SHAMBLESS, FANFAR и PAGANBLUT с концерт в София на 30 септември

7 сеп 2016, 20:58 ч. 1038 / 7 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

В края на месец септември, ще посрещнем задаващата се есен в Борисова градина, с един по-различен концерт. SHAMBLESS, FANFAR и PAGANBLUT обединяват своите сили на сцената в Маймунарника, за един безплатен, но качествен лайф.

SHAMBLESS обединяват тежкия, тъмен метъл със фентъзи атмосфера и изчистена концепция , базирана на въображаем , далечен елфически свят. За почитателите на
родната екстремна сцена, Shambless са познато и обичано име, с четири албума зад гърба си и множество концертни изяви.

PAGANBLUT свирят суров , езически блек метъл. Създадени през далечната 2003 година от Isar и повлияни от могъщите Falkenbach, Paganblut ще се своеобразната езическа кръв на вечерта.

FANFAR e нов, страничен проект на Arvelss от Shambless. Напълно изчистен от метъл влиянията на основната му банда, Fanfar пресъздава древния свят на Скандинавия, ползвайки изразните средства на атмосферичния pagan-folk. Епика, мистика и ритуално звучене, се преплитат със студения вятър на далечния Север. Всичко това подплатено с текстове написани на Исландски (Старонорвежки).

Дата:29.09.2016
Начало: 20.00
Вход: Свободен
Място: клуб Маймунарника, Борисова градина, гр. София

 

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


охо 11.09.2016 18:41:17 отговори + 0 0
На 30.09 е концерта Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sorrow 7.09.2016 23:38:25 отговори + 2 1
на 30 или на 29 последно ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sorrow 7.09.2016 23:39:10 + 1 1
а на постера пише на 30 ясно.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 8.09.2016 00:51:30 + 1 0
Е може ли така да оплескат датата, че да им се чуди човек. Явно е 30ти ама като ще пращате нещо на медиите, ми погледнете го малко... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".