SERPENTINE CREATION ще подгряват AGATHODAIMON, NETHERBIRD и WITНERSHIN

31 мар 2014, 10:01 ч. 392 / 8 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

SERPENTINE CREATION е българската група която ще откриe концерта на AGATHODAIMON, NETHERBIRD и WITНERSHIN в София на 13 април.

SERPENTINE CREATION е утвърдена българска блек метъл банда, започнала своя път през 2004 година. Групата стартира като трио, но сега съставът се състои от 4 души: Vlad – китара и вокал, Gormoth Iscariot – китара, Jafar – бас и Mephistophel – барабани. Зад гърба си групата има албум (Dystopia), EP (Anti Religion) и сплит с DEMONISM и ORK (Triptych). SERPENTINE CREATION са имали честта да свирят на една сцена с групи като SEPTICFLESH, W.E.B., INACTIVE MESSIAH, а през 2009-та година подгряват на големите DIMMU BORGIR.

Събитието ще се състои на 13 април (неделя) в столичния клуб 8 Ball, а билети ще се продават единствено на място на цена от 20 лв. Закупилите билети за концерта на ROTTING CHRIST на 12 април в София ще могат да влязат на концерта на AGATHODAIMON, NETHERBIRD и WITHERSHIN на 13 април за 15 лв. За да се възползвате от намалението не трябва да сваляте гривната, която ще ви бъде поставена на входа на клуб R.B.F. преди началото на концерта на ROTTING CHRIST.

Тук можете да намерите декларация за достъп на непълнолетни. Тя се издава на пълнолетен придружител в присъствието на нотариус.

 

agathodaimon



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kohort 31.03.2014 14:15:41 отговори + 0 0
Браво! Хубав извор за съпорт от българска страна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lucious 31.03.2014 11:43:03 отговори + 0 0
Точно тея дни се чудих какво стана с българския съпорт за този концерт.. Супер избор Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 31.03.2014 11:05:45 отговори + 0 0
Ще има SATAN IS HERE Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaoc 31.03.2014 11:03:16 отговори + 0 0
Супер банда, без преувеличение - заслужава си дори само тя да се види. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".