Съдят GUNS N' ROSES за плагиатство

6 окт 2009, 07:30 ч. 142 / 1 4
пред./следв.
Две независими звукозаписни компании са отправили съдебен иск към GUNS N' ROSES за 1 млн. долара, твърдейки че групата е копирала части от две песни на немския музикант Ulrich Schnauss в последния си албум "Chinese Democracy". Британският лейбъл "Independiente" и американския клон на "Domino Recording Company", които притежават правата на Schnauss обвиняват Axl Rose, членовете на GUNS N' ROSES и техните продуценти, че са използвали откъси от парчетата на Schnauss "Wherever You Are" и "A Strangely Isolated Place" в песента от последния си албум "Riad N' the Bedouins". Чуйте композициите на Ulrich Schnauss по-долу:



още за:

Guns N' Roses


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


***** 6.10.2009 17:34:57 отговори + 0 0
* звучене
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

***** 6.10.2009 17:34:00 отговори + 0 0
Т'ва е толкова мизерно, просто парчето има някво съвсем невзрачно интро със сходно звъчене, ако се хвана сигурно мога да намеря хиляда песни в които пак са крали от **************** Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бобз 6.10.2009 12:15:19 отговори + 0 0
Може и да има, но също така първото прилича много на A-ha - Minor Earth Major Sky! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.10.2009 11:30:56 отговори + 0 0
Може и да има нещо подобно, но все пак не вярвам. Long live Axl !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".