Българската публика не уважи "българския рок концерт на годината"

24 мар 2010, 23:58 ч. 1348 / 14 164
пред./следв.
Още при обявяването на смяната на "Универсиада" с Парти център "4 км" беше ясно, че родният фен не е особено ентусиазиран относно концерта на една от най-влиятелните групи у нас - ЕР МАЛЪК. Както се оказа в последствие, дори парти центърът се оказа голям за около 300-400-те посетители. Може би е редно да правим изводите в края на материала, но този път ще си позволя да започна с тях. Ако за BREAKPOINT 300 души публика е супер, то за ODD CREW е ОК, за INSMOUTH - нормално, а за ЕР МАЛЪК определено е обидно! Дали класиците на българския метъл са позабравени за последните около 15 години неактивност (малко вероятно), дали музиката и текстовете им вече не са толкова актуални, колкото бяха в началото на 90-те години на миналия век (напротив) или за пореден път ще се оправдаем с високите цени на билетите, кризата, международното положение и евентуалното увеличаване на ДДС-то - всеки може да си тълкува за себе се, но тъжният факт е, че за българските групи у нас просто няма сцена! В никакъв случай не желая да обидя или засегна някой, но и да го сторя, не се извинявам, защото нещата трябва да се казват такива, каквито са. А именно - силна българска сцена не е възможно да има без силна подкрепа от българската публика! И съвсем естествено положението на родния "музикален пазар" е повече от трагично, както като количество, така и като качество. Стойностните неща, на които сме свидетели от време на време са тотални изключения, които се случват въпреки статуквото и в резултат на огромни жертви и лишения от страна на музикантите, които в повечето случаи са на такава загуба, че просто се отказват. У нас съществува един безумен израз - "синдромът втори албум". Какъв втори албум като 90 процента от групите по клубовете у нас в момента не смеят да си мечтаят дори за първи! Темата е много дълга, признавам си, че се отплеснах... Нека все пак да си припомним какво се случи снощи в Парти център "4 км".

   Типично за концертите, организирани от "Tangra Mega Rock" началото беше дадено точно в обещания час 19:30 от BREAKPOINT. Момчетата забиха с доста настроение и в сравнение с последния им гиг на голяма сцена - "SPIRIT Of Burgas 2009", този път бяха далеч по-твърди, in-your-face, така да се каже. Грабнали назаем басиста на AS SOON AS POSSIBLE, Стоимен и компания изнесоха доста качествено алтърнатив-метъл шоу в рамките на 25 минути. Звукът беше приличен, единствено публиката още не беше влязла в ритъма на вечерта, но това си е нормално при първите банди на събития от подобен род. Като цяло BREAKPOINT заслужават само суперлативи за представянето си.

   Тежко като булдозер, в 20:10 ч. на сцената се качиха лудите глави от ODD CREW, за да ни посритат малко с надъхващия си южняшки метъл с дъх на цигари и много, много бърбън. Няма как за пореден път да не отбележим, че на живо групата тотално се преобразява. Колкото и да въртите излезлият през 2008 г. дебютен албум "We Are What We Are", бихте усетили огромната мощ на ODD CREW едва когато ги видите на сцена. От вече споменатия диск момчетата забиха заглавия като "Fallen Down", "Pyre", "I Ain’t Losing Myself", както и няколко трака от предстоящия да се появи на пазара през септември втори техен албум. Дори на първо слушане, новите парчета звучат далеч по-зряло и по-музикантски. Ще почакаме до септември, ей го къде е. Видяхме дори непредвидено (по скромното ми мнение) дръм-соло на гръмотевичния "Bonzy" (този прякор дали има нещо общо с безсмъртния John Bonham?).

   Следваше нещо любопитно, а именно реюниън концерт на кросоувър бандата от близкото минало INSMOUTH. Специално за него от Бразилия се беше прибрал китаристът на търновци - Вихър. Stiff и компания без много приказки разгорещиха атмосферата в залата. Тупалки като "One Minute Feel", "Sexulted" и "Shakalakamuthafucka" пораздвижиха кръвта във вените, адреналинът в залата се покачи. Освен любимите стари парчета, INSMOUTH представиха и едно чисто ново, написано специално за повода - "More People Will Die".

   Малко след 22:00 ч. настъпи кулминацията на вечерта - пред нас вече бяха ЕР МАЛЪК. Шоуто им започна с "Всекидневие", а тълпата изпадна в екстаз. След нея, в типичния си стил Любо Малковски обяви: "Постоянно искате от нас нови песни. Ето сега тази следващата не сте я чували." Последваха две чисто нови композиции - "Докосвам те" и "Нощем", а малко по-късно чухме и трето ново парче - "Срам" - баладична песен с покъртителен текст. За разлика от концерта на ЕР МАЛЪК от преди около три години и половина, където на баса се подвизаваше Владо Левиев от БАЛКАНДЖИ, този път дебелите струни опъваше небезизвестният Иван Несторов - Амебата. Явно ангажиментите му покрай "Sofia Music Enterprises" не са му оставили време за репетиции, тъй като Амебата през почти целия концерт внимателно си четеше партитурите. Жалко, тъй като по времето, когато не е толкова съсредоточен върху нотите, Амебата демонстрира атрактивното си сценично поведение. Освен титулярите Любо, Адри и Линча, на сцената имаше и още един гост-музикант. Всъщност Любо го представи по следния начин: "Дами и господа, това е Косьо. Той е израснал с тази музика, висял е с мен по репетиционни, студия и зали през годините, познава песните прекрасно и съвсем естествено го взехме с нас да ги изсвири." Така баща и син кръстосаха китари. Като цяло по време на сета на ЕР МАЛЪК се усещаше нещо повече от приятелска атмосфера, усещаше се семейна топлина. Съвсем непринудено Любо разменяше по някоя и друга дума с публиката между песните, пускаше майтапи с типичното си чувство за хумор, а когато трябваше беше сериозен. Малковски е голям творец и голям човек, харизмата му трудно може да се опише с думи. Адри скромно се беше притаил зад клавира си. Традиционно "неговият момент" настъпи по време на песента "2010-та", където той пое водещият вокал. Линчо... Този човек е машина, барабанист от световна класа! В средата на концерта г-н Радински почти събори парти центъра с взривоопасното си соло. Грубо казано, първата половина на концерта беше отредена на новите песни и на тези от "Лично", докато във втората изобилстваха тези от "1". Редуваха се от любима, още по-любима песен - "Огледало", "На крачка в страни", "Автобиография". "Имало едно време..." и цялата зала подхвана култовата "Скоропоговорка". След още две песни ЕР МАЛЪК се престориха, че ще слязат от сцената, но Любо каза: "Абе вие отпред така или иначе видяхте списъка с песни и знаете, че има още. Продължаваме". Бисът беше повече от размазващ - "Българи", "Ер малък" и хитът на групата "Градът". Така завърши един концерт, който спокойно можеше да се превърне в БГ рок-събитието на годината. За съжаление твърде малко хора решиха да уважат концерта, Парти център "4 км" далеч не е най-подходящото за този род събития място, а озвучители и осветители до края на концерта така и не успяха да се ориентират в обстановката.

   Ето и пълен списък на изпълнените от ЕР МАЛЪК песни:
01. Всекидневие
02. Докосвам те
03. Нощем
04. Аз
05. Срам
06. 2010-а
07. Странен човек
08. Признание
-- Дръм-соло
09. Огледало
10. На крачка в страни
11. Автобиография
12. Скоропоговорка
13. Кръстопът
14. Тълпата
Бис:
15. Българи
16. Ер Малък
17. Градът
Яни







Коментари   (164)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ХРИСТО ИВАНОВ ХАРИ 30.10.2010 16:00:32 отговори + 0 0
ЗА 2010 НЕМИ ХАРЕСТВАТ РОК ГРЭПИТЕ И НЕСА ИЗПЪЛНЕНИ С СТРАСТ И РАДОСТ КЪМ ВЕНОВЕТЕ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.04.2010 19:03:49 отговори + 0 0
мда - 2010-04-05 12:23:17
...Организаторите обаче се запънаха като магаре на мост и не се вслушаха в "гласа народен". Надменността им е пословична и всичко това е резултат от нея. Да се сърдят на себе си, а не на хората, които не уважиха концерта им.

