Joey DeMaio оглежда имоти в Каварна, MANOWAR може да дойдат отново у нас по Нова година

5 авг 2007, 11:00 ч. 460 / 8 38
пред./следв.
За големите рок групи музиката отдавна се е превърнала в бизнес и концертите на повечето от тях приличат на обикновени работни дни - пристигане в съответната държава, евентуално пресконференция и интервюта, излизане на сцената, изпълнение на хикс на брой парчета, прибиране и отпътуване. Професионализъм и рутина. И това е нормално, за повечето музиканти няма как да бъде иначе.
   Но дали има нещо в атмосферата на Рок столицата на България - Каварна, което да кара редица известни личности да обикват града в такава степен, че не само да искат да се връщат там отново и отново, но и дори да си купят или построят къщи в региона?
   Glenn Hughes е чест гост, а вече и почетен гражданин на Каварна; Mitch Harris от NAPALM DEATH прекара една седмица в района около Варна миналото лято в търсене на имот; легендарният Ronnie James Dio изнесе два концерта, вторият от които навръх миналата Нова Година и с радост гостува за трети път в Каварна с HEAVEN AND HELL; DESTRUCTION и GAMMA RAY свириха по два пъти в Каварна в периода 2005-2007 г., а сега към групата почитатели на Каварна и добри приятели на метъл кмета Цонко Цонев е на път да се присъедини и Joey DeMaio - лидер и басист на "Металните Крале" MANOWAR, които изнесоха уникално тричасово шоу на последния ден на "Kaliakra Rock Fest 2007" - 30 юни.

   По-долу ви предаваме репортаж на "Нова телевизия", документиращ ново, инкогнито гостуване на Joey DeMaio в Каварна:

   Легендарният басист на MANOWAR Joey DeMaio оглежда няколко терена край Каварна, за да си построи къща. Това призна самият той в телевизионно интервю за "Календар". От няколко дни музикантът е инкогнито в България. Освен да си търси място за живеене у нас DeMaioще работи и по издаването на DVD на концерта на MANOWAR, който се състоя в края на юни в Каварна.
   Концертното DVD ще зарадва феновете на метъл бандата около Коледа. На него ще бъде записано всичко най-интересно от концерта на групата в България, който според музикантите е един от най-добрите правени досега.
   Joey DeMaio: Метъл се свири и слуша по целия свят, но посрещането, което получихме в Каварна, в България бе много специално и стопли сърцата ни. Не ни се случва често публиката ни да пее по-силно, отколкото ние можем да свирим. Беше страхотно изживяване да свирим химна ви "Мила родино" и искаме да го споделим с целия свят.
   По време на инкогнито-гостуването си в Каварна DeMaio разкри още една тайна около бъдещите изяви на MANOWAR. Оказа се, че в навечерието на 2008 г. групата отново може да пристигне в Каварна.
   Joey DeMaio: Слава богу имаме покана от скъпия ни метъл брат, така че е твърде вероятно да се видим на новогодишния купон.
   Дотогава DeMaio трябва да е намерил терен за новата си българска къща, в която се зарича да прекарва голяма част от времето си: "Когато къщата ми бъде построена аз ще живея тук. И ще бъда съсед на моя приятел кмета."
   DeMaio разкри, че е много впечатлен от мениджърските качества на метъл кмета Цонко Цонев, който е домакин на визитата му и заяви, че той и MANOWAR ще направят всичко възможно, за да помогнат Каварна да се превърне в световна метъл столица.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (38)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Andy 18.08.2007 16:44:36 отговори + 0 0
MANOWAR е хита на метъла тази година в България, най добрата в своя жанр.Групата заслужава мегаконцерт пред 400000 души на стадион "В.Левски" в София - де тоя касмет за братята балканци! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

izvrod 14.08.2007 11:39:28 отговори + 0 0
От всичко това резултатите са следните:
- Световно известен рок музикант ще живее в България
- Групата му издава DVD от концерт тук, които се нарежда в дискографията им до всички останали албуми и концерти, а в него изпълняват и химна на страната.
- Щом Джоуи ще живее тук, значи и тук ще работи някакво време. (очакваите албум направен в България, както Maiden записват на о. Ибиса
- Този човек, както и Глен Хюз и Рони Дио и всички други впечатлени от природата и хората в България могат да направят Каварна ИСТИНСКИ СВЕТОВЕН РОК ГРАД! Това е нещо напълно реално стига да положим и ние неоходимите усилия и средства това да се случи . От страна на управниците да благоустроят мястото, а от нас да го посещаваме и пазим.
- Всичко това ще доведе до повече концерти, повече публика, повече туристи повече продажби, повече известност и повече пари за държавата ни, респективно и за нас!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MichaelLeRoi 12.08.2007 13:45:46 отговори + 0 0
Дано зимата около Коледа и Нова година да е по-мека... примерно.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

