Шоуто "Queen Symphonic" с нова дата през ноември

7 май 2021, 13:25 ч. 630 / 1 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Световноизвестното шоу „Queen Symphonic” ще се проведе на 22 ноември 2021

Поради все още несигурната обстановка, свързана с разпространението на заразата от COVID-19 в цяла Европа и невъзможността на артистите на този етап да пътуват свободно, турнето на „Queen Symphonic” се отлага за края на 2021-ва и началото на 2022-ра година. Концертът в София също е с нова дата и тя е 22 ноември 2021г. Мястото остава непроменено – зала 1 на НДК.

Всички, закупени до момента билети, ще важат за новата дата без да е необходима презаверка.

Билетите за шоуто „Queen Symphonic” на 22 ноември 2021г. са на цени от 60 до 120лв и могат да бъдат закупени в мрежата на www.bilet.bg и от Билетен Център НДК (на място и онлайн на www.tickets.ndk.bg)

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".