+1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мда 5.04.2010 12:23:17 отговори + 0 0
Още при обявяването на концерта фенове писаха на сайта на Тангра, че нито денят е удобен, нито цените са нормални, нито залата е подходяща, т.е. че този концерт е обречен на слаба посещаемост и няма да отговаря на гръмкото си име. Организаторите обаче се запънаха като магаре на мост и не се вслушаха в "гласа народен". Надменността им е пословична и всичко това е резултат от нея. Да се сърдят на себе си, а не на хората, които не уважиха концерта им. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 4.04.2010 10:45:15 отговори + 0 0
`ми, аз ако бях, транспаранта изобщо нямаше да го поставя, ако алтернативата е тиксото. А тя не е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Леле Мале 4.04.2010 04:11:41 отговори + 0 0
1.Респект за екипа на Тангра за това, че продължават,не от 4 години, ами от незнам колко време да подържат БГ музиката.
2.Фенове на Ер Малък,срам ви на устата да кажете дори 1 малка думичка против радиото,при положение,че любимата ви група за последните 200 години е свирила на РД-то на радиото преди 3 години и сега пак.Като им е малка залата и недобри подгряващите съвсем свободни са да си организират сами концерт.Както разбирам всички тук са организирали по няколко и са наясно с всичко
3.Цената от 22 лв или 27 лв за мен е ОК за 4 банди...33 и 40 вече трудно се заделят определено.
4.За каква лоша реклама говориме.Ако бяха дошли само групите,които участваха в конкурса за 4та банда,да не говориме за хората гласували за тях,не универсиада,ами академик щеше да се напълни.Нямаше достатъчно интерес просто.
5.Истината е че не само в БГ е трудно да се напълни зала за 3000 души.Банди като Crowbar,Katatonia,Devil Driver,Kingdom of Sorrow,Pro Pain свирят в клубове с големината на 4КМ,даже на места и по-малки.Така че при по ложение,че в следващите няколко месеца има концерти на най-големите имена в rock/metal музиката,концерта си е бая успешен.
6.Ако продължавате да "съпортвате" по този начин българската музика накрая ще се окаже, че това наистина ще остане българският рок концерт на годината,защото никой няма да дръзне да направи концерт с БГ банди .Ще има 2/3 феста с българско участие и толкова.Дано не съм прав.
7.Раздвижете малко сивото вещество и се замислете,защо беше преместен в последния момент,защо имаше проблеми със саунда,осветлението,защо банера на Тангра е залепен с гафер .Екстремни условия.Поставете се на мястото на организаторите,другия вариант беше да го отменят...
П.П.Радвам се,че бях на концерта.Приятно ми беше,имаше Rock'N'Roll.Който му е скъп или не му изнася,да не се притеснява, ще има и други концерти на които да отиде и съответно да ги коментира ...Поздрави на всички пичове уважаващи труда на бандите и организаторите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Lele Kako 1.04.2010 22:14:52 отговори + 0 0
Ми може да е накарал вокала да свали шкембето.Да знаете там е машина за пари па макар и за един.То Конкурент е бита карта сред нас ама там са едни лачени клипчета едни големи сцени може пък някой който пише чалга аранжименти да ги е харесал което е съмнително но ние сме в България.И както казваха едни "В Сблъсък няма невъзможни неща" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.04.2010 13:41:13 отговори + 0 0
е то при Конкурент парите валят, разбираш ли.. направо са златна кокошка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lele Kako 1.04.2010 10:55:27 отговори + 0 0
Оня от Пайнер е стара хиена като види пари някъде и прилапва па макар и рок.Пък се убеждавам че в София публиката е много слаба. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AryanRocker @Диди 1.04.2010 07:39:14 отговори + 0 0
Виж за това че чалгата дръпна кадърни хора да им правят музики и аранжименти си напълно права. Но виж докъде стигнаха нещата, рока се омърси много с чалгата в България - как шще коментираш факта че Пайнер е лейбъл на Конкурент, една (в миналото) наистина достойна група? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.03.2010 23:49:59 отговори + 0 0
за ВСЕКИ концерт постоянно има неразбрали... на този все пак и билета му беше много и рекламата малко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


идея 31.03.2010 16:04:41 отговори + 0 0
Затова - мощно освиркване при всяко споменаване на името на радиото на концерта на Exploited! Нека всеки, който е потресен от организаторските им "умения", по този начин ги накара да се замислят дали са чак толкова перфектни, за колкото се мислят! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дали им пука? 31.03.2010 15:42:30 отговори + 0 0
Ми то трябва малко мисъл да се вложи според мен, не че имам опит в организирането на концерти, но нещата са логични. Първо избери ден удобен за феновете в цяла България, като ще правиш българския рок концерт на годината. Второ, има хора дето могат да дадат 30-40 лева за билет и са го направили, но на половината лимитът им е някъде към 25. За какво бяха необходими 4 цени не разбрах, но все пак се възползвах да си взема за 22 лева в началото. Е, не всички рок фенове посещават страницата на радио Тангра и далеч не всички могат да планират 3 месеца напред. И логично е да се вложи нещо и в подобаваща реклама, защото май много хора не разбраха, че въобще е имало български рок концерт на годината. За върлите фенове - те се информират веднага помежду си и на тях може да се разчита. Но за да напълниш Универсиада все пак трябва да си дадеш повече зор да направиш събитието популярно, а не да разчиташ само на едно радио и то онлайн и тук таме някоя статийка или реклама в метрото дето далеч не го ползва цяла България. Поне афиши повечко да бяха разлепени, но и това е било голям зор явно. И защо организаторите държат фокуса върху някакъв измислен рожден ден на радиото? Радио Тангра ли излезе да свири в крайна сметка, за тях ли ходят хората по концерти? Ако фокусът е върху групите и се направи наистина качествена организация в крайна сметка хората ще кажат евала радио Тангра и ще се постигне и ефекта да се рекламира самото радио. Сега направо е смешно Тангра да пишат в концертния си репортаж: "Тук е моментът да аплодираме публиката, която не само, че бликаше обич при всяко споменаване на Тангра Мега Рок от високоговорителите, но и остана до самия край - след като бе дала вдъхновителна подкрепа на всяка една от групите до този момент". Ха, то излезе, че хората били на концерта да изразят обич към радиото и между другото подкрепили и групите. Ми Тангра, вие спокойно може да направите концерт на радиото - просто пуснете си радиото по високоговорителите и хората ще се тълпят по залите за да ви слушат името само... желязна логика!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

We care 31.03.2010 14:19:32 отговори + 0 0
Добре де, щом на Тангра Мега Рок толкова им пука за българския рок, защо правят концерта на такова умряло място, с умрелия си транспарант залепен с тиксо на стената? Не усещат ли че излагат и себе си, и българския рок? Как може човек, изсрал такова лайно да се бие в гърдите какво е направил. На тяхно място щях да се потъна вдън земя от срам и обида, че за 4 години съм толкова назад и толкова посредствен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Диди @AryanRocker 31.03.2010 11:32:31 отговори + 0 0
@AryanRocker: "Не мога да разбера - ер малък заради хората или заради парите са свирили?"
Ето този въпрос ме разби. Ми самият факт, че свириха на това странно място при тези "столови" условия ти дава отговора. Едва ли щяха да ми издържат нервите ако бях на мястото на групите с промените в последния момент и какви ли не организаторски гафове. Това с "трупането на парички" звучи направо смешно - не е ли очевидно, че единствените дето се издържат от "музика" в България са чалга изпълнителите (но тях по-скоро бих ги причислила към порнографската индустрия отколкото към музикалната). Най-жалкото е, че чалга индустрията успя да дръпне професионалисти да им правят нещата... а яките ни банди и феновете им ги правят на луди...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Poison 30.03.2010 04:09:35 отговори + 0 0
Когат направят платинен албум тогава могат да се смятат за истинска банда! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тигър 29.03.2010 20:38:53 отговори + 0 0
Нужно ли е да обяснявам колко ме вбесяват идиотщини като последната?
Съжалявам, ИМАМ право да критикувам, искам и ще го правя. Пък и в случая съм прав. Ако трябва да се задоволяваме с каквото ни сервират, до никъде няма да я докараме.
Бтв, нямам нищо против бандите. Имам много против идиотския хленч.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.03.2010 16:36:19 отговори + 0 0
само в БГ ли така всички се плюят взаимно вместо да си купонясват или по целия свят е така? повръща ми се от този манталитет... добре, че има няколко смислени коментара, които казват по една добра дума за всяка банда, вместо да сравняват и да бълват помия! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен 29.03.2010 14:06:38 отговори + 0 0
След като прочетох ревюто на радиото, изпитах само погнуса. За мнението на Адри - само искрено възхищение!!! Ако не бяха глупостите на организатора, щеше да има много повече фенове, това е сигурно! Искрено се надявам следващите концерти на Ер Малък да се организират от някой, който си разбира от работата, а не го прави само между другото, за да си направи реклама. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.03.2010 13:31:52 отговори + 0 0
Пост на Адри, клавириста на Ь - който показва отношението на групата към веселата случка...

Re: Ь - Ер Малък
Отговор #80 - 27.03.2010 в 16:39:02
Искам да благодаря на Наско , Недко , Рейав и на всички ,които намерихте време и средства да ни подкрепите . Беше супер да се видим , макар , че моите очаквания за това шоу бяха мнооого различни ! Наистина , добре че бяхте вие за да си запазя доброто настроение . За съжаление някои уроци не са научени и организаторите продължават с глупостите си . Възлагахме големи надежди за истинската концертна зала с просторна сцена, за истинското озвучаване , за предгрупите , за нормални цени на билетите , за добра рекламна къмпания...но не би ! За този концерт бяха дошли фенове от Плевен , Русе , Бургас , Стара Загора и Пловдив - респект ! А Линчо заряза ангажиментите в Англия и долетя - респект ! Косьо Малковски долетя от Холандия за да сбъдне мечтата си - респект . Любо каза - въпреки всичко ще свирим заради хората , няма да ги разочароваме . Въпреки цялата помия , която изчетох , аз съм доволен ,че концертът се състоя , че част от новите парчета 'видяха' бял свят - винаги сме искали да творим музика , да разказваме с какво сме се сблъскали . Силно се надявам да наберем инерция и лятото да свършим с албума . Както и да има още много концертни изяви .
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.03.2010 13:25:48 отговори + 0 0
Не, не, няма как да се разбере от преразкази....
Ето началото тук:
This is my rifle, this is my gun
this is for fighting, this is for fun

Отношението на радио Тангра Мега Рок през годините, непоразклатено от подмолни червейчета и джуджета-претенденти. Непоразлигавено от псевдо, иначе нормални "приятели". Неомърляно от мазнолигави лъжливи пръдлета!

