SEVI откриха концерта на EVANESCENCE в София

11 сеп 2019, 20:39 ч. 2518 / 5 19
пред./следв.

   Във връзка с многото запитвания на наши читатели дали родната банда SEVI ще успее да свири преди американците EVANESCENCE тази вечер, 11 септември, в София, или "ще стане като на концерта на NIGHTWISH", публикуваме излъчено на живо видео от зала "Арена Армеец" с част от изпълнението на българската банда. 

   Лайв стриймът е пуснат на Фейсбук-страницата на организаторите "Keen Acts" малко по-рано. Може да го гледате по-долу. Всеки момент се очаква да се появи съпорт групатата VERIDIA, а утре ще можете да прочетете подробен репортаж и да разгледате снимки от шоуто.

 

 

sevi



Коментари   (19)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tutur 12.09.2019 20:44:59 отговори + 4 5
Как па веднъж не ги видях тия Севи... Не е да не ходя по концерти, ама в Лауди и Грайндхауси явно не ги канят Все изпущам мейнстрийма! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

3333333 12.09.2019 20:30:53 отговори + 5 10
Колкото повече успява българинът, толкова повече завистниците му се умножават ! По това може да разберете кой е успелият! Та за SEVI ми е думата ! Могат , успяват , творят и работят яко ! Резултатът се вижда ! А некадърниците освен да драскат под чужди имена, друго не могат!Хейтърчета жалки ,лека нощ !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аман 12.09.2019 19:38:42 отговори + 5 9
Аман от хейтъри! Кога ще почнете да НЕ четете новините за групи, които ви досаждат и да спрете да плюете - веднъж завинаги?!? За това ли живеете, изпълва ви жалкия животец, нали? Плюя на вас! Запишете и вие песен с музикант от някоя толкова известна група, поканете го на сцената, докато подгрявате концерта му и свирете рамо да рамо с него! Не можете, нали? Тогава не завиждайте! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефанов 13.09.2019 08:58:54 + 6 2
Смукни едно лимонче, нещо ми се вижда, че кръвното ти е височко.
Чета новини за групи, които не харесвам по простата причина, че няма новини за тези, които *харесвам* - сайта може би има, може би няма вина, спорно е. Музикалните ми умения започват с това, че имам акустична китара и свършват с това, че знам, че по нея са разпънати шест струни. Но пък имам уши, а те ми казват, че Севи са талантлива, ала страшно безлична рок група - такава, каквато има във всяка една европейска държава. Хубаво е, че получават постоянна реклама, но това не ги прави по-добри, само по-известни. Колкото до поканата от *толкова известна група* - Limp Bizkit са МНОГО известна група... и крайно противна. Мога да завиждам на художници и писатели, тъй като с това се (опитвам безполезно) да се занимавам. Към музиканти - никога. Неприязънта ми към Севи се базира само и единствено на музикален вкус и незаслужена репутация, нищо повече. Желая им успехи и така нататък и така нататък...
Тъй че ти и себеподобните ти няма да е лошо за изхвърлите някъде досадната "направи го по-добре, завистнико!" карта. Омраза и Завист често вървят ръка за ръка, но не са едно и също нещо.
Бъди жив и здрав, надявам се, че не съм обидил с нещо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аман 13.09.2019 09:29:46 + 2 3
Напротив, кръвното ми е ниско. А да четеш нещо, което не те интересува само защото няма друго е не просто жалко. Отделяш от времето си и да коментираш с дълги коментари защо точно не те интересува. Докато една група е действаща и активна, ще има новини за нея. Примирете се и си намерете работа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zax 13.09.2019 13:12:56 + 2 1
@Стефанов, най-сетне едно нормално аргументирано мнение. Нормално е хората да имат различен вкус и когато мнението е изявено правилно, тогава буди само уважение, въпреки различията.
Предполагам, че мнението на "аман" е по-скоро към онези, които просто плюят без никакъв смисъл, никаква градивна критика или стойност в коментара им. Но това само той/тя си знае.
Понеже не съм много (даже хич) запознат с подобни групи в България, би ли споделил някои групи, които харесваш, за да потърся и преслушам? Ще съм ти много благодарен.
Успех и със здраве
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hater 12.09.2019 14:02:54 отговори + 13 3
Ахахаха, много запитвания, поинтересували се хората... Една е Светла и Рали е нейният пророк, харе Севи, харе Севи, харе-харе! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тори Кейлър 12.09.2019 13:46:34 отговори + 11 1
Аман от тези. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Баба Яга 12.09.2019 13:05:21 отговори + 9 2
Снощи си ги спестих и 2/3 скучната Веридиа или там как беше. Севи не са лоша група, но досаждат. Има ли някакъв по-мелодичен концерт и оп - подгряващи. Писват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lucious 12.09.2019 12:20:20 отговори + 13 2
По-долу някой беше прав.. ,че ако редовно ходиш на концерти вече си ги гледал поне 6-7 пъти. Искаш или не искаш. И за всичките тези пъти не ме грабнаха. Трябва да измислят нещо с извинителни бележки. Като си ги гледал веднъж да ползваш намаление за следващ концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

};-( 12.09.2019 12:00:46 отговори + 15 2
Sevi са добра и трудолюбива група.
Имат лъчезарна фронт-дама, която наистина пее много добре и много яка ударна секция.Всички знаем колко са активни последните години, а те пък си знаят какво им коства това.
За мен такава стратегия, каквато са подхванали работи против тях, но предполагам, че те са на друго мнение.
Но отделно от това, за една група такова участие е важно, защото това е възможност да си направи добри кадри на хубава сцена, пред много хора.Това е супер нормално и логично.
Проблема е, че днешния човек трудно харесва и лесно мрази.
Това важи и за рок почитателите.
Не съм ходил на концерта, и не съм имал и намерение да го правя.
Виж, за Satyricon, не съм имал колебания - директно фронтстейдж.
;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 12.09.2019 11:52:07 отговори + 11 2
Изключителна досада. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 12.09.2019 11:28:57 отговори + 19 3
Прав си е човека. Навсякъде все Севи. Ако човек ходи редовно по концерти като мен, ще ги е гледал поне 20 пъти. А после се чудят зящо на подгряващите групи имало малко хора, пък после влизали наведнъж и ставало блъсканица. Ами защото все едни и същи са
ви подгряващите групи затуй! А Конкурент също се тикат навсякъде, нищо че е уж 21-ви век, както предишните коментатори са посочили... P.S. Ако някой случайно не е разбрал, не харесвам нито Севи, нито Конкурент. Слаби групи са и който е честен пред себе си и слуша разнообразна музика - повече от един жанр в метъла, ще го признае...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Крава и пиле 12.09.2019 11:28:52 отговори + 13 2
Да бе! Почти повярвах, че някой се интересува дали тази група този път е успяла да свири или не! ха-ха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 12.09.2019 01:24:55 отговори + 4 13
Какъв век, какъв Ахат ! Ти в кои 5 пет лева живееш ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ese 12.09.2019 00:50:30 отговори + 5 9
Какъв Ахат, какъв Конкерент, какви пет лева ! Ти в кой век живееш ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тарантино 11.09.2019 21:06:59 отговори + 30 29
Защо се лансира тази посредствена група?Като едно време-отиваш на концерт,а подгряващи са или Ахат или конкурент.Сега навсякъде Севи.Сори ама не стават. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Голиат 11.09.2019 21:44:22 + 10 15
За да питаш и да не знаеш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

on the edge 11.09.2019 23:12:43 + 13 14
Севи са по-добри от Конкурент. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".