SEVI и RED ROLL ще свирят преди HOLLYWOOD VAMPIRES в София на 12 юни

29 май 2023, 11:00 ч. 2049 / 16 9
пред./следв.

   Днес станаха ясни групите, които са одобрени от мениджмънта на HOLLYWOOD VAMPIRES и които ще се качат на сцената преди Джони Деп и Alice Cooper на 12 юни в София. Това са българите SEVI и италианците RED ROLL. Вратите за концерта ще отворят още в 18:00 ч. В 18:30 на сцената ще се качат RED ROLL, в 19:30 SEVI, а HOLLYWOOD VAMPIRES се очакват в 21:00 ч.

   SEVI са утвърдени като една от най-успешните рок групи в България. Бандата е била част от програмата на най-големите фестивали в страната и в последните няколко години отправя сериозна заявка и към европейската сцена. В тяхната дискография се открояват съвместни проекти със световни изпълнители като Johnny Gioeli (Axel Rudi Pell), Thomas Vikstrom (THERION), Jen Majura (EVANESCENCE), Luca Princiotta (Doro Pesch) и продуцентите Kane Churko (FIVE FINGER DEATH PUNCH, Ozzy Osbourne) и Marco Barusso (LACUNA COIL). През 2022 г. подписват договор с финландската букинг-агенция "Stahl Entertainment" и реализират две задгранични турнета - в Швейцария с американската звезда Johnny Gioeli и в Германия с Geoff Tate от QUEENSRYCHE. Групата е на прага на издаването на своя четвърти студиен албум, а самият Alice Cooper сподели един от най-новите им сингли "Hate You" на страницата на своето радио предаване "Nights with Alice Cooper" във "Фейсбук".

   RED ROLL са създадени през лятото на 2018 г. от четирима музиканти - Passo (вокали и китара), Leo (китари и вокали), Cesi (бас) и Jonny (барабани). Първото им EP излиза през ноември 2019 г., с шест оригинални песни от независимия лейбъл "Resisto Distribuzioni". Сингълът "Call Me Mad" има бърз успех, достигайки до финал в различни конкурси, включително "Sanremo Rock", и се появява в различни радиостанции. През януари 2022 г. те започват да записват в студио "Frequenze" в Монца. Албумът ще се разпространява дигитално чрез "Universal Music Italia". Първият сингъл "Messiah" излиза на 27 май, а през септември ще бъде издаден албумът "Another Way of Silence".

   Концертът на HOLLYWOOD VAMPIRES ще се проведе на 12 юни 2023 г. в столичната зала "Арена София" (бившата "Арена Армеец"). Билетите са в продажба в мрежaта на "Eventim" в цялата страна (поръчай онлайн от тук), както и в "OMV", Билетен център на НДК, "Технополис" и "Български пощи".

 

sevi live



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Toni 30.05.2023 10:38:31 отговори + 3 4
Супер новинка! Браво на SEVI! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

*** 29.05.2023 16:50:14 отговори + 12 12
Всички коментиращи до момента са доста комплексирани човечета. След като известни, доказали се артисти ги смятат за добри и ги избират да споделят сцената с тях, няма смисъл от коментарите на селски същества. Дръжте си хейта без покритие за себе си.
Колкото до новината чудесно ! Със сигурност това наведе везните в посока да посетя концерта.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тори Кейлър 1.06.2023 00:16:59 + 4 1
Никъде няма хейт. По-скоро лека досада, и хората са свободни да изразят мнение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

*** 2.06.2023 02:24:50 + 6 1
Ами абсолютен хейт си е. Вместо да се подкрепя родното, се оплюва. Зле били, лансирали ги и не знам какво още. Тези хора дават всичко от себе си и бачкат здраво, за да правят това, което обичат. Да казваш "супер зле" за група имаща общи проекти с доказали се звезди е меко казано смешно. Окей не са твоята музика, няма лошо, но едно "Браво" няма да навреди на никого. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nekoi 29.05.2023 13:52:26 отговори + 8 4
Значи влизам точно като свършат хах Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tito 29.05.2023 12:22:45 отговори + 7 3
Що бе? На Пантера ги нямаше. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 29.05.2023 12:05:53 отговори + 10 10
Тия Севи навсякъде ги лансират, а са супер зле.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


asfaf 29.05.2023 13:42:13 + 4 5
чул съм и гледал поне 10 техни мега епични клипа, всеки път ми попадат отнякъде, не съм запомнил нито един Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тор 29.05.2023 15:05:41 + 4 1
Asfasf! *********, бате, за това бягай да ги гледаш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".