Нека уточним едно нещо тук - радио Тангра Мега Рок празнува ЧЕТИРИ ГОДИНИ рокенрол начин на живот! ВЪПРЕКИ тъпоумните коментари и обиди, ВЪПРЕКИ забититe отзад ножлета, ВЪПРЕКИ престорените усмивки и пробождащото потупване по рамото...ВЪПРЕКИ вас, you fucking cunts и ЗАРАДИ вас, you fucking fucks! Нас ни има заради самите нас и нам подобните....другите никак не ни вълнуват...!
Ето ни бойни и наперени, след гръмотевичен гиг, който имаше всички елементи на истинско рок шоу - откачена публика, побеснели да се надвихрят групи, недоволни от "саунда" клишари, възхитени от всичко наоколо фанатици, несрещани от години познати, небръснати бивши манекенки, несресани бивши свалячи...Който искаше, дойде....останалите....за вас е секцията "коментари", моля попълнете празнотите в живота си тук, ние не възразяваме.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


rocka-rolla 29.03.2010 11:08:19 отговори + 0 0
Благодаря за линка, ама очевидно грешката е в моя телевизор- през никой браузър не ми се отваря въобще сайта на тангра. Както и да е- ориентирах се горе-долу за общия тон на статията. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.03.2010 10:02:16 отговори + 0 0
http://radiotangra.com/?page=news&lng=bg&id=8330 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Raptor 28.03.2010 21:30:49 отговори + 0 0
Това със тиксото на последната снимка,олицетворява за мен концерта.Какво неуважение към публиката...Прилича на селска читалищна вечеринка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AryanRocker 28.03.2010 13:52:17 отговори + 0 0
Независимо дали е рок енд рол, хеви метъл, хард рок или траш банда - тя е истинска, когато дори пред 5 човека свири и си куфее. Не мога да разбера - ер малък заради хората или заради парите са свирили ? Едно време като са потръгвали, дали са си мислили : "еха след време ще сем известни и ше пълниме големи зали и ще трупаме парички", едва ли .. ама сега, как се е извъртяло положението - всеки търси печалбата. А Рок или метъл музиката - тя заприлича на държавицата ни - хем я тъпчат, хем пари изкарват от нея! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.03.2010 12:17:11 отговори + 0 0
А СНИМКИИИИИИИИ?????????? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


shitfaced 28.03.2010 04:47:19 отговори + 0 0
Българина си харесва българската хава....отдавна отминаха годините в които всички милееха за хави отвъд стената и пълнеха залите заради бунтарските лайна...друго си е гюбек,цица да се полюлее...леко в ориента сме вече - не само географски, но и ментално...Наздраве !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sober 27.03.2010 23:58:42 отговори + 0 0
@Анонимен - 2010-03-27 22:45:47, много си прав. Отсега нататък на концерт на Tangra Mini Cock - само в краен случай! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.03.2010 22:45:47 отговори + 0 0
Аз пък и не намирам логиката...канят Exploited в зала за 800 души (Блу Бокс), а ь в зала за поне 3000 (Универсиада).
След "репортажа" който прочетох в сайта на ТМР смятам, че заслужават да си давам парите за техните концерти точно толкова колкото и НМА, т.е. нито стотинка.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 27.03.2010 21:01:17 отговори + 0 0
Бтв, като гледам снимките, на концерт в тая дупка бих отишъл само ако ми платят добре, колкото и да уважавам групите.
Пък и организаторите верно можеха да отделят поне пари за кабърчета, вместо да залепят транспаранта с тиксо. Това просто на нищо не прилича. !@#$!!! Свръхвисоки цени, претенции, недоволствания... Поне да се бяха постарали малко.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.03.2010 20:18:59 отговори + 0 0
@Danny Carey
Позна, мой човек! Аз съм най-умната глава и моята истина е единствена... поне за нормалните хора.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Danny Carey 27.03.2010 20:11:53 отговори + 0 0
@sistinas
Явно ти си най-умната глава тук и твоята истина е единствената на този свят.
Една група има точно толкова публика на концертите си, колкото фенове има. Ако бяха "Ер Малък" една от най-великите български групи, щяха да напълнят "Универсиада".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sistinas 27.03.2010 18:37:34 отговори + 0 0
Не мога да повярвам, че съществуват такива тъпанари като коментиралите в този сайт!
Ер Малък е една от най-великите български групи. Текстовете на Малковски са уникални. Явно малоумниците обаче не могат да ги схванат и за това са си тръгнали след смешките Инсмут.
Билетите били скъпи?! Гръмнете се! Убедена съм, че харчите повече за евтина водка, изпита в някоя миризлива градинка.
Простаците не заслужават подобни концерти! Българите не заслужават групи като Ер малък!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.03.2010 14:43:42 отговори + 0 0
Ало, вие дето нямате 18 г., айде бегайте да си слушате некадърните банди. Корозия - СМЯХ в залата. Ганчо, ти ли си го писал това??? Ь е възможно най-добрата БГ метал група. Всичко останало е 90% талаш! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.03.2010 14:41:31 отговори + 0 0
извинявам се на малковски за всичко което прочете до тук. господин малковски, вие сте един достоен човек и музикант и с нищо не заслужавате злобата която се излива тук. съжалявам че ви нагрубихме, осъзнах грешката си късно. понякога забравяме че хората имат чувства. съжалявам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рени 27.03.2010 14:08:02 отговори + 0 0
Хахх , ама вие тук направо сте се насрали -особено 2-3-ма дето изливат помия под различни певдоними ! Е добре- Ь са амортизирани старчета , екстремални комуняги и т.н- сега олекна ли ви , хахахаххх - ама продадоха кашон и половина дискове и двд-та и ги има в историята !!! Изглежда и в бъдеще ще ги има , пожелавам на подряващите ги групи да постигнат това , което Ь са направили , поне да им запомнят английските имена , хахххх - Pantera пасти да ядат , хахахааа !! Нашите са хем по-чистоплътни , хем по-добре татуирани , евала на модерните младежи ... моментално забравих какво са свирили , Ь им го казаха "какъв сраааааам !!" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Danny Carey 27.03.2010 10:52:22 отговори + 0 0
Нямам нищо против българските групи. За всеки влак си има пътник.
Издразни ме концертният репортаж - огорчение, че не се били събрали повече хора.
Ми, не ми харесват тези групи бе, пич. Не ме кефи нито грам музиката им. Свободното време ми е ценно и предпочитам да отида на Riverside и Sonisphere, отколкото да си губя времето с овехтяла музика и някакви подражатели.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AryanRocker 27.03.2010 06:46:30 отговори + 0 0
Най-добрите са Врани Волоса бре, това е най истинската true музика, момчетата са световно известни и нямат равни, дори МЕталика и Слейър и Ди си могат да и мзавиждат на славата. (rock)(rock)(bow)(rock)(rock) .. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

спириту ъф бургасъ 27.03.2010 03:44:17 отговори + 0 0
KOROZY са най-добрите! Аре стига сте дуднали,че на мегдана стана ебати и хорото..БГ МЕГА,БГ РОК "концерт на годината"!бла-бла метала! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mama We are all craz 26.03.2010 23:28:37 отговори + 0 0
Odd Crew били най-добрите ли? хаха и по какъв критерии се сравняват - ако е по наркомания наистина, бият дори р'н'б-тата, бил съм на 6 техни концерта и съм ги виждал да пушат трева най малкото, веднъж дори един от тях се боцкаше ... А ако са толкова велики - колко платинени албума имат? Ако е достатъчно стойностна и велика музиката им, защо вместо да я дърпат феновете - направо не си я купуват. Или може би повечето от феновете са същите шибани наркомани, които нямат пари дори за цигара да затъпят ефекта от коза ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Соломон Хюцлер 26.03.2010 21:52:16 отговори + 0 0
От хората,които си купихме билети,всичките бяхме за Ь!Моля "дамите" с покани да замълчат.Който не харесва дадена група просто не отива на концерта - толкова е просто.Някои хора имат толкова грозни мисли,че ще си останат анонимни завинаги.( Анонимен - 2010-03-25 21:54:16)А на FUCK OFF! баща му очевидно е хамалин:-))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Фуфи 26.03.2010 18:59:34 отговори + 0 0
"ер лаина".... направо пращиш от оригиналност!!! Че и ти е забавно колко си велик, че и се смееш... отрепка! Пълен идиот... и се пише с й! Научи се да пишеш, после ела да коментираш каквото и да е! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

леле леле 26.03.2010 18:51:07 отговори + 0 0
але бегаите от тука с тия ер лаина ххааа аххаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FUCK OFF! 26.03.2010 18:48:10 отговори + 0 0
Аз не казвам, че съм! Докато точно вие се опитвате да го твърдите! Да се правите на типичните професори... разбирате от всичко, нали? Българинът е такъв - дай му да критикува, дай му да дава акъл!
Пак казвам - всички български банди съкс. ОК! Направи ти нещо по-добро! Бъди следващите Металика/АС/ДС/Корн/Джудас!
Не можете, нали? Толкова сте жалки всички тука!
Не можете реално да оцените, нямате обективна оценка. Заслепени сте от медия-лозунгите, че Металика са нам си кви велики, че Джудас са нам си кви, че еди кой си е еди какъв си! ДУХАЙТЕ!
Докато има хора като вас, Б-я ще тъне в лайната на Европа!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

@FUCK OFF! 26.03.2010 17:21:49 отговори + 0 0
много си красноречив, няма да споря, ама мисля, че ти си този който трябва да бъде реалист

"Докато има жалки, мизерни, долни, гнусни, противни, нещастни, примитивни и прости" много му разбираш, явно и ти не си нищо по-различно
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Simo 26.03.2010 17:07:05 отговори + 0 0
Нали и на Върбанов приятелите трябва да се почувстват хора като веднъж-дваж годишно свирят пред различни хора от роднините си Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


леле 26.03.2010 17:06:47 отговори + 0 0
FUCK OFF, изтървал си нервите като организаторите ми се струва ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.03.2010 17:03:47 отговори + 0 0
абе мое и да свирят ама какво? идеи нема баце... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FUCK OFF! 26.03.2010 17:01:16 отговори + 0 0
Кое не е казано като хората?
В кое съм излъгал?
Това, че вие живеете в измисления свят, в който Ер малък са супер велика банда, а Odd Crew са копирачи, ли ме прави крив?
Отворете си очите малко и бъдете реалисти. Стига с тия посткомунистически залитания, че old is gold. OLD IS TRASH! Поне в случая с Ер малък!
Докато има жалки, мизерни, долни, гнусни, противни, нещастни, примитивни и прости хора като вас, няма да пълним залите за българските концерти! Щото все разбирате! Аре като сте гъзари седнете и изсвирете това, което odd crew/insmouth свирят!!!

