Ще излъчват на живо погребението на Lemmy Kilmister

5 яну 2016, 18:17 ч. 2049 / 9 14
пред./следв.

   Вече на няколко пъти ви съобщихме новини, свързани с поклонението за фронтмена на MOTORHEAD Lemmy Kilmister, който почина на 28 декември 2015 г. от остра и нелечима форма на рак. Преди малко станаха ясни и подробностите около погребението на легендарния музикант. То ще бъде на 9 януари (когато е и поклонението) в гробището "Forest Lawn" в Холивуд от 15 ч. местно време. Тъй като пространството там е силно ограничено, приятелите и близките на Lemmy призозават феновете да не посещават самото погребение. Те ще могат да го гледат на живо в канала на групата в "YouTube", а след това да отдадат почит на легендарния изпълнител на церемонията, чийто център ще бъде "Rainbow Bar and Grill" и която ще обхване цялата "Сънсет стрип" от "Сънсет Булевард".

 



Коментари   (14)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


тцЪ 7.01.2016 14:52:06 отговори + 1 0
С други думи "Дай да осребрим смъртта на Леми, докато все още е актуална"... Леми, Леми - пий си уискито горе (или долу - ти си решаваш накъде да продължиш) и не поглеждай към таз лицемерна Земя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рой 6.01.2016 13:28:23 отговори + 6 2
Не съм вярвал, че ще излъчват "на живо" погребението на Леми. Това е още по-голяма гавра, отколкото сълзливо-сополивите съболезнования. Дано поне да го държат здраво, докато се върти из ковчега си. Прав е Воев, че "славеят на Славейков, паниран е по-сладък". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 6.01.2016 09:48:17 отговори + 0 2
Дайте малко повече информация плийз. Аз искам да го гледам. Например колко часа българско време ще започне излъчването/гледам колегата по-долу е написал в 1.00/ и някакъв линк към канала на Мотърхед в ю-туб. Платено ли е посещението в този канал или се стриймва безплатно. Регистрация трябва ли? Аз имам регистрация в ю-туб, но не и в канала на Мотърхед. Такива ми ти работи.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 6.01.2016 09:49:35 + 0 0
....всъщност гледам, че погребението ще е в 15.00ч., а излъчването на поклонението, предполагам няколко часа преди това.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Даскал 6.01.2016 10:16:49 + 0 0
Гледам, че нищо не си разбрал. Да започнем едно по едно.
Първо. Ще се излъчва само погребението, не и поклонението.
Като се убедя, че си разбрал това, ще преминем към второто
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име 6.01.2016 13:03:18 + 0 0
Последно в 1 или 3 щото в youtube ми пише 12:00 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 6.01.2016 13:17:04 + 1 2
Всичко съм разбрал. Само че този път Z-Rock бяха първи. Но само този път. Иначе препечатват статии от тук с по 1 ден закъснение. Ето я информацията: http://www.zrock.bg/novini/vyzpomenatelnata-slujba-v-pamet-na-lemi-shte-byde-izlychvana-po-internet-12022/

Ето го и линка към лайв-стрийма.
https://www.youtube.com/watch?v=qSAXVdIj6jY

Все бързате да поучавате маа му стара. Ш' кажеш, че съм задал най-тъпия въпрос на света. Смятам, че ще бъда по-полезен на съфорумците от Даскал с тази информация...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 6.01.2016 13:24:22 + 4 3
Давате линк към новина в "Z-Rock" от 9 ч. тази сутрин и твърдите, че са били първи спрямо наша новина от 18:17 ч. вчера?

П.П. Точно с тази новина изпреварихме десетки, че и стотици сайтове по цял свят - в редица големи чужди сайтове излезе по-късно, дори днес
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Даскал 6.01.2016 14:29:31 + 2 0
Да ти кажа и аз. Въпроси "Как да намеря канала на Motorhead?", "Платен ли е?", "Необходима ли ми е отделна регистрация за него, ако вече имам такава за Youtube?" си граничат с малоумието отвсядъке. Нищо лично. Те просто са си такива. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 6.01.2016 17:08:04 + 2 2
"(...) П.П. Точно с тази новина изпреварихме десетки, че и стотици сайтове по цял свят - в редица големи чужди сайтове излезе по-късно, дори днес"
============================================================

Супер! Също така счупихте интернета с малоумния си коментар под такава новина. Освен на Вас, на някой друг пука ли му, че сте били първи или само си развявате оная работа?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 6.01.2016 17:15:14 + 2 2
Коментарът Ви показва, че поне на Вас ви пука

Иначе, ако човек живее извън интернета (пък дори и да не), би следвало да е видял - по вестници, по телевизии, да е чул по радиа и т. н., че всяка една медия се бори и се гордее, когато съобщи първа/сред първите важна новина
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 7.01.2016 12:19:54 + 4 0
"Коментарът Ви показва, че поне на Вас ви пука"
============================================

Честно ли!? Как точно коментарът ми показва, че ми пука, че сте първи? Явно грешно сте разбрали - не ми пука кой е пръв когато чета, че някой е умрял, че ще го погребват или че излъчват погребението му. Не ми пука и къде съм прочел, видял или чул първо която и да е новина - съмнява ме който и да е да го интересува точно това, важна ми е информацията, не медията, ясно? Нито съм част от медия, нито защитавам такава, просто е жалко във/под всяка новина или в самото и заглавие да присъстват хвалебствия и фанфари колко сте бързи, умни и сръчни. Дори да не беше жалко, не е професионално, а натрапващо това тръбене. Иначе казано - отблъсква. Човек трябва да знае кога да замълчи/премълчи, особено в скръбни моменти като настоящия с Леми. Бъдете си първи, пожелавам ви го и занапред, просто правете така, че хората да го виждат и усещат сами, не да им го навирате в лицето. Приятелски съвет, ако ви пука за мнението на другите разбира се. :0
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 10.01.2016 01:12:27 + 0 0
ООО, я стига, напрегнах се наистина. Нита съм малоумен, нито съм неразбрал, нито съм от село дето интернет идва с 2 дни закъснение. На 40 г. съм, ходил съм на Содом 91-ва година, когато повечето тук не са били родени и още 1000 концерта и фестивали след това, доктор съм по психология, свирил съм в група /е, да неизвестна и не продължих, но разбирам от музика/... и вие ме обвинявате, че задавам малоумни въпроси и не съм информиран. Да! Зи-рок бяха първи не с новината, а с линка и с информацията как и къде може да се гледа това. Да! Вашата новина беше първа, от там изисках информация, от там "Даскал" почна нещо да ми се кара, от там потърсих и намерих допълнителната информация и я постнах тук - всичко това за около 20-ина минути. За да бъда полезен и за да бъдем информирани, а не за да ви конкурирам с друг сайт! Е бати българската ревност и обидчивост. Когато някой е първи- първи е! Но не винаги и не завинаги! Вие най-добре трябва да го знаете, защото музикалния бизнес отразява точно това. Днес издаваш албум- утре си в ковчега. Това е да си метъл! Останалото е чалга. И в мисленето и в поведението и в чувствата.... Оставате ме да си гледам Леми и стига по тая тема вече. Между другото филма за него е гениален! Има го в Замунда. И това ли е реклама на друг сайт? Нека повече хора го изгледат, за да видят що е то рок, метъл, музика, музиканти, живот, всеотдайност, професионализъм.... и игра със смъртта.... Пак питам - нали за това сме метъли, а не гей-лесбо-либерални-мултикултурални-вегани ?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vgndfgh 5.01.2016 21:31:53 отговори + 6 0
Или на български: в неделя, 01:00 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".