Сингълът на RED HOT CHILI PEPPERS "Dark Necessities" жъне успехи в класациите

3 авг 2016, 10:49 ч. 878 / 1 4
пред./следв.

    Песента "Dark Necessities" на RED HOT CHILI PEPPERS от новоиздадения им албум "The Getaway" е на върха на класациите "BDS" и "Mediabase Alternative". Това е тринадесетият им сингъл, достигнал до първа позиция, което ги прави рок бандата с най-много песни, изкачили се до върха на модерните рок класации. Друг рекорд, отбелязан от групата, са 86-те седмици, прекарани на първа позиция с песен. След успеха на "Dark Necessities" RHCP могат да се похвалят с 14 песни, влезли в топ 5 и 25, достигнали до челните 10 позиции в "Alternative Chart". Миналата седмица "Dark Necessities" едновременно оглави "Rock" и "AAA" класациите.

   Предишните им песни, стигнали до върха на класациите са "Give It Away" от 1991 г., "Soul to Squeeze" от 1993-а, "My Friends" от 1995 г., "Scar Tissue", излязла през 1999-а, "Otherside" и "Californication" от следващата година, "By the Way" и "Can't Stop" от 2002-ра, "Dani California", завладяла сърцата на феновете през 2006-а и прекарала цели 14 седмици на върха на класацията, влизайки директно на челната позиция, "Tell Me Baby" и "Snow(Hey Oh)", както и "The Adventures of Rain Dance Maggie" от 2011 г.

   Албумът "The Getaway" оглави класациите по цял свят и стана седмия албум на носителите на "Грами", влязъл в Топ 10. Записът дебютира на 1-во място в Австралия, Белгия, Ирландия, Холандия и Нова Зеландия. В подкрепа на "The Getaway" RED HOT CHILI PEPPERS продължават да обикалят летни фестивали по света. Дискът е на музикалния пазар в България от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на "Warner Music International". В "iTunes" албумът може да бъде закупен на този адрес.

 

red-hot-chili-peppers-2016-the-getaway

още за:

Red Hot Chili Peppers


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Rid? the puppets 8.09.2016 20:54:29 отговори + 1 0
Rhcp поп група ли са?Ще издадат ли добър албум(без думата "Калифорния "и без да копират "калифорникатион"за еди кой си път)? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 3.08.2016 10:50:54 отговори + 3 7
RHCP трю ли са? Или са емо? Има ли ги в Дарк Лирикс и/или в Енциклопедия Металиум?
Ще ги срази ли Один?
Ами сега?!????

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 3.08.2016 11:23:14 + 7 3
Не си забавен. Продължавай в същия дух и накрая Один ще срази тебе! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 3.08.2016 11:25:35 + 3 6
То и ти отдавна спря да бъдеш забавен. Но не ми отговаряш на въпросите. RHCP трю ли са? Или са емо? Има ли ги в Дарк Лирикс и/или в Енциклопедия Металиум? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".