ВСИЧКИ ПОД ЗЕМЯТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

@FUCK OFF! 26.03.2010 16:57:50 отговори + 0 0
как може, толкова много изречения и нито едно нещо казано като хората...
ако си страдал като малак от липса на любов, просто не е тука мястото където трябва да го показваш...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.03.2010 16:40:25 отговори + 0 0
Дано поне дебелите г***** на върбанов и плюсков са се наяли Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


FUCK OFF! 26.03.2010 16:39:42 отговори + 0 0
Всички вие трябва да сте ПОД ЗЕМЯТА!!!
Ер Малък са най-жалката пасмина псевдомузиканти на света! Те трябва да са под вас, пак ПОД ЗЕМЯТА!
Breakpoint и Insmouth бяха окей!
Odd Crew пак доказаха, че са най-добрата бг банда!

Жалко, че тъпите озвучители са пълни нещастници и преебаха целия концерт!

Спрете да дуднете, нещастници! Спрете да мрънкяте, боклуци гнусни! Стойте си у вас, теглете нелегално, не ходете по концерти, наливайте пари в Уайтснейк и Пърпъл и се надявайте да чуете "качествена" бг банда, според вашите изисквания!

ВСИЧКИ ПОД ЗЕМЯТА!!!!!!!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rocka-rolla 26.03.2010 16:36:43 отговори + 0 0
Дайте РАБОТЕЩ линк към сайта на Тангра- интересно ми е да прочета и техните отзиви, но нищо не мога да отворя... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

леле 26.03.2010 16:34:00 отговори + 0 0
Тези от Тангра наистина са МЕГА зле. Копират мнения от тук и ги постват под техните новини от друго име, за да си пълнят коментарите. И после се правят на обидени ) Няма такива смешници. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AryanRocker 26.03.2010 16:16:10 отговори + 0 0
Хаха, кво толкова ревете за Ер Малък, някой въобще отчете ли нещо около турнето на Alley Sin ... някой въобще отиде ли на техен коцнерт, имайки се предвит, че обиколиха и продъжлават да обикалят България.
Не мисля че момчетата обаче особено се засягат от този факт, защото рока - това не е търсене на слава, пари или почитатели, рока е забавление, едно малко чудо което те изкарва от ежедневните ти проблеми.
Снощи в Севлиево бяхме плачебно малко хора една десета хора по малко сравнение с концерта на ер малък - но пак доказахме, че за един хубав коцнерт не е важно колко човека са отишли,а е важно купона да е станал. Това е рок енд рола. Всичко сотанало е комерсиализъм и поза!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.03.2010 15:55:33 отговори + 0 0
в България има добри групи, но Ер Малък не е от тях... морално амортизирани хора... ето това е прехода да те смеле... карикатури на самите себе си бяха. помня ги преди години и като бяха ера и после като ер малък. ами беше друго, сега ме натъжиха и ме накараха да си мисля за това че наистина живота в последните години е бил каторга, като ги гледах колко са остарели. наистина напъните на Линча бяха най-смешни - нереализиран малък човек. някой ми каза че ер малък били досат "съсипани" след този лайф - съжалявам и ние се съсипахме докато ги слушахме, експеримента беше доста неуспешен
гледах за първи път odd crew и им пожелавам успех, млади нахъсани хора, добри музиканти, дано успеят преди да остареят, защото след това е тъжно
за радиото тангра - не знаех досега за него, но от онзи ден го слушам и ми е доста забавно, колегите в работата казаха че нищо по-свежо не са слушали в последните десетилетия. поздравявам екипа на медията за добрия и ведър дух, откриха ме като слушател, след като ер малък ме загубиха като такъв. ето че във вселената няма нищо случайно
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


FF 26.03.2010 14:36:17 отговори + 0 0
Хахахха, ФСБ, точно пък тия крадци, Я чуй за пример "Последният Човек" на ФСБ и "Jump" на Van Halen и тогава пак напиши нещо И БГ рока като БГ чалгата... Плагиати, но за разлика от тях някои от БГ "рокаджиите" поне са се научили да свирят добре... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gad 26.03.2010 13:43:42 отговори + 0 0
Айде на глупостите народе, "БГ рока винаги е бил жалка работа". Напротив, има стойностни групи, примерно както някой вече спомена - ФСБ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FF 26.03.2010 13:29:36 отговори + 0 0
Аз си знех, че никой нормален няма да го посети това широко рекламирано, но уви жалко събитие на несъществуващи групи и настоящи бездарници. Може би само Одд Крю да правят някаква разлика и то само заради активният си концертен живот, иначе с друго не бих казал. БГ рока винаги е бил и е жалка работа... Виж в тежките стилове за щастие е по-различно. Подкрепяйте само истинските банди и хора в тях, не такива които се събират по веднъж на 5 години уж "за последно". И радиото им и групите им си го заслужиха и само си работеха в тая насока. Дори ми баннаха Ай-Пи то то сайта на Тангра, защото ето колко са 'Рок' и "Свободолюбиви", след като работят по този комунистически начин...
Рок енд Ролът и Метълът са бунт господа и дами, ако не ви изнася това, не се забърквайте. Престарелите песнички на Ер Малък и примитивните глупости на Инсмут (и въпреки че са такива, те пак не могат да ги изсвирят не са по вкуса на хората. Приемете, че сме 2010, ерата на комуникациите, сиреч хората имат достъчно информация и ви сравняват с по-стойностите неща... Ако резултата от това сравнение е било във ваш ущърб, то търсете вината в себе си. Не си позволявайте да се правите на разбирачи, защото ще станете още по-бедни и духом, пък и както гледам и материално...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.03.2010 12:23:13 отговори + 0 0
ами как да има хора по концертите на БГ групите и хората да дават пари за родна музика при положение че ни заляха с толкова некачественна музика... в момента просто всеки фен на тежка музика хваща инструмента в група и е голямата работа вече.. а за концерта нямам какво да кажа.. според мен просто много висока цена за тези грпи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wall 26.03.2010 12:06:42 отговори + 0 0

чета тук хейтърите и се чудя какво поколение растем - не разбирам какво българско има в трите предгрупи - защо си мислите че това тяхното е музика ?? - шум с ужасен английски , наду ми се главата .Малка съм и не съм имала шанса да гледам Ь и съм очарована - изобщо не са старинни - напротив свирят интересна музика и ми говорят на български , беше ми интересно да ги слушам ! Купих си и дисковете и ДВД-то им .
Осъзнайте се, чуждопоклонници , аман от комплексари . Браво на Ер Малък , живнах с тях , иначе тия другите ни да запееш нещо ни да запомниш...така и никой няма да ги запомни .
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


всъщност 26.03.2010 11:59:03 отговори + 0 0
в БГ винаги е имало една единствена стойностна група, говоря, разбира се, измежду по-популярните,и това е ФСБ и Ахат донякъде до времето когато Божидар беше в групата, всички други са под чертата на търпимото, и това е истина, а де не говорим че има откровено комични и карнавални групи като Сигнал, които са си чиста чалга с китари, Конкурент и да не изброявам още много... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Гошо 26.03.2010 11:56:57 отговори + 0 0
Т'ва дали някой е харесал или не харесал тая или оная група, е въпрос на вкус. Факт е, че поне от хората, които аз познавам, тези, които отидоха, отидоха само заради Ь. Сигурно е имало и такива, отишли само заради някоя от другите групи, но мисля, че са били доста по-малко.
Проблемите тук нямат нищо общо с групите, проблемите са с организаторите.
1.Кофти подбран ден - сряда.
2.Неадекватна оценка за присъствие - фактът, че първоначално е планирана Универсиада, говори, че организаторите са очаквали доста по-голям интерес, интерсно на база на какво, с оглед на очертаващия се от доста време Sonisphere и липсата на много популярна в момента група в списъка им.
3.Неадекватни реакции - смяната на мястото на концерта беше обявена "поради голям интерес", демек поради голям интерес се мести от голяма зала в доста по-малък клуб, кого се опитват да залъгват, хората не са чак толкоз тъпи. Неадекватният репортаж на сайта им за концерта също е жалък.
4.Слаба реклама - явно са надценили слушателите си. Ако не се лъжа ТМР е само он-лайн радио, тоест не може да се мери със З-Рок, примерно, като рок аудитория (едно сравнение на посещаемостта на форумите на двете радиа също дава доста ясна представа за ситуацията). А извън собствения си сайт и програми, те май не рекламираха много концерта, ако не беше прословутия скандален "конкурс" за 4-та група, аз нямаше и да разбера, че има такъв концерт.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gad 26.03.2010 11:48:34 отговори + 0 0
Лично на мен барабанното соло на Odd Crew ми хареса мнохо повече от безразборното скоростно блъскане по барабаните на барабаниста на Ь. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.03.2010 11:13:39 отговори + 0 0
съгласен съм с две неща - Ер Малък бяха много скучни и дано повече никой не сбърка да рискува да ги кани като основна група на концерт. Според мен този концерт бе урок за хората от Тангра и край за Ер Малък, добрите им времена са в далечното минало.
Insmouth забавляваха себе си и нас много, беше добре. Ако имат късмет Odd Crew ще имат голямо бъдеще, но може би като повечето рок музиканти в тази държава - ще имат добри спомени от младостта си, докато като по-големи работят нещо съвсем друго
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Soundme 26.03.2010 09:47:17 отговори + 0 0
По въпроса за звука - има озвучители, които или са оглушали, или толкова си могат, или най-често и двете. Та каквато и да е саунд системата, като няма кой да я настрои мазането е гарантирано. Системата на 4км я знам, знам и кой беше озвучителя....системата не е виновна за нищо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


