Последна информация за концерта на UFOMAMMUT и OBSIDIAN SEA

31 мар 2014, 09:51 ч. 309 / 1 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Вече 10 години Rawk'n'Roll подкрепя и помага на българските банди, които влизат в кръга от интереси на уебзина. С цел да развиваме ъндърграунд сцената и с подкрепата на Jack Daniel's, можем да споделим, че на концертите на Rawk'n'Roll ще можете да купите дискове, плочи и тениски на всички родни банди, с които сме работили, които харесваме, и подкрепяме. Това са BOOZE BROTHERS, CENTER, MENTAL ARCHITECTS, OBSIDIAN SEA, SMALLMAN, SOUNDPROPHET, VOYVODA. Като този списък, надяваме се, ще се увеличава.

UFOMAMMUT и OBSIDIAN SEA са довечера в малката зала на клуб Мixtape 5. Вратите отварят в 20:00, Obsidian Sea ще започнат в 20:30, а около 21:30 на сцената ще се качат могъщите UFOMAMMUT.

Вижте кратък клип от концерта на италианците на 29 март в An Club в Атина:

ufomammut



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".