SHAMBLESS с нов албум и нов страничен проект

9 апр 2013, 11:33 ч. 409 / 5 4
пред./следв.
Новият албум на българската атмосферик метъл банда SHAMBLESS ще бъде издаден през лятото от "Furias"/"Orion Music Entertainment". Творбата е със заглавие "Irke Ranefas" ("Небена висота") и ще съдържа 8 песни, две от които може да чуете по-долу. Всички текстове са написани на Толкиновия език "Синдарин" и са в добре познатата елфическа/фентъзи концепция на групата. Очаква се, дискът да се появи на родния пазар в началото на есента.

   В периода до издаването на албума SHAMBLESS ще представят нов страничен проект, наречен FANFAR. Изцяло атмосферичен и базиран на староисландската митология, FANFAR ще се разпространява безплатно в Интернет. Първата песен от настоящия проект e седемнадесетминутната композиция "Milli Dags Og Hyldypis". Песента е изпята изцяло на исландски и съвсем скоро ще бъде предоставена за безплатен даунлоуд.

   Напомняме, че следващият (и последен до началото на есента) лайв на бандата ще бъде този петък в клуб "Mixtape 5", като част от програмата на двудневния мини-фестивал "In Dark".





shambless - irke

още за:

ShamblessFanfar


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Винни Пух 11.04.2013 09:42:52 отговори + 0 0
Много искам да чуя FANFAR!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SBDM 9.04.2013 13:46:03 отговори + 0 0
Браво Успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.04.2013 13:18:15 отговори + 0 0
Браво. Очаквам албума с нетърпение. Имам и трите по-стари, а последния и БГ и руската версия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

М 9.04.2013 12:04:02 отговори + 0 0
Евала! Супер, успех на пичовете! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".