няма значка 26.03.2010 04:37:14 отговори + 0 0
значи пичове аз само ще кажа няколко неща: концерта си беше видимо интересен до първите 2 3 банди не че имам нещо против ер голям ли бяха ер малък ли ама наистина малко пенсионерско ми дойде накрая!!! нищо де така или иначе после в ложата си махнахме главите точно с тея банди които искахме да чуеме !!! аз много си харесах изпълнението на Breakpoint щото си слушам и по Alternative банди а такива в България ми липсват !!! Odd Crew с тези момчета съм приятел от 1 година и половина и никога не са ми се надули за нищо !!! момчетата са най-земните които познавам и въпреки че знаят че са номер 1 в БГ няма да литнат в небесата и да спрат да те поздравяват !!! Като цяло тяхното изпълнение беше на ниво само проблема с микрофоните остана загадка за мен и явно за озвучителя който съвсем не знаеше къде се намира явно !!! Insmouth-нямам против тях но някак си стила им е поостарял и имат нужда от малко повечко репетиции ) айде със здраве и да знаете че и аз си взех билет за 22 лева и гласувах за Breakpoint щото са пичове и го заслужаваха !!! п.с. еми много зле статия във сайта на тангра.то си личи че пикаят газ че са се провалили ама не искат да си го признаят!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лазар Кирилов 26.03.2010 01:00:18 отговори + 0 0
Разберете нещо - има голяма сцена за българският метъл, просто няма качествени групи. Какво, някви си Оdd Crew, които, добре че Васко Кръпката ги бута, защото синчето му е барабанист там. Имат як звук, но нищо повече. Разберете го, българи и българки, тук всички са голяма надувка, ама всъщност са една пълна нула. Пък ако имат готини песни и идеи, никой не позволява те да изплуват, (нека първо да уредят синовете и дъщерите си). Има само една група и тя е АХАТ, но пък имат 2 албума за 20 години.. Което говори пак колко сме "креативни" и "велики". Как може Металика, Айрън Мейдън и тем подобни да събират и пълнят цели стадиони сами, а Милена и още 20 групи да събират по 3000 човека.. Елементарно, някои ще кажат "е, ама това са металика" НЕ, това са талантливи лешпери, които не са надувки като БГ музикантите и гледат да си свършат работата, а не да се примиряват с положението, в което са! Стига сте хленчили.. Не са дошли били хора .. ЕМИ НЯМА И ДА ДОЙДАТ .. Концерта на годината ?? Кой наркоман, пропаднал пияница, или от гореспоменатите "ВЕЛИКИ БЪЛГАРСКИ МУЗИКАНТИ" го е писал ..

И ако някой реши, че не съм прав може да ме намери в Facebook с името, с което съм се подписал. Аз поне не се крия и ми е все тая кой къв е и кво е!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

гост 26.03.2010 00:12:50 отговори + 0 0
Това, че тези групи не стават го разбрах от писалите по долу. Едните били пенсионери, а от другите имало много по-добри. Може ли да ми кажете кои са тези по-добри млади групи които ще продадат 1 000 билета на цена 33 лв., че аз не се сещам. То добре, че половината зала беше с покани защото и 300 човека нямаше да има. Истината е, че българския рок си е умрял отдавна, за него е останало място само в клубовете където групите да свирят пред 100 човека за които музиката е предимно фон, а те са дошли да се напият и да забият по някое гадже.

Аз поне не виждам някоя нова рок група която да може да успее да направи платен концерт пред повече от смешните 1 000 души. И за това не са виновни групите, а просто по-голямата част от младите хора не слушат рок. Така, че българския рок ще трябва да се надява на следващото поколение публика, до тогава ще имаме "колоси" на кръчмарския рок.

Да са ви честити.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 25.03.2010 23:21:52 отговори + 0 0
Ами ние не отдидохме бе, точно защото не ни устройваше (въпреки уважението към групите), ама онези от радиото си изляха всичката злоба върху нас. На кривата ракета космоса й крив... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Авитохол 25.03.2010 23:19:32 отговори + 0 0
Леко съм раздвоен за снощния концерт. Хубав беше, но имах по-големи очаквания. Обобщено - концерт от средно ниво.

И една реплика към репортажа - солото на Линча бе твърде стандартно и аз лично не бих наблегнал на него, защото през останалата част от концерта на Ер малък имаше далеч по-стойностни барабанни изпълнения. Лично мение, все пак.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


satyricon 25.03.2010 22:59:37 отговори + 0 0
гледам че доста се лае по темата кое е скъпо и кое не...
ами никой не ви кара да идвате бе...
33лв били много ?!? а що не си взехте билети по 22.
концерт на Ь почти не съм пропускал за всички тези години и наистина са една от малкото стойносни групи в бг.
одд крю... понтирали били.... еми сто не ... харесва им стила на момчетата и им се отдава... не ка си свирят... на мен ми харесаха.. също имат много силни текстове.


това е... на който не му харесва - дгд
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 25.03.2010 22:31:50 отговори + 0 0
Организаторите сбъркаха, че сложиха непосилни цени за голяма част от феновете; излязоха изненадани, че Ер Малък не е група, която може да напълни многохилядна зала, пък било то и с още няколко по-млади банди (е, те това много добре го знаеха и от предишния концерт); направиха се на обидени с "култовия" репортаж на сайта си. Е, занапред ще знаят. Стига мегаломански изхвърляния, феновете не пасем трева! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.03.2010 21:54:16 отговори + 0 0
за този концерт мога да кажа само едно - организаторите са виновни дотолкова доколкото са сбъркали да направят огромни разходи за Ер Малък смятайки че те имат фенове... което се оказа блъф... този концерт щеше да е супер в зала Универсиада, ако имаше публика... но такава нямаше. Да билетите бяха скъпи, ако бяха по-евтини щяха да дойдат два пъти повече хора... тоест около 600-700 човека...
Никой не иска да гледа Ер Малък - група с огромни претенции и както се видя скучна и тъжна на живо. Нещо което е било много добро преди 15 години, не е същото сега. Видя се че това е шайка без енергия.
иначе брейкпойнт са аматьори, не знам защо Тангра ги харесват, нямам обяснение. Odd Crew са страхотни, но стана ясно че още нямат вярна публика повече от стотина човека... Insmouth бяха най-добрите на това шоу, но само защото другите бяха много скучни. Иначе и тяхната поява не беше събитие. Но все пак събудиха заспалите. Само те и Odd Crew си заслужиха аплодисментите тази вечер.
Просто тези БГ банди съвсем се не са най-добрите и простете ме мили фенове, но Ер Малък са много много мъртва легенда, ама много
Както се казва - каквото било било. По тъпо нещо от новите им парчета няма. По-тъпо от грандоманията на нисичкия им комплексиран барабанист няма. По-амортизиран човек от пианиста им няма. Така че не Тангра трябва да се извинят на разочарованите фенове, а Ер Малък
извинявам се ако обиждам някой с мнението си, но най-накрая след като прочетох всичко не се сдържах да кажа какво мисля и аз.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.03.2010 21:41:54 отговори + 0 0
Аз лично мн харесвам Ер Малък и исках да отида, но пропуснах поради простата причина, че имах възможност да си взема билет в началото, а после станаха по 33 кинта, което ми се струваше ... хм, множко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ками 25.03.2010 20:02:59 отговори + 0 0
еййй, концерта на годината мина, ам сега кво прайм? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Amarok 25.03.2010 19:57:25 отговори + 0 0
Пичове - наистина ситуацията е трагична! Не съм съгласен, че в БГ няма групи на световно ниво- има и дори е обидно да ги сравнявате с некви си умрели "трибют" жабари без собствени песни /с кошмарно скъпи билети btw/. Ще има да ги търсите БГ бандите ама те скоро съвсем ще сдадат богу дух, защото националния ви нихилизъм вече минава всякакви гранци!!! Айде ходете гледайте баба Мадона и не философствайте много за БГ рок, `щото само се излагате... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lora 25.03.2010 19:49:41 отговори + 0 0
breakpoint sa super! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

do metal-core 25.03.2010 19:25:18 отговори + 0 0
относно екстремната сцена - имена като Symbolic, Enthrallment да ти говорят нещо ??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal-core 25.03.2010 18:55:52 отговори + 0 0
щях да отида заради Инсмут и Од крю,но съм от Бургас.Нмяа да се грабна заради БГ групи да ходя до СФ.
Някой спомена екстремната сцена.Аз освен Ривендж проджект,друго добро не виждам.Между другото бургазлии да не забравите,че утре свирят в БС.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.03.2010 18:42:22 отговори + 0 0
Немахте ли пине кабърчета бе мизерниции Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 25.03.2010 18:19:38 отговори + 0 0
последната снимка кърти все едно е правена в нечий хол...с миниатюрното парцалче "тангра мега рок" налепено с тиксо хехехе
както каза някой по-долу: аман от организатори на концерти...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ugly 25.03.2010 18:03:01 отговори + 0 0
Да слушал съм ги. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jesus 25.03.2010 18:00:07 отговори + 0 0
Ужас,чичо Гошо,точно пък от групите,които си изредил не виждам ни една да се доближава до западното ниво, изключая Ривендж.Най малкото не може да претендираш,че си на световно ниво и да сиривш с инструменти за 300 лева,сеш се?!?За Инсмут не говоря изобщо,те не са никакво ниво,никога не са били и няма да бъдат,но виж Од Крю са си класа и всеки,който го отрича или е глупак или завистник.Пантомайнд,съгласен съм,добра банда са наистина,но има много по добри...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.03.2010 17:58:54 отговори + 0 0
Ugly - 2010-03-25 17:35:50
Даде, но Smallman имат почерк и индивидуалност, а не се отдават на явни имитации. За тяхно съжаление са се родили в неподходящия момент и в неподходящата държава.

