Драго Драганов и троица банди, начело с VITAL REMAINS, стартираха поредния рок маратон

9 май 2009, 03:43 ч. 1277 / 17 53
пред./следв.
Това ще бъде дълъг репортаж. По няколко причини: В него ще отразим не един, а два концерта и напук на ниската им посещаемост, ще поанализираме и направим някои изводи...

   В (подобието на) държава, населена с народ, за който не е важно той да е добре, а другите да са зле, където завистта, алчността, лицемерието, некомпетентността и подливането на вода на околните са ежедвение, се случиха няколко позитивни неща. Случиха се и в държавата, в която при обявяването на всеки концерт на чужд изпълнител неизменна бройка "виртуални гамени" не пропускат да забълват змии и гущери.
   За да бъдем по-меки, можем да кажем, че не друго, а некоординираността в ръководството на клуб "Blue Box" доведе до там за 8 май да бъдат успоредно договаряни две шоута. Концертът-промоция на самостоятелния инструментален албум на Драгомир Драганов и гостуването на VITAL REMAINS и още две чужди банди. Когато организаторите от "Double D Music" и "Art BG" разбраха това, те не постъпиха по "нашенски", не влязоха в конфликт, а седнаха и се спогодиха. Можем да кажем - по европейски. Дори осъществиха сътрудничество - пуснаха общ билет и тиражираха общи плакати за двата концерта. В последствие успяха да ги проведат без никой да пречи на другия. Странно, че именно в страната, на чийто герб пише "Съединението прави силата", когато видим действието на този принцип, това е повод да изприказваме толкова много и да отправяме поздравления. Дано по-често се случват подобни неща!

