Alissa White-Gluz отговаря на обвиненията на Vicky Psarakis, че е саботирала THE AGONIST

11 сеп 2019, 15:30 ч. 1711 / 9 8
пред./следв.

   По-рано този месец вокалистката на THE AGONIST Vicky Psarakis отправи остри обвинения към екс-фронтдамата на групата Alissa White-Gluz.

   Гръцката певица твърдеше, че след раздялата с канадската банда Alissa се е опитвала да провали групата и предотврати издаването на албумите й пряко и косвено. Първоначално бившата вокалистка е злословила за членовете на групата в интервюта. След това ги е очерняла пред лейбълите. Настоящата певица знае конкретни неща, като е чувала и някои спекулации. Тя не желае да посочва детайли, но завършва с твърдение, което е доста директно по отношение на White-Gluz: "...Тя се опитва да унищожи тази банда откакто е била уволнена".

   Сега от "Kult Management", менажиращи ARCH ENEMY и Allisa и водени от Angela Gossow, разпространиха официален отговор на обвиненията. Те са напълно отречени и определени като абсолютно неверни. Канадката уточнява, че не е коментирала бившите си колеги от години и не е контактувала с тях от 2013-а. 

   От "Kult" цитират и лейбълите "Napalm Records" и "Century Media Records", които в официални позиции заявяват, че не е имало опити от страна на Allisa да се меси в политиката им относно THE AGONIST. Вокалистката допълва, че "няма време, енергия или интерес от това да контролира други хора", както и че няма лоши чувства към Vicky.

 

alissa white-gluz



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Феята на Смъртта. 12.09.2019 18:35:27 отговори + 0 5
Няма Анджела - няма Арч Енеми. Алисето е добра, обаче с нея, Арч сериозно сменят стила си. И до днес не ми се съвместяват Веган и Дет Метъл. Някак си, няма връзка. Това ми е като Пацифист, вокал на Дистракшън... Иначе, съм голям фен на Арч. Обаче, за мен има места, където Алисето "куца". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 12.09.2019 20:05:17 + 3 0
Арч ЕнЪми има доста от преди Анджела, "умнико". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 12.09.2019 20:34:24 + 6 0
Понеже цитираш Дистракшън, питай Миле от Криейтър кво яде... Диетата няма нищо общо с музиката или поне така ми се струва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lili Rose 3.03.2023 22:22:44 + 1 0
Анджела също е веган. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ти ду 11.09.2019 16:06:04 отговори + 14 2
Госпожица Уаит-Глуз да ми се яви на частна сесия за допълнителни разпити и разпъвания! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хехе 11.09.2019 16:12:59 + 7 0
И аз бих (я) искал, но лошото е, че има опасност да се яви с този господин:

https://thereader.com/wp-content/uploads/2019/02/Doyle.jpg
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ти ду 11.09.2019 16:53:46 + 2 5
Няма ядове! И по-грозни съм оправял. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MrUncleslayer 11.09.2019 15:42:17 отговори + 6 0
Отговорът е красноречив!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".