СИГНАЛ с концерт в Зала 1 на НДК на 2 декември

10 ное 2010, 18:40 ч. 2607 / 10 5
пред./следв.
Живите легенди на българския рок - група СИГНАЛ ще изнесат концерт в Зала 1 на НДК на 2 декември. Билетите на цени от 10 до 50 лв. мога да бъдат (поръчани онлайн от тук), както и закупени в мрежата на "Тикетстрийм" и Билетен център на Националния дворец на културата. Жителите на столицата може вече да са забелязали и разлепените по улиците плакати за събитието.

още за:

Signal


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Eva 25.11.2010 00:58:29 отговори + 0 0
Супер много се радвам, те са жестока група едни от най-добрите рок изпълнители!!!!!!!!!!! 100% съм там. Призовавам всички ценители на истинската музика "РОК" да дойдат и да покажем че все още има хора които слушат стойностна музика (rock) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

косьо 16.11.2010 12:24:09 отговори + 0 0
супер много се радвам за концерта - ще го посетя)))
само СИГНАЛ!!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Супер Разбирач 12.11.2010 14:29:24 отговори + 0 0
А бе, Сигнал, веднъж като банда, втори път като хора (без Данчо, но и той донякъде и басиста щото е съвсем нов, но аз говоря за първите албуми и истории, та то май само Данчо остава, но нали говорим за Сигнал) абсолютно са забравили какви са били, какво са правили, защо са го правили и т.н.
Сега, борим ли се, с какво се борим...
Любима банда, силна история, смели постъпки по времето на БКП, ама взеха да се излага нещо.

Успех, момчета, ама или се осъзнайте и (както Роджър Уотърс направи Стената) или подписвайте с Пайнер - така само си/ни губите времето.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Данчо К. 11.11.2010 08:45:11 отговори + 0 0
Какви?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.11.2010 23:51:02 отговори + 0 0
В "Оркестър без име" много добре казаха какви са Сигнал, още навремето... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".