   Представянето на "Alter Ego" - очакваният с интерес инструментален албум на бившия китарист на ЕПИЗОД Драгомир Драганов - започна малко след осем вечерта. Яна (китара), Свилен (бас), Вилислав (китара) и Стоян (ударни) вече бяха на сцената, когато звездата на вечерта, или, иначе казано, главният виновник за мероприятието, изскочи шеметно пред очите на стотината присъстващи, предизвиквайки бурни аплодисменти. Откриващата "My Soul Remains The Same" бе последвана от "Angel Smile", "Wild Water" и "Electric Radiance". След края й Драго се приближи до микрофона, за да представи познатата ни вече като видеоклип "Strings Of Power", чието название беше в абсолютен унисон с впечатляващите й тежки рифове. Преди да прозвучат първите акорди на "The Hopebird", китаристът сподели, че е инспирирана от трагична загуба в живота му, а за "Don't Look Down" разказа, че се е родила след въпрос на дъщеричката му. Публиката все повече се разгорещяваше и сред редиците й се забелязваха именити родни музиканти, включително и доскорошният съратник на Драго, вокалистът на ЕПИЗОД Емил Чендов. Началото на "Land Of Tears" бе ознаменувано с представянето на "all-star" тима, сформиран от именития ни музикант, а за "Sometimes The Dreams Come True" той разказа, че досега просто е нямало с кого да я изсвири. Най-дългата пиеса за вечерта - "The Line" - пробуди доста реминисценции у познавачите на осемдесетарския метъл, а специално за "Prometeus" на сцената бе извикан Пламен Глогов - победителят в организирания от фондация "Буквите" и "Дабъл Ди Мюзик" конкурс за текст на песен. Тогава и научихме, че в следващия албум на Драго композицията отново ще присъства, но този път увенчана с вокалите на емблематичния за родната хард и хеви сцена Звездoмир Керемидчиев, по-познат на всеки българин като Звезди. Спектакълът завърши точно в 21:07 с експлозивната "Nitro" и атмосферичната "The Eyes Of Time".
   Така станахме свидетели на едно интригуващо ново начало за Драго, който даде заявка за сериозно солово присъствие на българската рок сцена.
   Очквайте по-късно и новини как се справя без него бившата му група...
   Част от получилото се закъснение бе компенсирано и щурма на TRIBULATION, ORDER OF ENNEAD и VITAL REMAINS (в този ред) започна около 21:45 ч. Ясно е, че всяка една от тези банди е дълбоко (или по-плитко) в ъндърграунда, показа го и присъствието на едва около 200-250 зрители, което, за съжаление, продължи негативната тенденция от гостуването на DESTRUCTION преди една седмица. Но негативна само на теория, защото на практика се получи чудесна атмосфера, близък контакт с публиката и възможност всеки да се налудува, без да пречи на околните. Около 35-минутното изпълнение на TRIBULATION премина съвсем камерно, но групата заби с хъс типичния си дет метъл с доста траш привкус, последният на моменти създаващ усещането, че слушаме ранните SLAYER от 83-84 г. на миналото столетие.
   Значителпо по-интересни бяха ORDER OF ENNEAD с участието на двама членове на DEICIDE (компенсиращи липсата на Glen Benton в редиците на хедлайнърите) - фронтменът Kevin Quirion и популярния барабанист Steve Asheim. Те се отчетоха и с кавъра на DEICIDE "Homage for Satan", а освен песни от миналогодишния си дебют, изпълниха и едно парче от предстоящата си нова дългосвиреща творба. След техния сет посгъстилата се публика се оттегли във фоайето, за да направи задължителния оборот на доста неразнообразния бар на клуба, поместил се в бившия жп кино-театър "Освобождение".
   Десетина минути преди полунощ дойде време за адовата кулминация. Където е замесен Glen Benton, е замесен и Сатаната, а в късната вечер на 8 май 2009-а, ако Исус е бил наблизо около централната софийска жп-гара, със сигурност е хванал скорострелно първия попаднал му бърз влак за по-далечна дистанция. Подкрепен от четири демона-музиканти, заместникът на г-н Луцифер - Scott Wily (GODLESS RISING) се справи чудесно със задачата да отвори портите на Чистилището. Няма как, за да продължим репортажа, трябва да погледнем сетлиста, саморъчно написан за "Metal Katehizis" от барабаниста Keshava Doane. И да забележим, че е написан върху т. нар. "running order" на последния концерт от "Icons of Evil Tour 2009", тъй като шоуто в София е крайната спирка за това турне. Но не в колко часа и с колко сърца на девици са вечеряли музикантите ни интересува, а кои песни изпълниха и в какъв ред. Ето какви и как: "Where Is Your God Now" (По-горе казахме, че е хванал влака); "Icons of Evil" (Че то "светите" икони доста повече зло са причинили); "Scorned" (Е, от нас да мине, няма да презираме хората, предпочели концерта на Ill Bill); "Born to Rape the World" (Да се учи Joey DeMaio с неговите призиви само за всички жени в България); "Let the Killing Begin" (Май с това парче трябваше да започнат, след като Господ хвана влака); "Deschristianize" (Това ако не е второто име на Glen Benton, 'па на); "Saviour to None, Failure to All" (Ще го видим какъв е Спасител като мине кондуктора); "Devoured Elysium" (Бърз влак за Елисейските полета няма); "Hammer Down the Nails" (Пироните свършиха, с клинци ще може ли?); и накрая - "Infidel" (тази вечер всички бяхме неверници).
   Въпреки рехавите демонопоклоннически редици фенове и усилията на охрната, стейдждайвингът не спираше, а в един момент и вокалистът на VITAL REMAINS, пременен в тениска на ENTHRALLMENT, сам издърпваше хора на сцената. Видяхме общо два биса, а по време на "Infidel" и нещо уникално - на сцената излязоха всички от TRIBULATION и ORDER OF ENNEAD, за да изиграят нещо като сатанински танц и да се поклонят съвместно на публиката. Поклон, който тази вечер всеки един фен в "Blue Box" заслужи напълно. След концерта, завършил в 01:00 ч., музикантите излязоха във фоайето и не отказаха снимки и автографи на никого, а по-късно и трите банди, на фона на приключилото турне са заявили категорично, че това е бил най-добрият концерт от него и искат да се върнат в България. И ние искаме! -
   Върнете се! И отново носете Ада със себе си!!!