демон 11.08.2007 18:27:47 отговори + 0 0
Да,бе и аз разбрах че пичът си търси имот в България,лошо нема.А шибаните хейтъри да го духат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.08.2007 10:32:06 отговори + 0 0
Който плюе кралете
да му изсъхнат ... (матракуките)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ragnarock 8.08.2007 10:34:11 отговори + 0 0
УОУ!!!! Като начало : още един концерт на ManOwaR ?! Леле след първия бях 2 дни в депресия, че най-якия ден в живота ми е минал, а след това бях на седмото небе от радост, щото нашия любим Джоуи обеща че ше се върнат и сега има реална възможност това да стане и то дори по скоро отколкото бяха очаквали всички. А пък и великия Joey DeMaio да живее в каварна (или около нея).....ЛЕЛЕ!!!!! Представяте ли си : Отиваш до магазина и Joey DeMaio те прережда на опашката за сирене. Шегувам се....той едва ли ще се развява ей така свободно из града....пък още по-малко без охрана.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.08.2007 00:31:57 отговори + 0 0
Надяваме се всичко това да е истина!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.08.2007 00:25:29 отговори + 0 0
Това доказва че ние Българите сме много готин народ.Просто за съжаление рядко го осъзнаваме!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hunted_hunter 7.08.2007 00:15:01 отговори + 0 0
Long live heavy metal и металните крале на най-истинската музика. И всички истински фенове на метала, щото без нас и нашата страст и любов към тази музика, не може и да се помисли за подобно нещо, каквото ще направи DeMario. Хм...абе във Велинград продаваме едно имотче застроено, къщичката е една такава старинна... металска, лесно ще се свържем с Демарио, щом са такива френдове с Цонко. На безценица ще му я продадем стига само да я купи, да поживее там и да живне тоя град чалгарски... еее мечтииии! m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.08.2007 14:06:19 отговори + 0 0
MANOWAR - Великите! MANOWAR - Недостижимите! MANOWAR - Кралете!!! Ще се видим в Каварна, братя! Hail and Kill! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Luciferian 6.08.2007 13:31:29 отговори + 0 0
Всички дребни хейтърски душици вместо да се правят на остроумни и да напъват жалките си мозъчета в жалки усилия да измислят поредното злобно коментарче - предлагам просто да се обесят в задния двор на дядо си на село - и без това на никого няма да липсват. Whimps and posers - leave the hall!

Hail MANOWAR!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sir_J 6.08.2007 12:41:16 отговори + 0 0
Колко жалки коментари има по - надолу не е истина...
За мен това е една невероятна новина и ме кара да се чувствам горд, че съм Българин! А ако това се случи, тъй като от новината съдя, че източника не е 100% сигурен, ще бъде най - незабравимата нова година евър!

Other bands play, MANOWAR KILL!!!1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.08.2007 12:38:08 отговори + 0 0
wimps and posers leave the hall! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дю 6.08.2007 10:27:42 отговори + 0 0
От познати на познати на познати чух как Анди Дерис в частен разговор разправял че си купуваТ виличка тук, но може и да се е пошегувал и да не е верно или пък да се отнася за друг хелоуинец. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.08.2007 10:10:04 отговори + 0 0
ваааа халфорд верно ли е в българиа ебати яките са джудас
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 6.08.2007 00:18:10 отговори + 0 0
@Onbachy_Оrgasm - 2007-08-05 21:07:16
Ся начи остава и Мерилинчо Meнсън или бай Пешо от Type O Negative да си застроят вилички или апартаменчета да си купят в Каварна и ето хоп готово.


