Шоу на KISS в Стокхолм се разпродава за по-малко от половин час

22 фев 2008, 17:40 ч. 270 / 11 1
пред./следв.
Билетите за предстоящия на 30 май концерт на KISS в Стокхолм, Швеция са свършили за по-малко от 30 минути, според местния вестник "Aftonbladet". Мястото не е никак малко - градския стадион с капацитет 30 000 места. На фона на тези новини, информациите за бързо разпродаващи се билети в България за концертите на групи като METALLICA, самите KISS, които очакваме на 16 май, WHITESNAKE и DEF LEPPARD, не изглеждат толкова нереални.

   В началото на месеца ви съобщихме, че билетите за концерт на METALLICA в Норвегия пък са свършили за около 50 минути (прочети).

още за:

Kiss


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


stormbringer 24.02.2008 00:29:20 отговори + 0 0
хм ... на 100км от тук ... само дето имам изпит на 30.05 и на 31.05 ... нямам късмет с KISS Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".