Maldoror, Satyr


   И едно важно съобщение за всички, които ще се възползват от организирания от "Art BG" транспорт за Ловеч, за да продължат рок маратона с DOKKEN, KINGDOM COME и BONFIRE. Поради футболната среща "Левски" - "ЦСКА" (абе, за тези концерти няма ли?!?), автобусът за "Lovech Party Fest" няма да тръгне от Националния стадион, а от храм-паметник "Свети (да не чуе Glen Benton) Александър Невски". Моля, не обругавайте църковната обител, тя е преди всичко културно-историческа ценност. Защото Scott Wily го каза на сцената - не ни трябват външни спасители, всеки е спасител сам на себе си. Или никой не може да го спаси, бихме добавили ние. Сега няма да лягаме. Ще потърсим какво бихме могли да декорираме с тебеширени пентаграми...


Коментари   (53)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Макси 20.09.2010 11:42:11 отговори + 0 0
Когато се научите на това което Драго може,и постигнете това което той е постигнал,тогава се бийте в гърдите колко сте добри! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

батко 16.05.2009 14:13:02 отговори + 0 0
Е той само мене ме изтгели на сцената ама както и да е (: Големо шоу беше!!! Нека дойдат пак! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Споко 16.05.2009 11:09:03 отговори + 0 0
Много е лесно да имитираш Maiden, Metallica и Queensryche, нали. Ти си титан на мисълта и достоен за музиката и уменията на Драго - еваларката.
И друго, не съм казал че аз свиря или нещо, просто слушам как свирят хората и как НЕ свирят хората. Ушевадно е просто. Препоръчвам ти и ти да се послушаш малко повече, преди да седнеш да пишеш
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 15.05.2009 16:01:08 отговори + 0 0
@Споко - след като се кълнеш в Бог, че Драго е слаб китарист, защо не сложиш името си зад това? Донеси си китарата или местните момчета да си ги донесат и нека който изсвири 10 авторски песни да е победител?

Лесно е да се мислиш за добър, когато имитираш Iron Maiden, Metallica или Queensryche!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 14.05.2009 13:48:01 отговори + 0 0
Това какво е???

http://www.katehizis.com/news/shNews.php?id=11441
http://www.katehizis.com/pictures/dragomir_draganov2009.php?id=79
http://www.katehizis.com/pictures/vital_remains2009.php?id=80
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


az 14.05.2009 13:33:06 отговори + 0 0
добре няма ли да има снимки вече? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

