Правят филм по книгата за GUNS N' ROSES "Reckless Road"

16 ное 2014, 14:12 ч. 674 / 3 6
пред./следв.

   Книгата за GUNS N' ROSES "Reckless Road: Guns N' Roses And The Making Of Appetite For Destruction", разказваща историята на създаването на продалия милиони бройки дебютен албум на бандата, ще бъде превърната във филми. Лентата ще е игрална, а не документална, като авторът на книгата, участващ и в създаването на филма, Marc Canter, разкрива, че в някои от ролите ще участват първокласни актьори. От четири месеца вече се работи по екранизирането на "Reckless Road". Проекът се осъществява и след получено одобрение от музикантите. Фокусът ще бъде изцяло върху миналото на GUNS N' ROSES, без да се обхващат по-късните периоди и настоящето на групата.

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


hellow 17.11.2014 13:22:18 отговори + 4 0
точно Appetite не е имал доколкото знам никаква реклама и дори е получил много ниски оценки в някои метъл списания..Илюзиите имаха голяма реклама...Качеството на музиката в процентно отношение в онова десетилетие беше по-голямо, а и тогава новите стилове, коитo излизаха бяха наистина новаторски и качествени...неслучайно критиката е определила 80-те като златните 80-те и славните години на рока и метъла... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГНР 16.11.2014 20:40:57 отговори + 9 3
Винаги са били номер едно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 16.11.2014 15:25:08 отговори + 9 3
Един от най-великите албуми в рока евър.. сега такива класики никой не пише вече... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 17.11.2014 08:47:01 + 3 7
Напротив - сега се прави в пъти по-добра музика. Но няма тази реклама като в края на 80-те. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Никой 17.11.2014 10:11:07 + 4 1
Напротив напротив. Музиката сега е по-добра в техническо отношение. Но не и в композиционно. А това е по-важното. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 18.11.2014 11:58:01 + 2 0
Хубаво - твое мнение. Аз рядко вече рядко слушам неща от 80-90те. Просто сега има нови, които ми харесват повече Примерно новите EUROPE. Чудесни са. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".