А не те не са достатъчно трю да живеят в един квартал с Джоуи и ще си отнесат пердаха лично от него. Ще се видим на Нова година в Каварна
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal Wizard 5.08.2007 22:56:23 отговори + 0 0
DeMayo в Каварна, Dickinson в Банско, Halford в Пампорово ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! METAL RULLZZZZ, майна!!! А сичките жалки хейтъри да се заврат там, дето слънце не огрява. Абе, мрънкала нещастни, идват ви на крака титани на рока, а вие все намирате за какво да плюете. Като не ви е кеф, ходете на някое чалга-сборище, по дяволите >:-((( !!!*&#$$&@)%$#@% Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 5.08.2007 22:29:57 отговори + 0 0
На Нова година с ДИО беше върха, сега ако и Менъуор ни посвирят за 2008-а ще бъде изумително!!!)) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Саруман Белия 5.08.2007 21:14:31 отговори + 0 0
добре.сега променяме плановете .май и аз ще си копувам имот в каварна .и то по скоро. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Onbachy_Оrgasm 5.08.2007 21:07:16 отговори + 0 0
Ся начи остава и Мерилинчо Meнсън или бай Пешо от Type O Negative да си застроят вилички или апартаменчета да си купят в Каварна и ето хоп готово.Идилия прекрасна ше стане веднага!!!А тея от Мейдън сигурно още се оглеждат за дворно място в Банско ли беше или там некаде. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тигър 5.08.2007 18:56:05 отговори + 0 0
Цяло чудо е, че под репортажа за концерта нямаше един куп хейтърски простотии. Тук, обаче, ги има в изобилие.
Чудничко...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.08.2007 18:43:51 отговори + 0 0
дотук - само глупости сте писали... ако наистина дойдат на нова година - няма начин, ще трябва да се ходи... само че въпроса с преспиването няма да е много лесен, щото на палатка няма да става, а каварна, колкото и да я хвалят като рок столица, е много зле от гледна точка на капацитет на легловата база... както и да е, стига да дойдат, ще се разцепим пак, па макар и на студено! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.08.2007 17:55:08 отговори + 0 0
...и се събуждаш,бръкнал с два пръста в контакта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AXE 5.08.2007 17:50:17 отговори + 0 0
Само си представете кво ще е да живееш в Каварна след време...
Събужда те чукане на вратата в 10 сутринта в неделя. Отваряш ядосан - комшията ти Джоуи ДиМайо по бермуди и бял потник на дупки е дошъл да ти иска сол. Даваш му само и само да го разкараш и след като така и така си се събудил се опъваш на шезлонга в градината. Да, ама спокойствието ти е нарушено от грубото бръмчене на косачка. Хвърляш злобен поглед към другите си съдеди, където виждаш кака ти Анжела Госов по къси прилепнали панталонки, леко приведена над косачката и със запотени, загорели крака да крачи между лехите със домати. Вече си отчаят и разярен. Единственото спасение е в задния двор. Изстрелваш се натам в очакване на заветното спокойствие, но неееее.....задния ти двор граничи с нивата на Джеймс Хетфийлд, която точно в този момент бива изоравана с трактор М6 (да предположим че има такива) от собственика си, който ти се зъби и маха приятелски.

Мъкаааааааааа...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxa 5.08.2007 16:30:51 отговори + 0 0
Mo6no - 2007-08-05 16:16:03
Joey DeMaio ще става български гражданин.

нека им е гадно на тъпите българи
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Mo6no 5.08.2007 16:16:03 отговори + 0 0
Joey DeMaio ще става български гражданин. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гюро Ахмедов 5.08.2007 15:48:39 отговори + 0 0
Доро Пеш и Таря Турунен си купиха апартаменти в нашата кооперация.Аз съм на 4-ия етаж,Доро е на 3-ия,а Таря е на 5-ия. Кеееееееееееееееееееффффффффффффф
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.08.2007 14:43:04 отговори + 0 0
Абе ей, вие кво? Нали в новината за концерта ги превъзнасяхте, а сега сички само плюят... пффф егати и неблагодарните свине... а, и още нещо - не знам но ми се струва че има един или двама хейтъри които пишат по 10 плюещи поста с различни никове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.08.2007 13:53:09 отговори + 0 0
Анонимен - 2007-08-05 13:45:21
Голяма завист, голямо злобеене...
Щом любимите ви групи не идват в България, трябва да оплюете тези, които идват.
Дребни душици...

Абсолютно. Кралете Менъуор са недостижими!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.08.2007 13:45:21 отговори + 0 0
Голяма завист, голямо злобеене...
Щом любимите ви групи не идват в България, трябва да оплюете тези, които идват.
Дребни душици...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


хахах 5.08.2007 13:31:57 отговори + 0 0
хората просто искат да си намерят местенце където да изживеят старините си...няма защо да плюваме по "кралете"...те са отдавна мъртви...а ако дойдат на Нова година в Каварна...и е твърде вероятно да е на площада и без пари не мисля че ще дойдат същият брой хора.що се отнася до тва ДВД...да реклама е....ама за някой др.като гледам освен от музика и от политика мн разбирате.остава да помолищш Мановар да вдигнат заплатите на мама и тати, Вълчо....)) айде...Ди Майо зам. кмет да стане Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 5.08.2007 13:14:53 отговори + 0 0
Т'ва DVD като излезне ще е по-голяма реклама на България, от колкото всичките ни посланници и дипломати в последните години някога са правили. Очаквам догодина яки групи да се тълпят да идват в БГ. Дано Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Genoveff 5.08.2007 12:50:37 отговори + 0 0
тамам изпъдихме Стоичков и ся тоя търлък идва...тая държава никога няма да се отърве от простащината и селянията! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.08.2007 12:39:49 отговори + 0 0
ВЕЛИКИИИ! По Нова година съм в Каварна 100%! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

toolman 5.08.2007 12:07:07 отговори + 0 0
да бе, представя6 ли си, тивам на моренце в каварна и на плажа manowar, как да не се изкефиш Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Stormcrow 5.08.2007 11:59:01 отговори + 0 0
Готино Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.08.2007 11:24:43 отговори + 0 0
Велико. Чакаме поузърите да почнат да плюят. Готови старт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.08.2007 11:14:16 отговори + 0 0
e тва ше е варха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".