girlfucker4ever 12.05.2009 10:20:25 отговори + 0 0
съжалявам,че не успях да дойда в София за VITAL REMAINS-виждам,че е било супер яко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Споко 12.05.2009 08:41:07 отговори + 0 0
Лятото Епизод свириха в родния ми град и хлапетата-китаристчета се скъсаха да му се смеят на Драго, когато започнеше да солира, защото бога ми, той е АДСКИ ЗЛЕ. И това човек, който е на сцената сигурно от 15-тина години. Айде моля ви се. Евала за соловия албум, но не казвайте на черното бяло. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.05.2009 08:08:24 отговори + 0 0
Така е! Според мен е много надменно да иска толкова пари за ПЪРВАТА си забележете соло изява.. Ако всички групи в България се надценяваха така, нямаше да има никаква сцена. Просто срам... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Китарист някой 12.05.2009 02:17:01 отговори + 0 0
Как звучи само "най-добър китарист на България".
Така поне казва Макси. Едва ли човекът на неговите години има претенции за такъв. В същност е доста средно статистически. Аз просто не повярвах, че цената на билета за неговото шоу е цели 15 лв.
Ако се беше оценил за 7-8 щеше да е по-реалистично.
Все пак е китарист -аматьор.
А цените за билетите на Вай,Сатриани, Кнофлър, Гери Мур - средно около 30 лв. Как да иска 15 лъва?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Baphomet 11.05.2009 23:32:17 отговори + 0 0
Скот и да напомня и да не напомня, тия дънери от охраната като не знаят английски ква файда? Ник'ва. Дееби и дървесните видове......Иначе концерта беше внушително мега-брутален За жалост свириха резачки само от последните 2 албума, но карай, нямаха състав за предните Иначе си оставам на мнение, че най-брутално в блу бокса за всички времена забиха Keep Of Kalessin. Неземна банда! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destructor 11.05.2009 22:30:53 отговори + 1 0
Специално БЛАГОДАРЯ за зверското изпълнение на екстремистите VITAL REMAINS и съпортващите ги групи-раздадоха се на макс и ни скъсаха вратните жили!
Снимките също са яки,особено на вокала на VITAL REMAINS.Браво и на Арт БГ-направиха си концерта въпреки малкото публика проблемите с залата и многото почивни дни.
И малко критика към съдържателите на Блу бокса-един много голем _І_ за тъпанарите от охраната на клуба(комплексирани помиярчета-особено,оня с потника)
Накрая,пак позитивно-е такива екстремни и яко фенски концети тебва да се прават-наздраве на всички дет и блек маниаци!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tormenter 11.05.2009 21:30:22 отговори + 0 0
...Макси, хайде малко по-сериозно с изказванията! "...На България" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Макси 11.05.2009 17:27:41 отговори + 0 0
Концерта на Драго си заслужаваше беше много як!Аз и мъжат ми бяхме много доволни от представянето на най-добрия китарист на България-Драго! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lythianzz. 11.05.2009 17:16:51 отговори + 0 0
Перфектна организация, перфектен концерт. Страшно съм доволен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


dementor 11.05.2009 15:00:05 отговори + 1 0
Беше вакханалия-брутален дарк & екстремен празник!!!
Браво на организаторите!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

viollator 11.05.2009 13:26:56 отговори + 0 0
Аз в последния момент си взех билет-от промоцията за ученици и не съжалявам(рок)
На по-екстремен и яко фенски концерт досега не съм бил!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dogfucker 11.05.2009 09:36:44 отговори + 0 0
било е много яко....яд ме е,че не можах да дойда Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 11.05.2009 01:51:34 отговори + 0 0
Снимки ще има при първа възможност. Ловеч (и кръчмите му) бяха с приоритет :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vital 10.05.2009 21:10:39 отговори + 0 0
то нема повече снимки заради тоя с потника не е давал и да се снима сиг Ха-хах-ха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 10.05.2009 19:45:01 отговори + 0 0
охраната sux Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Роб Халфорд 10.05.2009 15:43:22 отговори + 0 0
Jesus slaves, the hell patrol rules! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

az 10.05.2009 12:59:31 отговори + 0 0
ха сещам се кои е твоя приятел!не спираше да се катери по сцената и въпреки че го бутаха продължаваше голям дивак е!беше един от най-активните!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.05.2009 11:57:32 отговори + 0 0
Някои хора за пореден път доказвате колко сте жалки, само знаете да си стоите у вас и да ръсите недодяланите си и наизустени мнения по интернет. Тази статия е за КОНЦЕРТА, ако искате да се надвиквате с някой- има си тон форуми и чатове и незнам си кво, за да го правите, не е тук мястото!!
Ходих и си избухнах супер яко!! фен съм на Vital Remains, Order of Ennead също ми харесаха като цяло. Съгласен съм със статията, стана Адски якият концерт, само дето тъпите чворове от ОХРАНАТА прецакаха всичко със стейдж дайвинга, колкото и да им беше напомняно от САМАТА ГРУПА да не се месят! Заради тях един приятел ходи до Пирогов да му шият веждата...
Много жалко, че Дейв Сузуки не беше там, но все пак се справиха много добре, хареса ми и Скот Уили как ги изрева песните, имаше и много силно присъствие на сцената.Искаме пак!!! Forever f**king Underground!! m/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxa 10.05.2009 11:38:08 отговори + 0 0
, от нас да мине, няма да презираме хората, предпочели концерта на Ill Bill


ПФФФФФФФФАААААААААААААААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
на нас пък не ни пука
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Izrod 10.05.2009 10:14:03 отговори + 1 0
@Кико "малко смешно някои жалкари да се правят на сатаната ,а в същото време да се напишкват пред майките си"
Това изказване повдига някои въпроси от типа на колко си години,и какво имаш предвид,какви са тия напикавания,кви гълъби,ква милиция...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

az 10.05.2009 09:39:50 отговори + 0 0
няма ли да качат още снимки? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.05.2009 02:46:02 отговори + 0 0
Кико, вземи се образовай да те е*а! Да си сатанист не означава да си зъл и да се правиш на демон. Аман от хора с набити в главата простотии!!! Врещенето и другите диви изпълнения са израз единствено на СВОБОДА!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кико 10.05.2009 01:24:18 отговори + 0 1
Не съм плюл по групите.Напротив понеже бях на соундчека и си говорих около час със Скот Уили и се оказа супер пич,просто не ми харесва тази музика.
А иначе не си ли съгласен с мене,че е малко смешно някои жалкари да се правят на сатаната ,а в същото време да се напишкват пред майките си?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 9.05.2009 23:06:12 отговори + 0 0
Дада,който квото иска да слуша нямало лошо,плюв плюв и накрая Драго разби всички.Ясен си ми.Идиот! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Кико 9.05.2009 21:10:56 отговори + 0 1
Не слушам дет метъл няма и да слушам.Който иска да се кефи да се кефи ,лошо няма.Ама ако знаете колко сте смешни с тея сатанистични призиви.Все едно сте некви демони неземни,а половината дето бяха там бяха неква пълна сган дето като видят контрола в 94 и пълнят гащите,но иначе са живи демони.
Драго разби всички,евала!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Михаел Киске 9.05.2009 17:59:38 отговори + 0 0
И аз, и аз, хи-хи-хи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nicko McBrain 9.05.2009 17:58:08 отговори + 0 0
Колкото по-голям е грехът, толкова по-голямо е опрощението. Затова станах христиенин, хо-хо-хо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

USP 9.05.2009 15:38:03 отговори + 0 0
Охраната са тъпи анаболени скинчета , някои от тях се смятат за нещо много велико...особено след "изявите" им по разни метъл барове.

P.S.ПРЕСТАНЕТЕ ДА СИ ИЗКАРВАТЕ АМФЕТАМИНЕНИЯ ГНЯВ ВЪРХУ ХОРАТА КОИТО СА ОТИШЛИ ДА ПИЯТ ПО ЕДНО ДВЕ ИЛИ ПЪК ДА ВИДЯТ ЛЮБИМАТА СИ ГРУПА.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 9.05.2009 15:12:03 отговори + 0 0
@ вярвам в БОГ
Аз съм си християнин,но това не ми пречи да се кефя на яката музика.На теб препоръчвам автофелацио...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


967 9.05.2009 14:37:10 отговори + 0 0
АЗ ПЪК ХОДИХ НА ДРАГО, ОТТАМ НА ILL BILL И ПОСЛЕ СЕ ВЪНРНАХ НАВРЕМЕ ЗА VITAL. KATO ILL BILL НЕ ПРОПУСНА ДА ПОЗДРАВИ ХОРАТА С ФАНЕЛКИ НА NAPALM DEATH, SLAYER И MERAUDER, КОИТО БЯХА ПРЕДПОЧЕЛИ НЕГОВИЯ КОНЦЕРТ. ЯД МЕ , ЧЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ИЗПУСНА ORDER OF ENNEAD И ЧЕ НЯМАШЕ МЪРЧ НА VITAL, НО НИЩО - ДРУГИЯ ПЪТ. А 'THE BOX' Е НАЙ-ГНУСНАТА ДУПКА, В КОЯТО НЯКОГА СЪМ СТЪПВАЛ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вярвам в БОГ 9.05.2009 14:14:26 отговори + 0 2
БОГ да ви е на помощ един ден сатанисти гадни !
дано ТОЙ да ви прости ...
амин !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

