SKILLET са първата крисчън рок банда, оглавила "Mainstream Rock Songs" на "Billboard"

10 ное 2016, 11:58 ч. 807 / 10 1
пред./следв.

   SKILLET бележат голям успех с песента "Feel Invincible", която ги изкачва до върха на "Mainstream Rock Songs Airplay Chart". Парчето им печели признанието за първата група, изпълняваща крисчън рок, която стига до върха на класацията от началото на историята ѝ през 1981 г.

  "Feel Invincible" е дванадесетата песен на SKILLET, която влиза в чарта, 12 години и половина след първата ("Savior" влиза в класацията на 22 май 2004). Ozzy Osbourne държи рекорда за най-дълъг период между дебют и Номер 1 - отнема му 26 години между "Crazy Train" (18 април 1981) и оглавилата класацията "I Don't Wanna StopЧ (7 юли 2007).

   SKILLET са първата група, изпълняваща крисчън рок, която се е изкачвала до върха на класацията. "Feel Invincible" дебютира в нея и достигна до второ място в "Hot Christian Songs", базиранa на продажби, преслушване и радио ротация през юни. В "Rock Airplay" песента е на 19-о място с 3,6 милиона единици (по данни на "Nielsen Music") и на 14-а позиция в "Hot Rock Songs".

   "Feel Invincible" е първият сингъл от десетия студиен албум на групата "Unleashed", който дебютира на 3-о място в Топ 200 на "Billboard" на 27 август с 62 хиляди еквивалентни продажби, 58 хиляди от които на физически носител. Записът стана вторият албум на SKILLET, оглавил "Hard Rock Albums" и третият, на върха на "Top Christian Albums".

   Албумът "Unleashed" е на музикалния пазар в България от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на "Warner Music International". В "iTunes" записът може да бъде закупен на този адрес


   SKILLET гостуваха у нас на фестивала "Sofia Rocks 2014" и се превърнаха в една от приятните изненади на събитието. 

 

още за:

Skillet


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


WeltherrschafT 10.11.2016 21:14:10 отговори + 2 1
Егати платената реклама на Орфей Мюзик. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".