SEPULTURA вече имат демо версии на няколко песни за следващия си албум

7 авг 2018, 08:55 ч. 700 / 4 4
пред./следв.

   В скорошно интервю китаристът и лидер на бразилските траш метъл легенди SEPULTURA Andreas Kisser е разкрил, че групата е започнала да композира материала за следващия си албум, наследник на "Machine Messiah" от 2017 г.

   Няколко песни са в суров демо вид, а квартетът продължава да събира и развива идеи. Работата по бъдещата творба е все още в ранен етап, а към момента SEPULTURA продължават да правят турнета, така че на този етап не се знае кога може да се очаква издаването на новия диск.

 

sepultura



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


SiXXX 8.08.2018 07:35:44 отговори + 4 4
Това не е Сепултура. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 7.08.2018 17:17:19 отговори + 5 4
Тези каквото направиха, направиха го до 25 годишна възраст. След това останаха в миналото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 7.08.2018 17:06:04 отговори + 4 4
Sepultura вече повече от 20 години не е Sepultura... Добре, че имаха силни албуми с Макс, че да ги запомнят хората с нещо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пеню 7.08.2018 11:23:53 отговори + 4 2
Дано албумът е достоен наследник на Machine Messiah. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".