streetcleaner 9.05.2009 14:12:28 отговори + 0 0
Какво имаме против охраната ли? Ами охраната на всеки един концерт там пребива доста хора, блъскайки ги върху голия под. Малките им мозъчета не могат да зацепят, че качилите се на сцената хора сами ще скочат от там след 1-2 секунди и всичко ще мине без проблем. Но няма как да е иначе, когато ги ръководи този "гении" с белия потник. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 9.05.2009 14:05:35 отговори + 0 0
Мега як концерт!За мен важното е,че публиката се отсрами,нищо че бехме малко,показахме бг ъндърграунд диваците що за стока са.А оня ******** от охраната с белия потник,му пожелавам някой да си суши чорапите на кръста му! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fen 9.05.2009 13:40:40 отговори + 0 0
тоя от охраната с белия потник е ебати идиота!щом накрая дори китариста на Вайтъл му каза да не прави проблем че се качваме на сцената и скачаме представете си за кво става въпрос!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


isus 9.05.2009 13:28:57 отговори + 0 0
охраната са мръсни *********! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.05.2009 13:28:03 отговори + 0 0
парченца Deicide! що не казахте по-рано, ей! нямаше да си седя вкъщи да лоча бира! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.05.2009 13:16:08 отговори + 0 0
аз не разбрах какво имате против охраната в блу бокс само? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 9.05.2009 11:50:21 отговори + 0 0
не можах да отида, но виждам, че е било яко. според мен 200 човека за ъндърграунд концерт не е никак зле. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Shredded_Human 9.05.2009 11:49:07 отговори + 0 0
тотална сеч-всички коментари са излишни.дано някой ден се повтори.твърде малко хора имаше,но пък "малко,но от сърце" който дошъл-дошъл.важното е,че успяхме да видим още една брутална банда с дълга история,че и парченца дийсайд покрай тях!размазването беше пълно!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


S-O-D 9.05.2009 11:43:25 отговори + 0 0
jugulator, мен много ме израдваха тия коментари Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

someone 9.05.2009 11:36:47 отговори + 0 0
ЪМ имам предвид първите три коментара Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

someone 9.05.2009 11:35:19 отговори + 0 0
FTW!! Много си е яка статииката . Големи християни се извъдихте 3-цата отдолу особено тоз средния джибил, който пък и ще ми говори каква сган сме аз и приятелите ми.
За концерта. ORDER OF ENNEAD направиха супер шоу, а китариста китаец направо ми скри шапката... станах фен
Вайтъл са група, която принципно не харесвам, но да кажем, че направиха супер шоу... важното е, че ме боли врата
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:( 9.05.2009 11:35:02 отговори + 0 0
а аз не бях там.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

streetcleaner 9.05.2009 11:32:09 отговори + 0 0
мегасъбитие беше, показахме че и с малка посещаемост сме добра публика. А охраната на Блу Бокс показа за пореден път, че са се състои от МЕГАселяци! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


jugulator 9.05.2009 11:02:30 отговори + 1 0
мен лично не ме кефи след заглавието на всяко изсвирено парче да слагате неадекватен коментар ("Ще го видим какъв е Спасител като мине кондуктора"), ма вие си знаете.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.05.2009 10:53:36 отговори + 0 2
То нека някой само да посмее да "обругае" храма, ще го изкривя без да се змаислям, както направих и с няколко шибаняци с черни тениски, дето пикаеха на стената на "Св. Седмочисленици". Тва метълите са бахти тъпата парадираща сган. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mipower 9.05.2009 09:26:50 отговори + 0 0
Страхотно-за пореден път показахме,че имаме предани почитатели на ъндърграунд сцената-незабравимо преживяване са такива концерти... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".