КОНКУРЕНТ и ELECTRIC ROXY ще подгряват Glenn Hughes на 24 юни в София

4 май 2023, 13:07 ч. 1229 / 18 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Ветераните на българския рок Конкурент ще излязат на сцената на стадион „Юнак“ точно преди Glenn Hughes да ни отвее с класически Deep Purple парчета.

Софийските рок динозаври имат натрупан сериозен стаж като съпорт на световноизвестни имена в жанра, като AC/DC, Whitesnake, TOTO и дори самите Deep Purple. Участието им по време на концерта Glenn Hughes Performs Classic Deep Purple Live – Celebrating the 50-th anniversary of the album “Burn” ще е поредния достигнат връх в тяхната кариера.

Събитието на 24 юни ще бъде открито от младата софийска банда Electric Roxy. Групата съчетава хард рок и глем метъл в енергична, хибридна амалгама, напомняща сцената от 80-те години в Лос Анджелис, както и включва модерни звуци и влияния в тяхната музика.

Билети за концерта на Глен Хюз със съпорт Конкурент и Electric Roxy на 24 юни 2023 г. в парк център „Юнак“ се продават в мрежата Bilet.bg (вкл. касите на магазини „На тъмно“ и Fast Pay), както и онлайн на www.sme.bilet.bg на цени от:
– 80 лв. до 23.06.2023 г. вкл.
– 90 лв. в деня на концерта, като ще се продават и на място
– 120 лв. – VIP седящи (тераса)
* Деца до 10 год. възраст влизат без билет, но с придружител.

 

Glenn Hughes poster Sofia 2023

Glenn Hughes



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Хейтър 5.05.2023 20:20:52 отговори + 5 0
Ужас, само заради тези ****** от Конкурент бих пропуснал шоуто.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 4.05.2023 16:38:45 отговори + 5 2
На всяка манджа мерудия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".