А бе ти случайно да си слушал TOOL, понеже Smallman е най-наглата имитация на тази група която някога съм слушал 1 към 1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gad 25.03.2010 17:57:06 отговори + 0 0
Smallman са добри, спор няма. Никой обаче не споменава Балканджи, които за мен са в топ 3 бг групи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


леле 25.03.2010 17:53:28 отговори + 0 0
Много олигофренско от страна на Тангра Мега Рок да си залепят плаката зад Ер Малък по такъв идиотски начин. Много моля Ер Малък, никога повече не правете концерти с този организатор! СРАМ И ПОЗОР! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ugly 25.03.2010 17:35:50 отговори + 0 0
Даде, но Smallman имат почерк и индивидуалност, а не се отдават на явни имитации. За тяхно съжаление са се родили в неподходящия момент и в неподходящата държава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гроздобер 25.03.2010 17:34:23 отговори + 0 0
"Тигър - 2010-03-25 17:27:37
Коя група от Асеновград и за колко пари? `щото че е в по-удобен ден е ясно, обаче другото..."

Смолмен. За 8 лева. Публиката беше повече, отколкото снощи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дани 25.03.2010 17:33:58 отговори + 0 0
Lamb of God, хахах. "Хората ходят по концерти да се забавляват, а не да слушат кахърни смислени текстове". Ами това мислене точно е показателно за средата, в която се развихри чалгата и въобще се наложи като начин на живот в България. Виж и Odd Crew правят музика за истински ценители, копирайки Pantera по същия сценарий както родните фолк изпълнители копират гръцки и турски изпълнители. Ами явно оригиналната музика няма почва у нас, феновете си заслужават групите, това е.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.03.2010 17:33:00 отговори + 0 0
Авторът, няма как да обидиш някой освен себе си. Като ще казваш истината, да беше казал, че е малко вероятно при билет от 15 лева за Хагард, на Ер малък да отидат 30000 души при повече от двойно по-скъп билет. Щото това е основната истина, другото дето си писал е ала-бала и опити да се правиш на интересен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


555666 25.03.2010 17:31:49 отговори + 0 0
Сигурно Smallman... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 25.03.2010 17:27:37 отговори + 0 0
Коя група от Асеновград и за колко пари? `щото че е в по-удобен ден е ясно, обаче другото... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yanni 25.03.2010 17:20:32 отговори + 0 0
Само ще вметна, че една група от Асеновград преди 11 дни в "The Box" събра повече хора от колкото имаше снощи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Гошо 25.03.2010 17:19:44 отговори + 0 0
Хесусе, колкото и да ти е неприятно, интересувам се и сигурно съм слушал в пъти повече БГ метъл музика от тебе. И въпреки това, както споменах, единствено за Pantommind мога да кажа, че се доближават до западно ниво. Една идея след тях, но има още какво да се желае, са и групи като Vrani Volosa, Smallman, Revenge Project, Enthrallment. И толкоз. Нито Odd Crew, които банално копират Pantera и Down, и пробиват заради връзки, нито лансираните навремето лично от Върбанов Insmouth, се доближават до някакво западно качество. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ххаха 25.03.2010 17:14:53 отговори + 0 0
А и къде къде по-стойностни групи свирят пред много по-малко хора, да не споменаван една група от Габрово, и не съм чул да се оплакват, че имало малко хора, при положение че билетите за изявите са им и под 10 лв Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ххахах 25.03.2010 17:02:33 отговори + 0 0
33 лв билет, че толкова пари струва билетът на Ривърсайд, а тези три групи какво толкова стойностно предлагат, че и се чудят защо нямало хора, щом субекивно могат, явно, сами да се оценят като класни групи или като някакви класици на бг рок, защо да не се доверим на субективните усещания на публиката, че изявите на тези групи не струват и 3.33 лв, а трябва да се говори едва ли не за неуважение и изразяване на някаква почит, че и за обидно отношение!Кой каквото заслужил, музиката не място на което могат да виреят понятия като патриотизъм, да отида някъде видите ли само щото свирели българи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 25.03.2010 16:55:31 отговори + 0 0
Дали класиците на българския метъл са позабравени за последните около 15 години неактивност (малко вероятно), дали музиката и текстовете им вече не са толкова актуални, колкото бяха в началото на 90-те години на миналия век (напротив) или за пореден път ще се оправдаем с високите цени на билетите, кризата, международното положение и евентуалното увеличаване на ДДС-то - всеки може да си тълкува за себе се, но тъжният факт е, че за българските групи у нас просто няма сцена!
--------------
Доста грубо. Особено при положение, че за същите пари, но в по-удобно време човек можеше да гледа Gamma Ray, да речем. Или Stratovarius. Или...
Българският концерт на годината... `ми, да го бяха направили на нормални цени, в нормален ден, без изхвърляния...
Онзи кретен от сайта на радио "Тангра" пък изобщо не ща и да го коментирам. По-идиотски репортаж от неговия не бях чел до сега.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gad 25.03.2010 16:54:10 отговори + 0 0
Между другото, като се споменава озвучението искам да отбележа, че беше по-добро от повечето концерти, на които съм присъствал, това специално по време на Insmouth и Ь. Можеше да е с една идея по-тихо, но всичко се чуваше ясно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ugly 25.03.2010 16:46:13 отговори + 0 0
Ми цената на билета беше много висока за така подраните групи. И трите подгряващи групи може да се видят на живо за жълти стотинки в някоя кръчма където честно казано им е мястото. Дадох 33 лева за да видя Ер малък и не съжалявам, но за разлика от мен много хора не могат да си позволят да видят любимата си българска група за толкова пари (особено ако са ученици, каквито се очаква да са почитатели на първите две групи). Иначе Ер малък въобще не се връзваше с подгряващите групи. За разлика от концертите преди време на Ера, Ахат и Конкурент или миналогодишните на Ревю, Контрол и Хиподил, това допълнително отказа много хора от концерта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гроздобер 25.03.2010 16:41:20 отговори + 0 0
"Пено геврекчията - 2010-03-25 15:44:37
Много забавен (авто)репортаж в сайта на радио Тангра Дори и в текста се усеща как "репортера" Metal Willie"

Въпросният "репортер" се нарича Насо ПедеРусков.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Jesus 25.03.2010 16:34:27 отговори + 0 0
@чичо Гошо-Интересувай се повечко и ще ги чуеш тези банди бе чичо Гошо!!!Ти си смешен и не се дръж сякаш мнението ти е меродавно защото съдейки по коментарите ти,не е.И тази селска категоричност си я избий от словестните фекалии. Айде,God Bless you all... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.03.2010 16:31:09 отговори + 0 0
Еми добро утро, българската рок музика е в будна кома, както и всякакъв друг тип бг музика, изключаем вездесъщата чалга. 400 души дори е много при положение че за групи със световна известност се събират по 600-700 души. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Гошо 25.03.2010 16:11:36 отговори + 0 0
" наистина има някои български банди,които са вече на световно ниво"

Хесусе, къде ги тия банди, бе? Не се оливай в изказванията, че ставаш смешен.
Единствено Pantommind се доближават до някакво западно-измеримо ниво, но те не са много популярни на родна почва, а май и никога не са се опитвали да станат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jesus 25.03.2010 16:03:36 отговори + 0 0
Малоумна работа,направо не мога да повярвам какви безумия прочетох тук в коментарите относно групите.Най добре си трайте и не говорете глупости,щото наистина сте за смях всичките,тъпи мрънкала такива.Тангра допуснаха огромна грешка с цената на билета,но това е нормално като се има предвид кой командва парада там и как си разтваря дебелия гъз за някой лев отгоре.Подкрепяйте повече българските групи защото те го заслужават и се трудят в доста неблагоприятни условия и наистина има някои български банди,които са вече на световно ниво.А нафталинените герои като Ер малък ги оставете да почиват във времето си,никога повече не могат да бъдат актуални и никога повече няма да съберат по голяма аудитория от 100 човека,но е крайно време и членовете на тази група да го проумеят и да я оставят да почива в мир. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пено геврекчията 25.03.2010 15:44:37 отговори + 0 0
Много забавен (авто)репортаж в сайта на радио Тангра Дори и в текста се усеща как "репортера" Metal Willie се е оплюл чак по брадата от злоба. Спокойно пич, да не изкараш кинтите, които си очаквал не боли чак толкова, колкото да ги загубиш. Не разбрах само от какво не е доволен въпросния "репортер" - от групите ли, от организацията ли, от публиката ли?...или от това, че Шута се е напил и му продал тениска на баснословна цена, в комбинация с това, че Васко Кръпката е дошъл да види сина си на сцена.
Това е. Не се научиха от радио Тангра, че камъка тежи на мястото си и е по-добре да си останат радио, отколкото да се правят на велики промоутъри.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Мисинг Да Писинг 25.03.2010 15:42:10 отговори + 1 0
Комунистически замислено, комунистически рекламирано, комунистически реализирано, срамота. СРА-МО-ТА!

