Ска, пънк и реге на живо в "Строежа" с WHISKEY AVENGERS, УИКЕДА и PLASTIC BO.

26 окт 2007, 14:42 ч. 255 / 1 0
пред./следв.
Клуб "Строежа" продължава традицията да организира тематични вечери с участието на групи на живо. Четвъртият поред лайв ще поднесе много емоции в пънк-рок, ска и реге стил. Събитието ще се проведе на 4 ноември (Неделя) 2007 г. В концерта ще се включи американската банда WHISKEY AVENGERS, която от този месец е на свое европейско турне, преминаващо през Германия, Белгия, Холандия, Великобритания, Люксембург, Швейцария, Австрия, Словения, Чехия, Сърбия и, естествено, България. Стилово те смесват традиционно ска, реге, соул и хип-хоп. Компания на веселата банда ще правят УИКЕДА и PLASTIC BO. И двете групи нямат нужда от представяне. За отбелязване е, че първите все пак ще направят премиерен лайв в новия си състав. УИКЕДА привлякоха на барабаните Владимир Георгиев – Попа (екс-КОНТРОЛ, КГБ) и замениха брас-секцията си с клавир, зад който ще виждаме Ясен Обретенов – Яшата (ROOT SOULJAH, STAND UP COMEDIANS, екс-КГБ, KAYA). Концертът е ценен и с това, че Ерол и компания не са се появявали на родна сцена цели четири месеца, считано от Юни насам. Началото на събитието е от 20:00 ч., цената на билетите - 9 лв., а количеството им ограничено до 300.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".