беше единствената изпълнена миналото лято, чието име разбрах... Лорън действаше малко като разгащен грайндкораджия - изреваваме (в случая, истерично изкрещяваме) името на песента, без никой от публиката ,още по-малко пък от групата, да разбере как се казва, и си цепим напред...докато не се появи татко Харис и да оправи работата, щото вече ни псуват яко отдолу...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ted 23.04.2008 00:24:24 отговори + 0 0
тя последно научи ли се да пее Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".