Синовете на музикантите от ФСБ ще излязат на сцената на юбилейния им концерт

4 апр 2017, 10:37 ч. 1330 / 6 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Синовете на музикантите от легендарната българска рок група FSB се включват в паметния концерт по повод 40-годишния юбилей на култовата формация. На 7 октомври наследниците на Константин Цеков и Румен Бояджиев ще излязат на сцената на столичната Арена Армеец редом до именитите си родители.

Румен Бояджиев младши, брат му Борислав Бояджиев и Стефан Цеков са изключителни инструменталисти, които развиват успешни музикални кариери у нас. Рок иконите от FSB споделят, че синовете им са израснали с музиката и е съвсем естествено да поемат по стъпките им. Младото поколение музиканти са неотлъчно до популярните си родители по време на концертите им като част от бенда от 2010 г. насам.

На сцената на най-голямата зала у нас ще излезе и специално завърналият се от Германия за концерта, блестящ басист и един от основателите на FSB – Александър Бахаров.

Юбилейният концерт е на 7 октомври (събота) от 20:00 часа в Арена Армеец София. Билетите за събитието са на цени от 30 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online [поръчай тук]. Организатор - Moko Solution. Актуална информация за шоуто можете да намерите тук: FSB 7/10/2017 - Arena Armeec - Official Event .

Събитието се организира с подкрепата на Министерство на културата.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


doggy 5.04.2017 00:37:22 отговори + 3 1
Сичкото рода под 30 от женски пол, което не е крокодил да излиза! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Владо 4.04.2017 22:12:07 отговори + 4 0
А Петър Славов-син няма ли да поканят? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нищо особено 4.04.2017 13:02:11 отговори + 9 4
А с унуците нема ли?
Ми с унучките?
Ами с племенниците?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 4.04.2017 12:37:37 отговори + 8 3
Трябва да си много зле за да се гордееш с непотизма си... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дедо Данчо 4.04.2017 11:02:23 отговори + 10 5
По стара червена традиция Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".