реюниън на Инсмут - уот дъ фак?! те хората празнуваха разпадането им ,хааха

Най сетне да прочета и някои критики към ОдКрю - ама почакайте да дойде стадото фенки. Иначе и аз съм от Пантера ама не щъ да ме гръмнат като Даймбег и не ги крада.

Брейкпойнт Мисинг да пойнт Килинг да пойнт и Пойнтинг да пойнт - ко праим? От името им вече не ми се слушат.

И накрая Ер Малък - защо просто не им направихте едно клубно учасие някъде, а им развалихте концерта по такъв тъп начин
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bla bla 25.03.2010 15:39:50 отговори + 0 0
еми аз отдавна съм се ориентирал за концерти извън бг.
последния беше преди седмица в хърватско на локален изпълнител и имаше 8000+ човека.
м да , тангра са въздух под налягане , от кога го разправам , а и дори се взимат насериозно и хората ги слушат!!!!!!!!!!!
не са виновни те а тия които им ходат на концертите..............БОЙКОТ!!!!!!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ясен 25.03.2010 15:33:18 отговори + 0 0
Наистина е покъртителна аматьорщината на Тангра , това е някакво слабоумие ...въздухарски и безпочвени изхвърляния, ужасен подбор на пред-групите ,лошо подбран ден , двойно по-скъпи билети , Никаква ! реклама ,отвратителна зала , ХЕКАДЪРНИ озвучители и апаратура...ако не бяха Ер Малък нямаше и да си помисля за този концерт ! Но да наведеш такава банда да свири при такива условия си е направо обида ! Говорих с един от тях - бяха направо смачкани ! Не им стигаше , че се събраха в последния момент ,че Амебата до последно разучаваше репертуар , Линчо и Косьо Малковски пристигнаха преди няколко дена и въпреки това пуснаха 3 нови парчета , изсвириха всичко , което искахме да чуем , направиха всичко заради нас - какво като е имало няколко грешки ?! Тук някои коментари са направо тенденциозни - всеки неутрален фен , поне малко разбиращ от музика , е наясно ,че предгрупите изобщо не свирят български рок , а някакви жалки пунтажи на Пантера да речем . Хубаво клатят глави , размахват ръце - жестоко ! - но защо трябваше 2 часа да слушаме едно и също парче ??? Мъка...'българският концерт" ??? - добре ,че са Ер Малък , респект ! Стари им били парчетата , ама грешки правили - така е , но в музиката им няма само 3 акорда и 6 английски думички ! Слушал съм ги преди 15 години и ще ги слушам докато съм жив , защото са пичове и правят истинска музика !
За последен път бях на концерт на мърлячите от Тангра .
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.03.2010 15:29:42 отговори + 0 0
Забележете на последната снимка как е залепен транспаранта! Хахахахахахахаха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 25.03.2010 15:16:11 отговори + 0 0
щях да отида за Инсмут и Од крю, ама сори пичове, тия цени и деня в средата на седмицата ме отказаха... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Metallica fan 25.03.2010 14:37:48 отговори + 0 0
Нещо не мога да разбера!? В Ер Малък се изявява не кой да е а Иван Амебата, който е един от собствениците на SME. Той е организирал толкова големи концерти и съответно е натрупал необходимия опит, а се оставя в ръцете на хора, които направиха поредица от грешки - неподходящо време, колосални цени, дразнещи декларации за "Концерт на годината" и т.н. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 25.03.2010 14:34:10 отговори + 0 0
Не знам, как е преминал концерта, но толкова малоумен репортаж, който прочетох в тангра мега рок, никоха не съм се сблъсквал. То хубаво злоба по проваления концерт, то хубаво шуробаджанащина, ама личи си, какви буквално шопски келеши са го писали. Кажете, че сте се провалили в начинанието, като истински мъже и това е, не се правете на голямата работа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.03.2010 14:31:57 отговори + 0 0
Е как ще има хора бе на тия групи, нсички са връзкари че и най били, Стиф, едно недоносче от недоразумението Инсмут, работи за тангра, бейби фейс недклан, наско е най неприятния тип от радиото сащо работи там, абе баджанашка работа булгаристан че и пари да им плащаме за слушаме тия смешници! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.03.2010 14:25:02 отговори + 0 0
как да не сме имали такива групи ве!? забравяш инсмут, бейби фейс (недоклан) и нуфри! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.03.2010 14:12:09 отговори + 0 0
Първо научи имената на "Рибена Чорба" и "Пишенето забранино", после ако искаш питай пак, ок? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тонито 25.03.2010 14:06:33 отговори + 0 0
В България няма и не е имало добри и обичани рок групи, никога, защото не сме народ а мърша. погледнете Югославия, Унгария, Полша, Румъния, от кога а какви групи имат, Омега и Локомотив ГТ свирят на стадиони по 50 000 човека, в Сърбия е същото, Рибена Чорба и Пишенето забранино и до днес свирят пред 20 000 човека, защо ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metaljojo 25.03.2010 14:04:16 отговори + 0 0
"Българския рок концерт на годината" - е кой успя да го измисли т'ва, след като и 3 месеца от годината не са минали. Е кажете ми тогава ,кой е рок концертът на 2011 в България, че не знам още. Според мен, както казват и други по-долу, българската рок публика е доста информирана и интелигентна, за да знае кои концерти да посещава и кои не. И за да определя тя това, кой е концертът на годината вместо пристрастени организатори и критици. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Гошо 25.03.2010 13:35:34 отговори + 0 0
Така е, едно време нямаше масов интернет, нямаше майспейсове и подобни и беше лесно за Васко Върбанов да "диктува" модата и да определя кои групи са "яки". Е, днес публиката е доста по-информирана и сама определя своите фаворити.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Envy 25.03.2010 13:14:02 отговори + 0 0
"Българската публика не уважи "българския рок концерт на годината"."
Да, защото българската публика не е толкова глупава. Нито пък е все така зажадняла за (български) рок концерти, както преди 15-20 години. Крайно време е някои хора да слязат от мега-облаците и да го осъзнаят.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

леле 25.03.2010 12:26:00 отговори + 0 0
Чудно ми е как Тангра така и не си взеха поука след организирания от тях подобен концерт в Маймунарника преди 4 г., който беше на смешни цени (6 лв за 5 групи!), но също така и слабо посетен?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Lamb of God 25.03.2010 12:11:01 отговори + 0 0
Обичам и уважавам Тангра и принципно им свалям шапка за нещата, които се опитват да направят и гледам да не пропусна техен концерт, но този път: сори. За една група (Инсмут) прецених, че не си струва. Преди три години в Маймунарника на Ь беше такава тегава и смертелна досада, че предпочитам да не си го причинявам повторно. Те може и да са били интересни и велики, ама преди 15+ години. - Хората ходят по концерти да се забавляват, а не да слушат кахърни смислени текстове за това колко е кофти животът, колко сме преебани и к'ви копелета сме българите - ние това си го знаем и без това.
Од Крю не са лоши, но вече имам усещането, че като си отворя хладилника, ще ги сваря там да ми пият бирата. Освен това, вокалът така и не се научи да се държи адекватно и да спре да говори тъпотии между песните.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rock Thrashler 25.03.2010 12:05:21 отговори + 0 0
Хубаво би било БГ бандите да са по-скъпи,но това наистина беше шок,отказал много хора.Не знам защо на Ь винаги набутват супер отвратителни подгрявчици?И 2006 и сега!За да ги гледам,в друга ситуация,трябва да ми платят...Как да подкрепям групи,които нямат един собствен риф?Оригиналите ни заливат отвсякъде и не виждам нещо българко в тази сляпа имитация!Някои...звучат като харткор/емо сборка,други...ми преиздали Pantera след като многократно преиздавали BlackSabbath!Това е обида за колосите Ь ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jojo 25.03.2010 11:58:04 отговори + 0 0
Вече идват все повече западни групи, от перфектни трибют банди до световни величия от най-голям ранг, трябва вече между тях да се избира ,че не може за всичко да се дава пари, е как да се ходи и на български групи, които изобщо не може да се сравняват със западните. В клубчета за 5-10 лв. става за една вечер, за купона. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Messi 25.03.2010 11:55:29 отговори + 0 0
Първо не смятам,че това е българския рок концерт на годината!Второ - наистина четвъртък е супер неподходящ ден...не знам кой го е измислил??!!!?Трето - билета е скъп Четвърто - лично аз бих отишъл единствено заради Ер Малък... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.03.2010 11:55:07 отговори + 0 0
важното е че Тангра Мега Рок са жалки отрепки! А това да го определят като БГ концерта на годината - могат да ме цунят по задника... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


555666 25.03.2010 11:52:00 отговори + 0 0
15 кинта, Христо Ботев, по-малко изгъзици с "концерт на годината", и още една банда и можеше и да има 1000 души...

А, пък за това дето Тангра се мръщат, че нямало хора.. и едва ли не който не харесва Ер Малък и останалите няма вкус към музиката... също е доста тъпо.. Явно бандата не се харесва толкова и това е..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Laibach 25.03.2010 11:51:40 отговори + 0 0
Смешници за всичките тия селски *******, като Инсмут с големите уши, Ер Малък с остарелите си песнички и другите *******. Само в тежкия метъл имаме някои сплучливи групи, другото си е за боклука и за НЕуважение и се радвам за развоя на нещата. Наздраве! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 25.03.2010 11:45:23 отговори + 0 0
глупава организация .. в средата на седмицата ... е как да стане? сума хора искахме от Бургас да дойдем, ама как да го направим? 2 дена да не бачкаш, да пътуваш до Сф и да платиш 40 кинта билет .. кое по-напред Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 25.03.2010 11:36:31 отговори + 0 0
Аз пък съм болен фен на ODD CREW и отдавна искам да чуя Ь, но с тези цени ме отказаха. Принципно клубните изяви са с цена 10 лева. Да кажем, че поне тук има повече групи да го направят 15лв. Но повече от това ми идва нанагорно, сори. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Гошо 25.03.2010 11:32:33 отговори + 0 0
Ми Хиподил, Контрол и Ревю събраха доста повече в зимния дворец миналата година. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


unreal 25.03.2010 11:16:38 отговори + 0 0
тва се и замислих а коя грепа би събрала повече хора ? има ли такава ? м ? българските групи са под вечна критика ... не говори много хубаво за нас ...никакъв съпорт или жалък .... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йонас 25.03.2010 11:04:36 отговори + 0 0
"тфа да вие за урок тъпи групи и много реклама не правят добър концерт"
жеУезна логика
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bla-bla 25.03.2010 10:24:45 отговори + 0 0
Еми слаба била посещаемоста. Много ясно - БГ фенът да не е милионер. AC/DC - 100 лв., Сонисфеста - 100 лв. и още една камара концерти. Аз съм фен на повечето банди дето са свириле, ама ми идва множко и 40 кинта за тях дам. Сори, ама това си е действителноста. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

конзолен плъх 25.03.2010 10:24:41 отговори + 0 0
Концертът си беше ОК като за събитие, на което се очаква да отидат 300-400 човека (това, че са очаквали 1000+ е друг въпрос и се дължи по-скоро на слаба организация, слаба реклама и т.н.).
Breakpoint - закъснях и влезнах тъкмо за последното им парче, така че няма какво да кажа за младежите;
Odd Crew - чух ги за пръв път там и ми направиха много добро впечатление — много надъхани бяха, свириха адски прецизно, накефиха ме. Само имаше доста микрофонии през цялото време, които им пречеха
Insmouth - за тях бях дошъл, толкова се зарадвах за реюниъна им. Личеше си, че са загубили малко форма (ама ще изгладят занапред с репетиции, надявам се), обаче направиха hell of a party!! Там, където се бях ситуирал аз, бяхме една тайфа дето крещяхме всичките текстове, а по-отпред ставаше егати бруталното пого, на песни като "Freak", "One minute feel" и "Sexulted". Новата им песен ми се видя като забързан вариант на материал от Cross over the crossover, което малко ме разочарова (по-любим ми е стила им от Lara_Croft EP времената). Накратко: не бих описал реюниъна им като "не особено успешен", гадовете свириха добре и се кефеха истински, а и записват албум, тъй че к'во повече искате.
Ер Малък - за тях, за съжаление, също не мога да кажа нищо, понеже трябваше да тръгвам.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.03.2010 10:17:02 отговори + 0 0
Stefan - 2010-03-25 10:10:24
Баси присъдите раздава тази новина. Надявам се големият репортаж да е по-справедлив...

Дано не е
Дано отразява обективната истина както е описана в тая новина
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


xaxa 25.03.2010 10:14:02 отговори + 0 0
Българската публика не уважи "българския рок концерт на годината"

тъжно... He !
"Tangra Mega Rock", анонсиран като "българския рок концерт на годината".

тфа e защото "концерт на годината" не се обявява.
тфа да вие за урок тъпи групи и много реклама не правят добър концерт.

a ce определя ot феновете накрая на годинaта

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stefan 25.03.2010 10:10:24 отговори + 0 0
Баси присъдите раздава тази новина. Надявам се големият репортаж да е по-справедлив... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.03.2010 10:06:29 отговори + 0 0
Върбанов отново мегаломански се подигра с българската рок музика! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 25.03.2010 10:03:02 отговори + 0 0
Много съм доволен (от ь естествено, другите миндили не ги и коментирам) ама как можа Малковски да излезе с китара gibson!?! Все едно Шумахер да кара мОсквич. Нито солата нито рифовете му звучаха добре. Младия пък съвсем го бяха намалили горкия. А и с баладите се поунесоха малко.
п.с.
Заглавието трябва да го смените от "Българската публика не уважи" на "Тангра се подигра с българските почитатели". Толкова пари а никаква реклама, само на сайта им споменато за промяната на мястото и накрая хоп в тоя гараж - с нищожен наем. Поне да даваха по 2 бири компенсация!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.03.2010 09:59:36 отговори + 0 0
Брекпойнт - свежи но неизвестни и с нищо не изпъкващи сред морето коровски групички
Од крю - яки на живо но "Пантера"-уонаби-та и кой не ги е гледал вече ен пъти
Инсмут - свърши авантата във Времето когато нямаше Интернет и бяха горе доле интересни
Ер Малък - последната истински стойностна голяма БГ група
голяма голяма, колко да е голяма.. нямаха късмет и не заслужават подобна съдба

Тъжно х2
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Catamenets 25.03.2010 09:54:28 отговори + 0 0
Реално цената е : 15 лв за БГ стандарт в условията на финансова криза ; айде СИНТИР Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.03.2010 09:54:23 отговори + 0 0
Бг рок концерт на годината???порнографски групи! Ако беше истински голям концерт щяха да свирят Сигнал,БТР,Бичето и Хиподил! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.03.2010 09:45:14 отговори + 0 0
тъжно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik_Priest 25.03.2010 09:43:02 отговори + 0 0
На пък ми хареса почти всичко. Не разбрах в какво се бяха "изложили" Ер Малък, някой да ми обясни, че явно съм бил на друг концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.03.2010 09:40:06 отговори + 0 0
бих казал, че даже публиката е доста и то само и единствено заради истинските фенове на Ер Малък - РЕСПЕКТ !!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 25.03.2010 09:39:31 отговори + 0 0
при билет от 5 лева и добра реклама като плакати щяха да съберат 1000 души, при 10 лв - Блу Бокс
Малоумници и глави - вижте и датат когато се е състоял преди великденските празници, в работен ден по средата на седмицата
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.03.2010 09:36:30 отговори + 0 0
"Ер малък" бяха много зле, Инсмут още повече, "организаторите" ги нямаше... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 25.03.2010 09:34:18 отговори + 0 0
Не бях на концерта, но току що разбрах, че "Ер малък" бая са се поизложили... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

unreal 25.03.2010 09:31:37 отговори + 0 0
алчността няма граници ^^ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.03.2010 09:28:59 отговори + 0 0
... "и не особено успешния реюниън на INSMOUTH" ... - ах, каква изненада Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


леле 25.03.2010 09:28:36 отговори + 0 0
Като гледам снимките, прилича на читалищен концерт! А с тези групи това е недопустимо!!! "Българският рок концерт на годината"?!? Хахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.03.2010 09:28:15 отговори + 0 0
Тоя "клуб" е ебати дупката! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.03.2010 09:18:27 отговори + 0 0
Е това да не са чушки и домати бе , 4 групи, ми може и 10 да са ма не моат да пеят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gad 25.03.2010 09:17:33 отговори + 0 0
Е какво да мислят организаторите бе, билетите в началото бяха 22-25 лева, за 4 групи много ли е? Ай сиктир! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.03.2010 09:15:11 отговори + 0 0
страхотен концерт! Insmouth бяха невероятни, не знам защо казват "не особено успешния реюниън"! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


pyrael 25.03.2010 08:58:44 отговори + 0 0
Не се и съмнявам, че Ер Малък са големи, както и останалите групи, но тези пари за този концерт бяха много. Не веднъж се чудех дали да взема билет и не веднъж ми се струваше прекалено скъп. Следващия път организаторите трябва да премислят нещата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тонито 25.03.2010 08:39:47 отговори + 0 0
Пак много хора са дошли Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пфф 25.03.2010 08:39:03 отговори + 0 0
ми ако цените на билетите бяха една-две идеи по-ниски, щеше да има двойно повече публика. Не може за БГ групи цените да са като за световно известни рок групи... така че организатприте да не мрънкат, а да си направят изводите... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 25.03.2010 07:47:41 отговори + 0 0
За мое съжаление напоследък съм затрупан с работа и забравих, че ще има такъв концерт до няколко часа преди началото. Иначе с удоволствие бих искал да чуя Insmouth. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хгладх 25.03.2010 02:10:14 отговори + 0 0
На мен това ми хареса днес, доста голям интерес явно:

"Тангра Мега Рок оповестиха следното във връзка с предстоящия концерт на по случай рожденния ден на радиото:

„Поради големия интерес, шоуто се премества в голямата зала на Парти център '4 КМ' в София."
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


aleks 25.03.2010 00:40:59 отговори + 0 0
Очакваше се да няма много хора-скъпички цени,неподходящо време,слаба промоция...За жалост,обаче бехме не повече от 300 човека... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

батко ви 25.03.2010 00:38:53 отговори + 0 0
Аз пък се забавлявах....който не е дошъл е изпуснал....който ще мрънка-да го д**а Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gad 25.03.2010 00:35:46 отговори + 0 0
Класици класици, ама с тия балади приспаха хората. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.03.2010 00:09:00 отговори + 0 0
А имаше такива хубави предпоставки за страхотен концерт - денят е прекрасен - сряда.Групите са от "изключителна висота" с изключение на Ер Малък,които нямат място на тази сцена с останалите "колоси".Цените на билетите са просто перфектни,като се погледне на това,че хората имат сумати излишни пари и не се очертават никакви концерти през тази 2010 година. ;д
И на края без ирония - жалко за Ер Малък - Класици в българската рок музика.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".